tegaliu pritart Christine žodžiams. Bet vėlgi - Stingas visiems žinomas kaip pakankamai demokratiškas atlikėjas (mano nuomone), dainuojantis su tikrai daug atlikėjų. Tačiau pamenu faktą, kad atsisakė įrašyt su Jimmy Nail jo dainą Crocodile Shoes. Taigi kaip ir su bet kuo duetu nedainuoja. Tik kas tai - mados vaikymasis (jam to dar nereikia...) ar Gagos įvertinimas?
Gaga irgi su nemažai kuo "duetuoja". Na reikia gi kažkaip save populiarint.
Tai aš dabar visai pasimetusi - kas kam padarė paslaugą? Stingo gerbėjai Gagos dėl to tikrai nepradės klausyt (bent jau aš tai tikrai), o Gagos gerbėjai galbūt gavo progą susipažint su muzikos grandu, kurį galbūt pamėgs (nuoširdžiai to linkiu). Ir yep, susiklausė visai neblogai...
Nu ka as zinau.........as nieko nezinau nuo kada lady gaga ir stingas, stingas ir ledy gaga...zodziu netekau zado, man šokas kazkaip atsilikau nuo gyvenimo zodziu stingas man patinka o lady gaga ne.....va ir taskas .
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2011 m. rugsėjo 26 d. 23:16:10
Gaga irgi su nemažai kuo "duetuoja". Na reikia gi kažkaip save populiarint.
Tai aš dabar visai pasimetusi - kas kam padarė paslaugą? Stingo gerbėjai Gagos dėl to tikrai nepradės klausyt (bent jau aš tai tikrai), o Gagos gerbėjai galbūt gavo progą susipažint su muzikos grandu, kurį galbūt pamėgs (nuoširdžiai to linkiu). Ir yep, susiklausė visai neblogai...
2011 m. rugsėjo 26 d. 16:25:43
O šiaip visai nieko sudainavo, katučių gavo, gitara pabrazdino, gražiais apsimetė ir geriau buvo kai Gaga nekomentavo.
2011 m. rugsėjo 26 d. 16:14:18