Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Sahja | ![]() Didier Marouani |
||||
Silentist | ![]() Karališka Erdvė Su karaliaus diena visus ir visas... |
||||
4Blackberry | ![]() Peter Gabriel |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath |
||||
malia | ![]() Sandra |
||||
Konditerijus | ![]() Klasikinė muzika https://youtu.be/s-HX7z81NmU?si=rHZE1q06sy6ZHMgX |
||||
PLIKASS | ![]() Apoptygma Berzerk |
2015 m. birželio 17 d. 22:14:07
Radau kadaise netikėtai po 10lt iš prastos sintetinės medžiagos, tai paėmiau keletą - Mothorhead, Judas Priest dvi (padovanojom vieną gimtadienio proga žmogui, tai iškart apsivilko, iškart ir suplėšė, kaip sakiau medžiaga buvo sintetinė) dar Jim Morrison ir Kanye West buvo, nepirkau šitų, paėmiau guns and roses kažkokius nenormalius, net neina suprast, kad ten gunsai. Dar šiaip šeimos ižde yra ir normalios medžiagos maikių, ne po 10lt, tai AC/DC kelios, dar ir kepurukę turim gerulę, Gunsų švelnios medžiagos apsirengimą.
2013 m. birželio 15 d. 22:39:36
Korn, Metallica ir Bon Jovi marskinelius turiu ir planuoju daugiau isigyti
2012 m. balandžio 16 d. 20:50:00
Su Nirvana turiu. Draugas padovanojo. Nešioju beveik nuolat.
Velniškai noriu nuo kokio nesusipratusio vaikinuko atimt marškinėlius su RAMONES. Bet nė vienas neduoda. :l
2012 m. balandžio 5 d. 13:36:00
Mėgstamiausi ir iki šiol neišmesti liko tik vieni marškinėliai - Sex Pistols. Kažkada iš Anglijos dovanų man parvežė, dar studentavimo laikais.
O šiaip, patys pačiausi išpuoselėti ir branginami marškiniai yra su užrašu KLIEDESYS - čia tam, kad tie, kurie kų man pasakyti, taip ir padarytų
2012 m. balandžio 4 d. 13:49:10
Aš turiu Muse, Tiersen'o, Editors, Hurts, G&G Sindikato.
Savaime suprantama mylimos grupės. Muse atidavė draugė kai dar buvom beveik nepažįstamos, taip keistai pasirodė tada, gaunu SMS: gal nori mano Muse marškinėlių? Maloniai nustebino. :D
Sindikato per vieną koncertą pagavau, o per kitą dar Pushaz pagyrė, kad gražūs.
O kokių norėčiau... iš senųjų grupių, kurias irgi mėgstu: The Beatles, Pink Floyd ir panašiai. Ai, dar labai noriu Radiohead. Kažkada kai buvau labai labai jais apsėsta bandžiau pati pasidaryti. Išsirašiau ant paprastų marškinėlių Idioteque lyrics.
2011 m. spalio 18 d. 13:55:29
Green Day užtikau netyčia second-hand turguj, The Strokes gavau dovanų, o Beatles pirkau paprastoj parduotuvėj. Norėčiau Arctic Monkeys ir The Killers labiausiai.
Aš visada 'kietai' jaučiuosi, kai būnu su mėgstamos grupės marškinėliais
imo, dėvint grupių marškinėlius yra tik viena taisyklė: "If you don’t listen to the band, don’t wear the f**king shirt."
2011 m. spalio 17 d. 15:49:08
O įsigyti be galo norėčiau Pink Floyd'ų marškinėlių, ir kuo daugiau!
O dėl tų žmonių, kurie nešioja grupių marškinėlius vien dėl "stiliaus", tai net ir nežinau. Na, gerai, kad palaiko tą stilių, bet jei prigauni tą žmogų su klausimu "O kokia mėgstamiausia tavo šios grupės daina?" ir jis tyli, pasimeta.. na tada šiek tiek apgailėtina. Mano nuomone vis vien, marškinėliai su vienokia ar kitokia grupe turi atspindėti tave. Parodyti tavo skonį ir interesus.
2011 m. spalio 17 d. 13:12:31
Pirmi specialiai įsigyti t-shirt'ai buvo Metallicos,nes norėjau pasipuošti prieš jų koncertą.Vėliau - Rammstein,Joy Division ir pan.Paskutinis pirkinys - Depeche Mode ''SOFAD'' marškinėliai - jais labiausiai džiaugiuosi.
Ką manot apie žmones, kurie nešioja grupių marškinėlius vien dėl "stiliaus", net nežinodami tos grupės muzikos? - Manau,tai labai neskanu.Pats taip nedaryčiau...
2011 m. spalio 17 d. 01:16:41
Kokių grupių marškinėlius turite? Kur juos pirkote? Kokius norėtumėt įsigyti?
Ką manot apie žmones, kurie nešioja grupių marškinėlius vien dėl "stiliaus", net nežinodami tos grupės muzikos? Pastebėjau, kad taip neretai nutinka, ypač su The Beatles, Ramones, The Rolling Stones, Nirvana...