Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip jums "Evanescence" albumas "The Open Door"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
mechanical_animal
2006 m. rugsėjo 27 d. 11:44:54
na man My Immortal tik Band Version patinka, o albumo tai per daug tuscia ir nekambi.
jo my secrifice butu tikrai galingas singlas

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:42:11
man asmeniškai My immortal pati šlykščiausia Evanescence daina... Lithium toli gražu negeriausia albumo daina manau galėjo sweet sacrifice paimt...

2006 m. rugsėjo 26 d. 12:48:46
Addicted---> noretusi kad tas "promotion'as" nesikartotu ties kiekvienu albumo isleidimu, taciau turbut patys nustebe My Immortal sekmes prodiuseriai bando ta pati triuka, paziuresim ar jis pasiteisins.

Atsakyti
Addicted
2006 m. rugsėjo 26 d. 01:28:28
mechanical_animal>>
Kaip jau ir minejau. Tu ne pirmas ir ne paskutinis kuriam pirma karta perklausius albuma jis pasirode "visai nieko", "prastas" ar "tiesiog slamstas". As maniau kad jis "prastas" dabar nereikia ziureti net i mano last.fm kad zinoti jog Evanescence groja pas mane 90% laiko.

O del Lithium kaip kito singlo - reikia suprasti kad albumui reikia promotion'o. Taigi suprantama kad produceriai (o gal Amy) nori kad antras singlas skirtusi nuo pirmo. O del Sweet Sacrifise, Cloud Nine ir Snow White Qeenn - as jau vienam forume buvau pareiskes, manau kad bent 2 is siu 3 dainu bus singlais. Mano nuomone is B side singlu gali buti (bus) tik viena daina (kazkodel man atrodo kad The Only One) .

2006 m. rugsėjo 25 d. 21:15:48
*ne debiutinio o pirmojo

Atsakyti
mechanical_animal
2006 m. rugsėjo 25 d. 21:14:54
turiu prisipazinti kad anxtesni komentara parasiau albuma perklausestik viena karta, todel dabar galiu drasiai teigti kad mano pirmasis ispudis buvo apgaulingas, dainos kurios pasirode tik "visai nieko" is tikruju dabar groja mano player'yje nonstop, pvz kaip Lithium, Snow White Queen arba The Only One.. Na o del sekanciosinglo tai - nezinau, kazkaip per daug standartiskas sprendimas, po gana stipraus debiutinio albumo singlo ideto kazka lyrisko, jei butu mano valia antruoju singlu isleisciau arba Sweet Sacrifice, Cloud Nine arba jau mineta Snow White Queen.

Atsakyti
blink41
2006 m. rugsėjo 24 d. 10:43:29
Taigi taigi!
stai ps mane dabr groja naujas Evanescence albumas The Open Door.
Galiu pasakyti kad po Call Me When Youre Sober tikejausi blogiau. Tai vat geriausia daina galeciau ivardinti Lacrymosa, man patinka kaip i sita kurini ipinta Mozart'o Lacrimosa, gana idomiai skamba.
Palyginus su Fallen, jame nebera tiek elektronikos kas man patinka, bet Origin yra Origin, pati pradzia geriausia.
Man sitam cd truksta taip siai grupei budingu dainu tokiu kaip Hello, My Immortal, Field Of Innocence, Solitude.

2006 m. rugsėjo 23 d. 14:59:01
mechanical_animal>> del Lithium... gal tu ir teisus, paziuresim, butent si daina bus kitas Evanescence singlas (taip pasake Amy)

