Manau nėra būtina , melodija , vokalisto balsas gali padaryt tokį įspūdį kad klausysies ir klausysies tos dainos .
Bet aš asmeniškai visad mėgstu įsigilint į dainos žodžius , suprast viską .
Dažnai prisimenu, kaip mano brolis nuolat klausydavo HIMų, o aš niekaip negalėjau to pernešt. Bet kažkaip vieną dieną paėmiau jo mp3 ir įsiklausiau į vienos dainos žodžius. Po to kitos ir t.t. Rezultatas - HIM iki šiol viena iš mėgstamiausių grupių.
o kaip įdomu! Aš teksto supratimo klausimu irgi galvojau apie šitą grupę. Pauglystėj ją labai mėgau - toks gražus balsas, o po to pramokau kalbą, supratau tekstą ir man jis nepatiko... nuo to laiko HIM nesiklausau (na gal vieną dainą prisiminimams užplūdus).
Aš iš pradžių pradėjau klausyt HIM'ų visai nenutuokdama apie ką jie dainuoja tačiau muzika man patiko, todėl nusprendžiau ir toliau jų klausytis. vėliau išsiverčiau žodžius, ir tai man leido dar labiau juos pamėgti
Dažnai prisimenu, kaip mano brolis nuolat klausydavo HIMų, o aš niekaip negalėjau to pernešt. Bet kažkaip vieną dieną paėmiau jo mp3 ir įsiklausiau į vienos dainos žodžius. Po to kitos ir t.t. Rezultatas - HIM iki šiol viena iš mėgstamiausių grupių.
o kaip įdomu! Aš teksto supratimo klausimu irgi galvojau apie šitą grupę. Pauglystėj ją labai mėgau - toks gražus balsas, o po to pramokau kalbą, supratau tekstą ir man jis nepatiko... nuo to laiko HIM nesiklausau (na gal vieną dainą prisiminimams užplūdus).
Tikrai nebūtina, tačiau vien dainų žodžiai man padėjo atrasti keletą grupių.
Pvz:
Dovilly rašė: Nemanau, kad taip jau būtina, aš, pavyzdžiui, mėgstu klausytis dainų suomių kalba. Nesuprantu, bet visgi patinka . Aišku kartais norisi išsiaiškint, bet kartais išsivertus arba tiesiog įsiklausius ir įsigilinus į prasmę, pasikeičia nuomonė apie pačią dainą.
Man panašiai su japoniška muzika. Kalba gražiai skamba, nors nesuprantu nei žodžio. Tada labiau įsigilinu į pačią muziką, bandau per ją suprast dainą.
Nemanau, kad taip jau būtina, aš, pavyzdžiui, mėgstu klausytis dainų suomių kalba. Nesuprantu, bet visgi patinka . Aišku kartais norisi išsiaiškint, bet kartais išsivertus arba tiesiog įsiklausius ir įsigilinus į prasmę, pasikeičia nuomonė apie pačią dainą.
Tom-boy running around, hanging with all the guys.
Or a little tough boy with beautiful brown eyes?
I payed for the murder before they determined the sex
Choosing our life over your life meant your death
And you never got'a chance to even open your eyes
Sometimes I wonder as a foetus if you faught for your life?
Would you have been a little genius in love with math?
Would you have played in your school clothes and made me mad?
Would you have been a little rapper like your papa da Piper?
Would you have made me quit smokin' by finding one of my lighters?
I wonder about your skintone and shape of your nose?
And the way you would have laughed and talked fast or slow?
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been
Happy birthday...
what I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed (happy birthday)
What I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed
I made a mistake!
I've got a millon excuses to why you died
Bet the people got their own reasons for homicide
Who's to say it woulda worked, and who's to say it wouldn't have?
I was young and strugglin' but old enough to be your dad
The fear of being my father has never disappeared
Pondering frequently while I'm sippin' on my beer
My vision of a family was artificial and fake
So when it came time to create I made a mistake
Now you've got a little brother maybe he's really you?
Maybe you really forgave us knowin' we was confused?
Maybe everytime that he smiles it's you proudly knowin' that your father's doin' the right thing now?
I never tell a woman what to do with her body
But if she don't love children then we can't party
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been
Happy birthday...
What I thought was a dream (yeah, make a wish)
Was as real as it seemed
I made a mistake!
And from the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space
Happy birthday...
From the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space
Happy birthday...
