Addicted---> noretusi kad tas "promotion'as" nesikartotu ties kiekvienu albumo isleidimu, taciau turbut patys nustebe My Immortal sekmes prodiuseriai bando ta pati triuka, paziuresim ar jis pasiteisins.
mechanical_animal>>
Kaip jau ir minejau. Tu ne pirmas ir ne paskutinis kuriam pirma karta perklausius albuma jis pasirode "visai nieko", "prastas" ar "tiesiog slamstas". As maniau kad jis "prastas" dabar nereikia ziureti net i mano last.fm kad zinoti jog Evanescence groja pas mane 90% laiko.
O del Lithium kaip kito singlo - reikia suprasti kad albumui reikia promotion'o. Taigi suprantama kad produceriai (o gal Amy) nori kad antras singlas skirtusi nuo pirmo. O del Sweet Sacrifise, Cloud Nine ir Snow White Qeenn - as jau vienam forume buvau pareiskes, manau kad bent 2 is siu 3 dainu bus singlais. Mano nuomone is B side singlu gali buti (bus) tik viena daina (kazkodel man atrodo kad The Only One) .
turiu prisipazinti kad anxtesni komentara parasiau albuma perklausestik viena karta, todel dabar galiu drasiai teigti kad mano pirmasis ispudis buvo apgaulingas, dainos kurios pasirode tik "visai nieko" is tikruju dabar groja mano player'yje nonstop, pvz kaip Lithium, Snow White Queen arba The Only One.. Na o del sekanciosinglo tai - nezinau, kazkaip per daug standartiskas sprendimas, po gana stipraus debiutinio albumo singlo ideto kazka lyrisko, jei butu mano valia antruoju singlu isleisciau arba Sweet Sacrifice, Cloud Nine arba jau mineta Snow White Queen.
Taigi taigi!
stai ps mane dabr groja naujas Evanescence albumas The Open Door.
Galiu pasakyti kad po Call Me When Youre Sober tikejausi blogiau. Tai vat geriausia daina galeciau ivardinti Lacrymosa, man patinka kaip i sita kurini ipinta Mozart'o Lacrimosa, gana idomiai skamba.
Palyginus su Fallen, jame nebera tiek elektronikos kas man patinka, bet Origin yra Origin, pati pradzia geriausia.
Man sitam cd truksta taip siai grupei budingu dainu tokiu kaip Hello, My Immortal, Field Of Innocence, Solitude.
na va pagaliau atsisiunciau "the open door" ir ka pradekime nuo pirmosios dainos "All that i'm living for" - daina prasideda dzerzgianciom gitarom ir kartu suamy dainavimu - kazkas panasaus i Going Under, toliau call me when your sober - pirmojo "fallen" singlo eiles numeris albume (velgi kazkokie panasumai), Cloud nine - mano manymu geriausia sio albumo daina - dinamiska, nenuspejama savo skambesiais ir apskritai bendru vaizdu (neabejoju kad bus isleista kaip singlu) Lithium tik treciojo karto pradejo patikti, bt nesutinku su Addicted nuomone jog si daina suslauktu pasisekimo - tikrai nemanau, Snow white queen nirus skambesys tikrai nepateisno mano lukesciu, kurie buvo atsirade isgirdus dainos pradzia, dainos eigoj visa daina kazkaip nublanxta i bendra rocko "beskambi" skambesi, Lacrymosa - tai isvis be zodziu - puikus kurinys, kuris iskart man primine "Origin" repertuara, Good enough - breathe no more klonas, dainos koncepcija ir melodija tikrai primena kuriny publikuota "anywhere but home" na ir dar viena daina, kuria likau patenkintas tai sweet sacrifise - nu-metalas su visom geriausiom jo tradicijom, ner ko ir pridet. na o likusios dainos mano manymu yra kiek per neidomios, lyg ant greituju sukurtos, taciau aisq cia jau diskutuotinas klausimas.
bendrai paemus - "the open door" daug pozityvesnis, ilgai brandintas ir siltesnis nei "fallen", daugiau lriskumo, smuiko skambesiu, nusivyles tikrai nelikau, na ka laukiam sekancio albumo, o kol kas belieka dziagtis tuom ka turim
mechanical_animal>> tai sakau, siuskis is megaupload, nes ten tas failas guli serveryje ir nuo taves nepriklauso kada ji galima bus atsisiusti. Va mano upload, ramiausiai galima atsisiusti,: https://www.megaupload.com/ru/?d=77L9C0AS
Daugiau neturiu ko pasakyti.
