Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip jums "Evanescence" albumas "The Open Door"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Addicted
2006 m. rugsėjo 15 d. 15:54:57
mechanical_animal>> del albumo sunkumo. Cia salyginis dalykas. Jei "sunkuma" tau perteikia tas nu-metal sound kuris buvo beveik kiekvienoje Fallen dainoje (isskyrus Hello ir My Immortal) tada tu teisus, albumas nera sunkesnis. Taciau TOD albume yra dainos kurios gali sukelti mixuotus jausmus. Lose Control pavyzdziui - verse yra ramus, o Chorus rimtai rokinis. Tas pats su The Only One, All That I'm Living For. Toliau... Sweet Sacrifice, Weight Of the World, Cloud Nine, Call Me When You're Sober - ir verse ir chorus nu-metal, rock styliaus (beje labiausiai man patinkancios dainos albume). Snow White Queen ir Your Star - siek tiek lengvesnes... Lithium - susilauks tiek pat sekmes kaip ir My Immortal jei bus isleistas kaip singlas. Be to jis susideda ir gitaru solo partiju ir yra tikrai sunkesnis uz MI. Lieka daina Like You (nieko negaliu pasakyti apie ja nes pats dar neperpratau) ir paskutine daina albume Good Enough kuri yra skirta Amy Lee mirusiai seserei (grynai balade). Taigi jei man leistu spresti as tikrai pasakyciau kad neitiketina bet albumas yra stipresnis. Be abejones - jis brandesnis. Nu-metal sound'o sumazejo, girdimas tikras rockas. Kaip vienas individas sake po albumo perklausimo: "Dziaugiuosi, kad visokie metalistai pagaliau nustos Evanescence vadint pisgotu grupe. Nes ji jau islipo is tos stadijos"

2006 m. rugsėjo 9 d. 23:15:37
klausau daina "Lithium" ir negaliu atsistebet,kaip Amy sitoj dainoj atskleidzia visa savo gera balsa...gera daina...

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. rugsėjo 9 d. 20:10:14
mechanikal> žiauriai klysti evanescence temoje Silentist numetė linka parsisiusk albuma ir pamatysi

2006 m. rugsėjo 9 d. 20:04:54
kadangi girdejau tik viena naujo albumo daina, todel galiu pasidalinti tik prognozemis - grupe yra zinoma jau visame pasaulyje ir naujuosius jos klipus muzikiniai kanalai rodo po kelis kartus i diena, todel galiu drasiai speti jog "the open door" savo sudetingumu ir gitaru skambesiu neturetu pralenkti "fallen", patys esate liudininkai to kaip slipknot is alternative metal nusileido vos ne iki rock, o kodel ogi todel kad juos pradejo publikuoti tokie muzikiniai kanalai kaip VIVA ir MTV, todel evanescence muzika mano manymu sunkejimui neturi jokiu perspektyvu, o jei naujasis albumas savo skambesiu primins Fallen, tuomet tik apsidziaugsiu

Atsakyti
sesuo_mirtie
2006 m. rugsėjo 9 d. 18:42:53
galiu pagirti Amy,kad sitame albume ji labiau parodo savo stipru balsa...tas man patinka...nors Origin albumas man labiau patiko...pirmas ispudis nekoks...bet paklausius keleta kartu pradeda visai patikti......uz Fallen ir sunkesnis,ir geresnis...

Atsakyti
Addicted
2006 m. rugsėjo 9 d. 15:22:13
Teisingai pastebeta - Nu-metal itaka albumui yra labai maza. Albumas melanholinis, bet labai galingas. Jeigu pripazinti sau kad Fallen 2 negalejo buti tai cia gan nebloga pamaina. Uzkieteje Fallen'inkai (cia priskyrciau ir save) sio albumo nesupras neperklause jo maziausiai 3-5 kartus. Mano pradine nuomone buvo - "jei nezinociau kad tai Evanescence po pirmu keliu dainu neklausyciau toliau". Dabar manau kad albumas yra geras, vienintele daina kuria niekada nesuprasiu (ir tikriausiai niekad nepamegsiu) - Good Enough. Na tai tiek.

2006 m. rugsėjo 9 d. 11:17:32
kadangi dar oficialiai neišleistas tai siūlau pasidalinti prognozėmis apie artėjanti albuma o paskui ir nuomonėmis jį išgirdus.

Taip pat neabejoju kad yra jau girdėjusių taigi kokia jūsu nuomonė?

Mane asmeniškai nustebino. Nesitikėjau tokio sunkaus ir stipraus albumo. Daugiau melodiškumo ir nebetiek daug Nu metal įtakos. Už fallen geresnis už origin net nežinau. Tačiau tikrai evanescence išlaikė savituma ir nenusivažiavo. Puikus albumas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270