| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2013 m. kovo 13 d. 01:06:02
Mano dainos interpretacija:
Kiekviena generacija Kaltina gyvenusią prieš ją Ir visos jos frustracijos Ateina trankydamos į tavas duris Žinau, kad aš esu kalėjime Viskam, ką tėtis laikė taip brangiai, Žinau, kad aš esu įkaitas Visiems jo lūkesčiams & baimėms. Aš tiktai norėčiau būt išsakęs jam tai Metais, Kuomet Gyvenam. Sulamdyti popieriaus galiukai Pripildyti netobulų minčių Nenatūralūs pokalbiai - Aš bijau, jog turime tokių visi... Tu sakai, jog tiktai nematai Jis sako, jog tai tobulas sumanumas Tu tik negali surasti susitarimo Šiais, dabarties, laikais. Mes visi kalbame skirtingomis kalbomis Kalbame gynybiškai... PRIEDAINIS: Ištark TAI garsiai, ištark TAI aiškiai, Tu gali išklausyti taip pat kaip klausytis. Bus per vėlu, kai numirsim, Susitaikyt, jog nesutarėm žiūrėdami akis-į-akį Tad mes atveriame ginčą Tarp to kas dabartis & praeitis Mes tik paaukojame tai, kas ateitis Štai tas kartumas nenustoja... Taigi nepasiduok (vien) pasisekimams Tu kartais juos laikai lemtimi Turėtų būti naujas atskaitos taškas Skirtinga data Jei tu nenusileisi, jei tu nepasiduosi Tau tiesiog bus O.K. PRIEDAINIS: Ištark TAI garsiai, ištark TAI aiškiai, Tu gali išklausyti taip pat kaip klausytis. Bus per vėlu, kai numirsim, Susitaikyt, jog nesutarėm žiūrėdami akis-į-akį Aš nebuvau tą rytą ten, Kai tėvelis pasitraukė Aš nepatekau ten pasisakyti, Visus dalykus, ką turėjau pasakyti Manau, jog pagavau jo vėlę Vėliau tais pat metais Esu tikras, jog girdėjau jos aidą Mano vaikelio kūdikio ašarose Aš tiktai norėčiau būt išsakęs jam tai Metais, Kuomet (abu) Gyvenom PRIEDAINIS: Ištark TAI garsiai, ištark TAI aiškiai, Tu gali išklausyti taip pat kaip klausytis. Bus per vėlu, kai numirsim, Susitaikyt, jog nesutarėm žiūrėdami akis-į-akį Ištark TAI garsiai, ištark TAI aiškiai, Ištark TAI garsiai, Nepasiduok, Nenusileisk Ir nežinok, ką tu galėsi padaryti vėliau.____________________
Skubu gaivint, kai puslapi istinka smertis. Numetu koki savo inside-joke, kuri suranda ir supranta vis koks kitas random ciuvakas.
2012 m. vasario 4 d. 19:46:16
daina, kuriai trūksta žodžių išgirti, 2cool4us,fools....
2012 m. vasario 4 d. 19:19:11
Galėjo Paulas Carrackas su Maiku ir šita sudėtim rehabilituoti grupę "Genesis"...