Psyhobabble rašė: man shitas albumas visai nepatiko...
sorry Psychobabble, bet manau kad tau evanescence muzika per sudetinga, kad ji tau patiktu, gal tiesiog apsiribok ties mango pavasareliais ar siaip kokiu beet'u kuris labai populiarus tarp kauno treninginiu
tu bent nujauti kokia tu nesamone pasakei? ne galvojau kad bent kažką išmanai apie muzika bet apsirodo... jau kam kam tik ne tau apie sudėtinguma šnekėt...kur ten sudėtingumas nuvalkiotos melodijos ir power chordai ... jo tikrai sudėtinga...negaliu nervai nelaiko dėl tokių durneliu kaip tu...
As manau kad galeciau klausytis bet ko kas tik susije su Evanescence. Origin - beveik jokio roko ir letos dainos - is pradziu nepatiko bet po to klausiausi desimtis kartu, Fallen - iskart patiko ir pasirode kaip vienas is geriausiu kada nors isigytu mano albumu, The Open Door - ziaurei nupatikes po pirmo perklausimo (pasirode kaip blogas pokstas) bet dabar negaliu atsiklausyti. Jauciu patiktu net Amy Lee ir Britney Spears duetas lol
o man kaip tik sis albumas yra siltesnis nei Fallen - pastarajame albume dainos islkidavo saltos nuo pradzios iki galo, na isskyrus My Immortal ir Hello, o cia tokios dainos kaip Call Me When You're Sober, Snow White Queen, Lithium, The Weight Of The World turi savotisko siltumo ir besiklausant nesijaucia saltumo, na nzn gal cia tik pas mane tokie pojuciai, bet si albuma vadinti saltesniu kazkaip neapsivercia liezuvis
Nesu Evanescence fanė, ir klausausi tik jų populiariausių dainų. Persiklausiusi albumo "The Open Doors", galiu pasakyti, kad man jis nepatiko. Aišku, Amy dainavimas šiam albumui suteikia tokio evanesence'iškumo, bet manau, kad jis yra gan monotoniškas. Dainų skambesys yra gan sunkus, todėl tas sunkumas ilgainiui tampa netgi slegiančiu. Ankstesnėse dainose buvo galima rasti kažkokio švelnumo, kuris tarytum būdavo atsvara, tam sunkumui. Manau, kad šis albumas nėra labai prastas, tačiau neišbaigtas. Sakytum dainos sukurtos tik kaip pradinis variantas ir nė kiek netobulintos prieš išleidžiant. Žinoma, kartais paprastumas yra geriau negu perdėtas dainų iškraipymas. Tačiau ne šį kartą. Evanescence galėjo pasistengti labiau.
Psyhobabble rašė: man shitas albumas visai nepatiko...
sorry Psychobabble, bet manau kad tau evanescence muzika per sudetinga, kad ji tau patiktu, gal tiesiog apsiribok ties mango pavasareliais ar siaip kokiu beet'u kuris labai populiarus tarp kauno treninginiu
https://evanescence-li.506.com1.r...ting_ on_you.mp3
The Last Song I'm Wasting On You - viena is tu, atrodo 3, dainu neiejusiu i nauja Evanescence albumo. Man pasirode labai grazi. Amy Lee yra tiesiog puiki tekstu autore ir atlikeja.
Ne grozis,o muzika isgelbes pasauli!
WORLD PEACE!!!
SHOW MUST GO ON
Addicted---> kiekvienas dainu zodzius supranta ir interpretuoja savaip, pavyzdziuj mano mama girdedama kaip as klausau evanescence senesnius darbus pasake kad sita dainininke turbut serga depresija, stai kitai draugei atrodo kad jos muzika kupina pykcio, kitam atrodys kad kupina liudesio, todel vienareiksmiskai vertinti ir teigti taip kaip uzh didziausia tiesa butu per drasu
Na pataiset ir uzteks, kam dar dalinti patarimus? lokyte is dalies teisi. Fallen buvo pirmasis albumas Wind-up Records'e. Origin yra DEMO CD kuris buvo isleistas limituotu tirazu Amy Lee ir Ben'o gimtajame mieste Little Rock, Arkansas. Pati Amy Lee si albuma nelinkusi vadinti pirmuoju. Jai tai atrode kaip paruosiamasis darbas.
Zinau beveik visu dainu tekstus, juos suprantu bet jokios depresijos sios dainos tikrai nesukelia. Cia reikia buti labai jau nestabilios psichikos zmogumi kad daina padaryti savo savizudybes priezastimi. Va jei koks Eminamas savo dainoje atvirai savo fanams repuoja "nusizudyk", tai cia galima sunerimti...
Evanescence ir vėl savam stiliuje - melancholiškos, sunkios (emocine prasme) dainos, tiesiog varančios depresiją.. Nenustebčiau jei padaugėtų savižudybių tarp grupės gerbėjų. Šiaip albumas visa galva geresnis už "Fallen", kas džiugina.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gruodžio 12 d. 19:43:13
man shitas albumas visai nepatiko...
tu bent nujauti kokia tu nesamone pasakei? ne galvojau kad bent kažką išmanai apie muzika bet apsirodo... jau kam kam tik ne tau apie sudėtinguma šnekėt...kur ten sudėtingumas nuvalkiotos melodijos ir power chordai ... jo tikrai sudėtinga...negaliu nervai nelaiko dėl tokių durneliu kaip tu...
2006 m. gruodžio 12 d. 16:13:07
klausau daina "Lithium" ir negaliu atsistebet,kaip Amy sitoj dainoj atskleidzia visa savo gera balsa...gera daina...
ir man labai patinka,tokia nuosirdi
2006 m. spalio 16 d. 18:37:50
2006 m. spalio 15 d. 21:51:12
2006 m. spalio 15 d. 17:28:41
2006 m. spalio 15 d. 16:40:45
2006 m. spalio 14 d. 20:27:45
2006 m. spalio 14 d. 20:23:00
man shitas albumas visai nepatiko...
2006 m. spalio 13 d. 19:32:27
2006 m. spalio 13 d. 01:16:56
The Last Song I'm Wasting On You - viena is tu, atrodo 3, dainu neiejusiu i nauja Evanescence albumo. Man pasirode labai grazi. Amy Lee yra tiesiog puiki tekstu autore ir atlikeja.
2006 m. spalio 12 d. 22:54:41
2006 m. spalio 6 d. 14:42:16
2006 m. spalio 5 d. 22:38:42
2006 m. spalio 4 d. 00:05:01
2006 m. spalio 3 d. 17:54:07
2006 m. spalio 3 d. 17:29:35
2006 m. spalio 2 d. 19:35:29
2006 m. spalio 2 d. 17:40:10
Zinau beveik visu dainu tekstus, juos suprantu bet jokios depresijos sios dainos tikrai nesukelia. Cia reikia buti labai jau nestabilios psichikos zmogumi kad daina padaryti savo savizudybes priezastimi. Va jei koks Eminamas savo dainoje atvirai savo fanams repuoja "nusizudyk", tai cia galima sunerimti...
2006 m. spalio 1 d. 22:15:27
2006 m. rugsėjo 27 d. 11:45:39