Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip atrodo tavo kambarys?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 7 d. 23:51:18
be_inis rašė:
Mano kambarys tuscias kaip ir mano skrandis.
Eilini syki kraustausi ir po truputi uzpildau kita plota tarp keturiu sienu.
Kambari vis dar yra siuksliu, lova ir tapkes. Tiesa langu issivezti neleido ... o gaila.
...ir net zaliuziu neleido pasiimt.
Toks

Nu šakės prajuokinai, langų išsivešt neleido?! Nu ot kokie niekšai, pasigėdytų jie...

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
be_inis
2006 m. lapkričio 7 d. 23:40:21
Mano kambarys tuscias kaip ir mano skrandis.
Eilini syki kraustausi ir po truputi uzpildau kita plota tarp keturiu sienu.
Kambari vis dar yra siuksliu, lova ir tapkes. Tiesa langu issivezti neleido ... o gaila.
...ir net zaliuziu neleido pasiimt.
Toks

Atsakyti
hare_bo
2006 m. lapkričio 7 d. 23:03:43
oj, kaip ash ilgiuosi savo kambario... toks mielas ir savas... depresuhos laikus ant ju teko yamzint, taj dbr labai juokinga, kai paskaitineju ash savo uzrashiukus yvairiausius... o ju begales.. visos keturios sienos aprashytos... taj liudna ten nebebuna...ech.. .ir dar tas kvapas smilkalu, kurie nuo nuolatinio smilkinimo ysigere y visus daiktus,... aaaaa... i miss it!!! noriu namo.. y ta jauku marga kambary, pro kurio langus skverbiasi viso miesto shviesos ir taip zavingai ishmeto sheshelius ant sienu ir lubu - niekada nedegu shviesu,kad visko neishsklaidyt..

2006 m. lapkričio 5 d. 19:52:22
visas kambarys uzgriozdintas dideliais daiktais..milziniska spinta,rasomasis stalas,sofa pianinas,mamos siuvimo masina,kreslas..prie stalo prikabinta lenta ant kurios draugu nuotraukos ir pan dalykai,stalas apkrautas daiktais kaip visad..sofa ai..tvarkinga,vienas didelis meskinas,siek tiek mazesnis ir mazas D ai tingiu rasyt viska..
zodziu nepatinka man mano kambarys kai jis buna tvarkingas,patinka siek tiek apverstas ir issmilkintas smilkalais..tada gerai jauciuosi ten ;>>

2006 m. spalio 5 d. 12:35:13
Remontuojamas. Karo stovy

2006 m. spalio 5 d. 08:26:14
Prie lovos stovi medis... ant to medzio visokiu nesamoniu uzdeta... yra stalas ir ant to stalo begale knygus ir sasiuviniu...yra telikas...ant teliko toks maziukas pliusinis sunytis... kur stovi stalas, tai ant sienos yra uzklijuota begale krepsinio plakatu... dar yra pamoku tvarkarastis ir siaip visokiu nesamoniu, mielu dalykuciu dar yra spinta, su mano rubais, vaikystes zaislais.. ir begale knygu vel.. siaip mano kambarys, pagal mama, yra apverstas, bet man jis lb lb mielas neiskeisciua savo kambario i joki kita kambari

2006 m. spalio 4 d. 22:29:03
vat kaip tik issiklijavau kambari plakatais green day ir bechamo ir graziom nuotraukom...tai grazu dabar. ir siaip mano kambarys spalvingas gana, siltu spalvu, toks jaukus, man patinka

2006 m. spalio 4 d. 12:03:40
spinta iskabinta linkin park, merilin manson, linmp bizkit, kiss, nirvana ir kt plakatais, daug lentynu, nemazai knygu, ypatinga vieta uzima muzikos centras ir irasu kruva

2006 m. rugsėjo 24 d. 17:45:30
kambarys ~10kvadratu, sienos dazgytos kazhkaip gelsvai, uzhuolaidu nera, visos keturios sienos uzhstatytos baldais...prie duru stovi pianinas, ish kitos puses sienine spinta, nu dar apkrautas stalas istorijos vadoveliai, nepaklota lova, knygu spinta su teliku, dvi kedes nuolat "aprengtos" ant grindu guli didzhiules pagalves, shiaip savaitgaliais susitverkau, bet shy buvo ishimtis, nes visa laika skaichiau knyga kuria reikia pabaigt skaityt butinai...aij va dar virsh pianino londono tilto didzhiulis plakatas...aij shiaip dzin man tas kambarys, vis tiek uzh poros men ishsikraustau...

2006 m. rugsėjo 24 d. 17:21:26
Gabalelis mano kambario (jei tiksliau tai lova ir mazdaug vaizdas salia jos)

https://i28.photobucket.com/albums/c218/MadPinkKillerFairy/Photos/IMG_0011.jpg

2006 m. rugsėjo 23 d. 19:02:04
philia rašė:
dabar-
nuogos grindys, nei vieno šviestuvo, be užuplaidų, visur mėtosi daiktai,atsilupinėję naujai ištapetuoti tapetai

remontai?

Atsakyti
philia
2006 m. rugsėjo 23 d. 17:55:58
dabar-
nuogos grindys, nei vieno šviestuvo, be užuplaidų, visur mėtosi daiktai,atsilupinėję naujai ištapetuoti tapetai

Atsakyti
violin
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:27:46
Pedante esu,tai ideali tvarka visada.Nu gal tik rubu spintoj kartais netvarka buna

Atsakyti
debesiena
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:27:13
Mano kambarys atrodo tragiskai - raudonas kilimas, zydros sienos, trys pilkos spintos , trys spinteles ir trys lovos. Ir daug visokio slamsto. Visa delto viltis kada nors susitvarkyti kambari taip, kad jis butu mielas, dar nemire. Aisku, tvarkos tiketis ir nereikia, kai gyveni bendrabuty

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:01:08
enigmatic rašė:
Tai tipo dabar madinga kambariai - šiukšlynai?

nemadingi ,o paplite...

Atsakyti
hole
2006 m. rugsėjo 23 d. 15:22:12
viską susitvarkiau. kambary nesimato jokios šiukšlelės.
sugrūdau viską į spintas D

Atsakyti
samsung
2006 m. rugsėjo 23 d. 15:15:51
Kadangi neseniai susitvarkiau, tai atrodo labai tvarkingai ir jaukiai. Siek tiek knygu ant stalo, siek tiek drabuziu ant pufo, bet uztat jie sulankstyti o siaip toks mielas melynai geltonas kambarys

Atsakyti
Crawling
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:34:11
Kad kitaip neiseina..

2006 m. rugsėjo 15 d. 00:32:31
Tai tipo dabar madinga kambariai - šiukšlynai?

2006 m. rugsėjo 15 d. 00:27:21
Išmėtyti rūbai, netvarkingai sukrauti ant sofos, išmetytos knygos, kažkur ant grindų portfelis, pora kamuolių aplink kojas, nepaklota lovą, pilnos lentynos CD ir knygų, ant stalo vakarykščiai neplauti arbatos puodeliai, celofanai ir kitoks maisto stuffas...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2972
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 230890