2006 m. rugsėjo 22 d. 23:56:37
na va pagaliau atsisiunciau "the open door" ir ka pradekime nuo pirmosios dainos "All that i'm living for" - daina prasideda dzerzgianciom gitarom ir kartu suamy dainavimu - kazkas panasaus i Going Under, toliau call me when your sober - pirmojo "fallen" singlo eiles numeris albume (velgi kazkokie panasumai), Cloud nine - mano manymu geriausia sio albumo daina - dinamiska, nenuspejama savo skambesiais ir apskritai bendru vaizdu (neabejoju kad bus isleista kaip singlu) Lithium tik treciojo karto pradejo patikti, bt nesutinku su Addicted nuomone jog si daina suslauktu pasisekimo - tikrai nemanau, Snow white queen nirus skambesys tikrai nepateisno mano lukesciu, kurie buvo atsirade isgirdus dainos pradzia, dainos eigoj visa daina kazkaip nublanxta i bendra rocko "beskambi" skambesi, Lacrymosa - tai isvis be zodziu - puikus kurinys, kuris iskart man primine "Origin" repertuara, Good enough - breathe no more klonas, dainos koncepcija ir melodija tikrai primena kuriny publikuota "anywhere but home" na ir dar viena daina, kuria likau patenkintas tai sweet sacrifise - nu-metalas su visom geriausiom jo tradicijom, ner ko ir pridet. na o likusios dainos mano manymu yra kiek per neidomios, lyg ant greituju sukurtos, taciau aisq cia jau diskutuotinas klausimas.
bendrai paemus - "the open door" daug pozityvesnis, ilgai brandintas ir siltesnis nei "fallen", daugiau lriskumo, smuiko skambesiu, nusivyles tikrai nelikau, na ka laukiam sekancio albumo, o kol kas belieka dziagtis tuom ka turim

Atsakyti
Addicted
2006 m. rugsėjo 21 d. 13:39:14
mechanical_animal>> tai sakau, siuskis is megaupload, nes ten tas failas guli serveryje ir nuo taves nepriklauso kada ji galima bus atsisiusti. Va mano upload, ramiausiai galima atsisiusti,:
https://www.megaupload.com/ru/?d=77L9C0AS

2006 m. rugsėjo 21 d. 12:05:04
Ten .rar failas ko ten nepažinti?

2006 m. rugsėjo 21 d. 11:53:45
addicted---> bandziau siustis is to linko kuris numestas evanescence temoje, bet pas mane neatpazysta failo, krc xjnia kazkokia

Atsakyti
sesuo_mirtie
2006 m. rugsėjo 19 d. 19:41:40
amy su visu grupes sastatu,tai tikrai ne kaip dainuoja,bet jeigu tik su gitara ar pianinu tai tikrai neblogai...

Atsakyti
Addicted
2006 m. rugsėjo 19 d. 19:40:20
Na tai kiekvienam neitiksi ir per prievarta nepriversi pamegti, naturalu.

2006 m. rugsėjo 19 d. 18:13:33
Na ta pseudovokaliste nusivyliau gan seniai, kai išgirdau ją dainuojančią gyvai. Tokio baubimo nepateisinsi niekuo.
Be to ir muzika gan paviršutiniška... arba tiesiog neturiu kantrybės gilintis. Tas kompiuteriu nušlifuotas vokalas mane erzina.
Daugiau neturiu ko pasakyti.

2006 m. rugsėjo 19 d. 18:02:10
Misantropia>>
Po pirmo persiklausimo man jis irgi nepatiko... Po 10 - negalejau atsiklausyti (iki siol ir bent jau menesiui i prieki). Na bet tu nesuprasi jei neesi Evanescence gerbeja/as

Beje, kol nieks nepataise - Like You yra daina kuria Amy Lee parase savo seseriai

2006 m. rugsėjo 19 d. 17:38:40
Nu parsisiunčiau. Kartą perklausiau. Ačiū. Daugiau nebenoriu. Užknisančiai erzinantis.

2006 m. rugsėjo 19 d. 12:36:01
mechanical_animal>>
specialiai tau padariau upload, siuskis: https://www.megaupload.com/ru/?d=77L9C0AS
Nes i maila persiusti reikes maziausiai 5 laisku...(kiek zinau 10 mb lenda i 1 e-mail'a)

2006 m. rugsėjo 16 d. 22:28:10
jmj atsiuskit jus man tas naujas dainas! mrmechano@walla.com

Atsakyti
Addicted
2006 m. rugsėjo 15 d. 16:13:52
sorry, daina skirta seserei - The Only One (antra daina, pirma buvo Hello)

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270