Beje, kol nieks nepataise - Like You yra daina kuria Amy Lee parase savo seseriai
Nes i maila persiusti reikes maziausiai 5 laisku...(kiek zinau 10 mb lenda i 1 e-mail'a)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugsėjo 27 d. 11:44:54
jo my secrifice butu tikrai galingas singlas
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:42:11
2006 m. rugsėjo 26 d. 12:48:46
2006 m. rugsėjo 26 d. 01:28:28
Kaip jau ir minejau. Tu ne pirmas ir ne paskutinis kuriam pirma karta perklausius albuma jis pasirode "visai nieko", "prastas" ar "tiesiog slamstas". As maniau kad jis "prastas" dabar nereikia ziureti net i mano last.fm kad zinoti jog Evanescence groja pas mane 90% laiko.
O del Lithium kaip kito singlo - reikia suprasti kad albumui reikia promotion'o. Taigi suprantama kad produceriai (o gal Amy) nori kad antras singlas skirtusi nuo pirmo. O del Sweet Sacrifise, Cloud Nine ir Snow White Qeenn - as jau vienam forume buvau pareiskes, manau kad bent 2 is siu 3 dainu bus singlais. Mano nuomone is B side singlu gali buti (bus) tik viena daina (kazkodel man atrodo kad The Only One) .
2006 m. rugsėjo 25 d. 21:15:48
2006 m. rugsėjo 25 d. 21:14:54
2006 m. rugsėjo 24 d. 10:43:29
stai ps mane dabr groja naujas Evanescence albumas The Open Door.
Galiu pasakyti kad po Call Me When Youre Sober tikejausi blogiau. Tai vat geriausia daina galeciau ivardinti Lacrymosa, man patinka kaip i sita kurini ipinta Mozart'o Lacrimosa, gana idomiai skamba.
Palyginus su Fallen, jame nebera tiek elektronikos kas man patinka, bet Origin yra Origin, pati pradzia geriausia.
Man sitam cd truksta taip siai grupei budingu dainu tokiu kaip Hello, My Immortal, Field Of Innocence, Solitude.
2006 m. rugsėjo 23 d. 14:59:01
2006 m. rugsėjo 22 d. 23:56:37
bendrai paemus - "the open door" daug pozityvesnis, ilgai brandintas ir siltesnis nei "fallen", daugiau lriskumo, smuiko skambesiu, nusivyles tikrai nelikau, na ka laukiam sekancio albumo, o kol kas belieka dziagtis tuom ka turim
2006 m. rugsėjo 21 d. 13:39:14
https://www.megaupload.com/ru/?d=77L9C0AS
2006 m. rugsėjo 21 d. 12:05:04
2006 m. rugsėjo 21 d. 11:53:45
2006 m. rugsėjo 19 d. 19:41:40
2006 m. rugsėjo 19 d. 19:40:20
2006 m. rugsėjo 19 d. 18:13:33
Be to ir muzika gan paviršutiniška... arba tiesiog neturiu kantrybės gilintis. Tas kompiuteriu nušlifuotas vokalas mane erzina.
Daugiau neturiu ko pasakyti.
2006 m. rugsėjo 19 d. 18:02:10
Po pirmo persiklausimo man jis irgi nepatiko... Po 10 - negalejau atsiklausyti (iki siol ir bent jau menesiui i prieki). Na bet tu nesuprasi jei neesi Evanescence gerbeja/as
Beje, kol nieks nepataise - Like You yra daina kuria Amy Lee parase savo seseriai
2006 m. rugsėjo 19 d. 17:38:40
2006 m. rugsėjo 19 d. 12:36:01
specialiai tau padariau upload, siuskis: https://www.megaupload.com/ru/?d=77L9C0AS
Nes i maila persiusti reikes maziausiai 5 laisku...(kiek zinau 10 mb lenda i 1 e-mail'a)
2006 m. rugsėjo 16 d. 22:28:10
2006 m. rugsėjo 15 d. 16:13:52