Was as real as it seemed
Very_crazy_enough rašė: Pateikiu kaip pavyzdį t.y. alternatyvą angliškai dainuojamoms dainoms, jos nereik girdėti dainuojant, melodiją girdint gali sau prisiminti dainą: ar su lietuviškais, ar su angliškais, ar kt. žodžiais (t.y. originalą) ją prisimeni. arba atskirą, originaliai sukurtą melodiją, jos instrumentinę aranžuotę. Tai būtų, sakykim, populiari grupė-gitaristų kolektyvas The Shadows, bet kokios tautos atstovams ir nebūtinai muzikos fanams.
na aš tikrai neįsivaizduoju ar tokia instrumentinė muzika sulauktų tokio pat pasisekimo, jei tai nebūtų garsi daina, kurios tekstas nori nenori skamba galvoje vos išgirdus melodiją.
Pateikiu kaip pavyzdį t.y. alternatyvą angliškai dainuojamoms dainoms, jos nereik girdėti dainuojant, melodiją girdint gali sau prisiminti dainą: ar su lietuviškais, ar su angliškais, ar kt. žodžiais (t.y. originalą) ją prisimeni. arba atskirą, originaliai sukurtą melodiją, jos instrumentinę aranžuotę. Tai būtų, sakykim, populiari grupė-gitaristų kolektyvas The Shadows, bet kokios tautos atstovams ir nebūtinai muzikos fanams.
Bukowskis 1998 knygoj raso, kad užuot vertinę trumpą gyvenimą ir branginę vieni kitus, mes švaistome energiją tuščioms ambicijoms, smulkiems konfliktams ir nereikšmingoms kasdienybės dramoms.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2012 m. sausio 9 d. 20:40:10
Bet aš asmeniškai visad mėgstu įsigilint į dainos žodžius , suprast viską .
2012 m. sausio 9 d. 18:17:55
Pvz:
Aš iš pradžių pradėjau klausyt HIM'ų visai nenutuokdama apie ką jie dainuoja
2012 m. sausio 6 d. 23:37:00
Pvz:
2012 m. sausio 6 d. 22:34:29
Pvz:
2012 m. sausio 6 d. 20:24:58
2011 m. lapkričio 12 d. 22:21:45
2011 m. lapkričio 10 d. 23:30:19
2011 m. spalio 27 d. 17:43:14
Nemanau, kad taip jau būtina, aš, pavyzdžiui, mėgstu klausytis dainų suomių kalba. Nesuprantu, bet visgi patinka . Aišku kartais norisi išsiaiškint, bet kartais išsivertus arba tiesiog įsiklausius ir įsigilinus į prasmę, pasikeičia nuomonė apie pačią dainą.
Man panašiai su japoniška muzika. Kalba gražiai skamba, nors nesuprantu nei žodžio. Tada labiau įsigilinu į pačią muziką, bandau per ją suprast dainą.
2011 m. spalio 27 d. 15:55:52
2011 m. spalio 27 d. 14:56:53
Gėda, bet tik prieš pora mėnesių supratau apie ką čia dainuojama. Visada maniau, kad šiaip apie gimtadienį
2011 m. spalio 27 d. 11:02:08
nes kalbos skambesys taip pat suteikia žavesio.
kartais paslaptis, kai nesupranti teksto, dar labiau sustiprina bendrą įspūdį.
--
o bendraja prasme dainos žodžiai, taip, svarbu.
2011 m. spalio 27 d. 10:52:24
Pateikiu kaip pavyzdį t.y. alternatyvą angliškai dainuojamoms dainoms, jos nereik girdėti dainuojant, melodiją girdint gali sau prisiminti dainą: ar su lietuviškais, ar su angliškais, ar kt. žodžiais (t.y. originalą) ją prisimeni. arba atskirą, originaliai sukurtą melodiją, jos instrumentinę aranžuotę. Tai būtų, sakykim, populiari grupė-gitaristų kolektyvas The Shadows, bet kokios tautos atstovams ir nebūtinai muzikos fanams.
na aš tikrai neįsivaizduoju ar tokia instrumentinė muzika sulauktų tokio pat pasisekimo, jei tai nebūtų garsi daina, kurios tekstas nori nenori skamba galvoje vos išgirdus melodiją.
2011 m. spalio 26 d. 23:06:17
2011 m. spalio 26 d. 22:55:09
2011 m. spalio 26 d. 22:51:47