Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip atrodo tavo kambarys?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
sofia
2010 m. birželio 5 d. 11:25:25
Dydzio tai kaip sandeliukas Taip rimtai tvarkausi kelis kartus i metus, bet siaip stengiuos bent kartais nuo grindu daiktus susirinkt O geles tai mama laisto nes as visada pamirstu

Atsakyti
thatsme
2010 m. balandžio 29 d. 23:22:50
ne kambariai, o migiai

Atsakyti
chzarija
2010 m. balandžio 29 d. 23:17:25
Is serijos "velnias spranda nusisuktu"

Durys pripaisytos, ant fotelio rubai, lova niekad nepaklota.. spinta nuolat atidaryta ir su puse ishvirtusiu rubu ant zemes, na kazkas tokio..

2010 m. balandžio 29 d. 18:15:31
2 kartus per metus būna labai didele tvarka tai -per Kalėdas ir per Vėlykas (na dar kartais kai svečiai atvažiuoja) O šiaip įprastai-betvarkė...

Atsakyti
Tremor_Christ
2010 m. balandžio 29 d. 18:07:17
ne mano

2010 m. balandžio 29 d. 17:45:04
RockPrincess rašė:
Ant durų - siurrealizmas. Rašau visur kur papuola (ant lovos, lubų, sienų...), palangės nudažytos dažais, gėles auga batuose, meninė betvarkė. Labai mieli kambariukai

jo jo, aš irgi taip rašau ant komodos vietos neber

2010 m. balandžio 29 d. 17:32:31
Ant durų - siurrealizmas. Rašau visur kur papuola (ant lovos, lubų, sienų...), palangės nudažytos dažais, gėles auga batuose, meninė betvarkė. Labai mieli kambariukai

2010 m. balandžio 29 d. 17:30:58
Nėra jis labai didelis. Mėlynas, visas mėlynas. Man tai nelabai patinka, norėčiau, kad būtų raudonas . Rūbų kalnas ant stalo, po stalu, prie stalo . Žodžiu, nei praeit, nei pamokas padaryt ant to stalo neįmanoma . Tarp tų rūbų yra knygos , jas rast reikia 10 minučių susitvarkau tik kai svečiai atvažiuoja. Meninė aplinka pas mane

2010 m. balandžio 29 d. 17:12:40
aš neturiu kambario,dabar turiu laisvą plotą

Atsakyti
Iindriu
2010 m. balandžio 8 d. 21:27:44
Iindriu rašė:
urvas? uzuolaida uztraukta pastovei, sienos guasu apdirbtos (nk gero nepavyke ) norint ka surast viska sukuiti paskiau netvarkai iki kaledu, knygos ir visa kita mokyklai ant stalo, lova visada neklota (niekada negali zinot kada ant miego patrauks ) kambarys mazas tai ir urvas, viska darau kituose kambariuose tik miegu ten.
nu ten pasireiskia mano savybes... viena spintele jau be dureliu nuluzo kazkaip sienos ispiestos irgi pagal iskrova, viskas visur sukrauta, ant vienos sienos visokie nenormalus piesiniai, kadangi mazai miegu tik guliu guoli susikuitus ir spoksau i tas sienas...

Atsakyti
Iindriu
2010 m. balandžio 8 d. 21:21:31
urvas? uzuolaida uztraukta pastovei, sienos guasu apdirbtos (nk gero nepavyke ) norint ka surast viska sukuiti paskiau netvarkai iki kaledu, knygos ir visa kita mokyklai ant stalo, lova visada neklota (niekada negali zinot kada ant miego patrauks ) kambarys mazas tai ir urvas, viska darau kituose kambariuose tik miegu ten.

Atsakyti
forsusaika
2010 m. balandžio 8 d. 18:15:34
nedidelis mazai vietos bet yra visi kambariui reikalingi daiktai. bet savo kambary mazai praleidziu laiko. ka tik miegu pamokas ruosiu kartais ir kompu losiu telika ziuriu svetaineje valgau zaizdamas kompu. o viskas kita kituose kambariuose darau

2010 m. balandžio 8 d. 15:45:39
Kambarys toks trapecijos formos, gana erdvus, per vidurį kilimas, šviesiai kreminės spalvos tapetai, nei vieno plakato, vienintelis ant sienos esantis dalykas tik veidrodis, du langai, vienas į šiaurę, kitas į rytus, vienas langas visada užtrauktas užuolaidų, lova tik vakarais paklota, po lova daug visokių dėžučių, vienam kambario kampe gitaros, stiprintuvas, spinta, akordeonas. Rašomasis stalas pati netvarkingiausia kambario vieta - mėtos popieriai, tušinukai, knygos, telikas, bananų žievės visokios, centai, drabužiai. Rūbų spinta aukšta, ant jos visokios kuprinės, kaukės, skrybelės sukrautos. Šeip kambarys nelabai tvarkingas būna bet estetiškai žiūrisi

Atsakyti
kinomane
2010 m. balandžio 7 d. 22:41:57 2010-10-24 16:59:43
Didokas. Kadangi mano kambarys paciam virsui namo , tai yra ir balkonas ir ant stogo uzpilt lengva. Ant sienu daug nuotrauku, piesiniu . Lentyso daug knygu. Paciam kambary wisko prikrauta gitara , patefonas, ploksteles , muzikinis centras . Ant palanges wisko prikrauta. Durys aprasinetos biski. Toks ganetinai jaukus.

Atsakyti
diabolical169
2006 m. gruodžio 7 d. 19:29:29
Chaosas ir anarchija iki sestadienio(svaros metas)... Kai susitvarkau tai puse velnio... Erdvus... kas dar?... Sienos geltonos, beveik kaip ligoninej ar pan... Ant sienu mano paveikslai... Kai chaoso ir anarchijos laikotarpis tai idomiau: puodukai visur, rubai irgi, knygos ne ishimtis... Kartais po lova kerzus randu... Geriausiai atrodo savaite prastoveje nesuvalgyti sumushtiniai... Vienu zodziu chaosas

2006 m. gruodžio 6 d. 21:11:33
spoileriz>>> Man tas pats beveik su puodeliais xDD

Atsakyti
spoileriz
2006 m. gruodžio 6 d. 21:04:07
Aiu itesa... Dar daznai buna apie 4-5 puodelius prie kompo

2006 m. gruodžio 6 d. 21:03:36
Pas mane matosi daug aparaturos nenaudojamos Keli muzikos instrumentai, kompiuterio vieta nisoje, kuri isklijuota kompaktais Kaba vienas tecio paveikslas, didelis laivas, nes gyvenu ant upes kranto

2006 m. gruodžio 6 d. 20:54:51
Pirmiausia baltos durys, o įeinant pro jas, matosi mano gražusis kambarėlis. Iš dešinės ilgas... mmm... kaip čia pasakius... Spinta, lentynos, stalčiai... Ant jos telikas, žaislai, gitaros dvi prie jos, muzikinis centras.... Stalčiuose knygos, mano piešiniai, žurnalai. Kajrėj fotelis, mano seses lova antrame aukšte, o po lova YAMAHA, spintelė, ant spintelės triušio narvas, narve triušis ( ) , tada netoli mano lova, už mano lovos spinta, o dar žiūrint nuo durų tai tiesiai darbo stalas ir ant to stalo kompas. Geltoni su gėlytėm tapetai, melsvos grindys... Kambarys dažniausiai netvarkingas. Taigi.

Atsakyti
Bausme_laive (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 8 d. 00:57:59
nu daug plakatu ir viskokiu daiktu rubu an grindu ir dar bulviu maisai kambary nes motina neturi kur det

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2972
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 230890