Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 7 d. 23:51:18
be_inis rašė: Mano kambarys tuscias kaip ir mano skrandis.
Eilini syki kraustausi ir po truputi uzpildau kita plota tarp keturiu sienu.
Kambari vis dar yra siuksliu, lova ir tapkes. Tiesa langu issivezti neleido ... o gaila.
...ir net zaliuziu neleido pasiimt.
Toks
Nu šakės prajuokinai, langų išsivešt neleido?! Nu ot kokie niekšai, pasigėdytų jie...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Mano kambarys tuscias kaip ir mano skrandis.
Kambari vis dar yra siuksliu, lova ir tapkes. Tiesa langu issivezti neleido ... o gaila.
Toks
oj, kaip ash ilgiuosi savo kambario... toks mielas ir savas... depresuhos laikus ant ju teko yamzint, taj dbr labai juokinga, kai paskaitineju ash savo uzrashiukus yvairiausius... o ju begales.. visos keturios sienos aprashytos... taj liudna ten nebebuna...ech.. .ir dar tas kvapas smilkalu, kurie nuo nuolatinio smilkinimo ysigere y visus daiktus,... aaaaa... i miss it!!! noriu namo.. y ta jauku marga kambary, pro kurio langus skverbiasi viso miesto shviesos ir taip zavingai ishmeto sheshelius ant sienu ir lubu - niekada nedegu shviesu,kad visko neishsklaidyt..
visas kambarys uzgriozdintas dideliais daiktais..milziniska spinta,rasomasis stalas,sofa pianinas,mamos siuvimo masina,kreslas..prie stalo prikabinta lenta ant kurios draugu nuotraukos ir pan dalykai,stalas apkrautas daiktais kaip visad..sofa ai..tvarkinga,vienas didelis meskinas,siek tiek mazesnis ir mazas D ai tingiu rasyt viska..
zodziu nepatinka man mano kambarys kai jis buna tvarkingas,patinka siek tiek apverstas ir issmilkintas smilkalais..tada gerai jauciuosi ten ;>>
Prie lovos stovi medis... ant to medzio visokiu nesamoniu uzdeta... yra stalas ir ant to stalo begale knygus ir sasiuviniu...yra telikas...ant teliko toks maziukas pliusinis sunytis... kur stovi stalas, tai ant sienos yra uzklijuota begale krepsinio plakatu... dar yra pamoku tvarkarastis ir siaip visokiu nesamoniu, mielu dalykuciu dar yra spinta, su mano rubais, vaikystes zaislais.. ir begale knygu vel.. siaip mano kambarys, pagal mama, yra apverstas, bet man jis lb lb mielas neiskeisciua savo kambario i joki kita kambari
pasaulis neteko daug geniju, ensteinas mire, bethovenas apkurto, o va jau ir man galva skaudet pradeda..:D
spinta iskabinta linkin park, merilin manson, linmp bizkit, kiss, nirvana ir kt plakatais, daug lentynu, nemazai knygu, ypatinga vieta uzima muzikos centras ir irasu kruva
kambarys ~10kvadratu, sienos dazgytos kazhkaip gelsvai, uzhuolaidu nera, visos keturios sienos uzhstatytos baldais...prie duru stovi pianinas, ish kitos puses sienine spinta, nu dar apkrautas stalas istorijos vadoveliai, nepaklota lova, knygu spinta su teliku, dvi kedes nuolat "aprengtos" ant grindu guli didzhiules pagalves, shiaip savaitgaliais susitverkau, bet shy buvo ishimtis, nes visa laika skaichiau knyga kuria reikia pabaigt skaityt butinai...aij va dar virsh pianino londono tilto didzhiulis plakatas...aij shiaip dzin man tas kambarys, vis tiek uzh poros men ishsikraustau...
Mano kambarys atrodo tragiskai - raudonas kilimas, zydros sienos, trys pilkos spintos , trys spinteles ir trys lovos. Ir daug visokio slamsto. Visa delto viltis kada nors susitvarkyti kambari taip, kad jis butu mielas, dar nemire. Aisku, tvarkos tiketis ir nereikia, kai gyveni bendrabuty
Kadangi neseniai susitvarkiau, tai atrodo labai tvarkingai ir jaukiai. Siek tiek knygu ant stalo, siek tiek drabuziu ant pufo, bet uztat jie sulankstyti o siaip toks mielas melynai geltonas kambarys
Išmėtyti rūbai, netvarkingai sukrauti ant sofos, išmetytos knygos, kažkur ant grindų portfelis, pora kamuolių aplink kojas, nepaklota lovą, pilnos lentynos CD ir knygų, ant stalo vakarykščiai neplauti arbatos puodeliai, celofanai ir kitoks maisto stuffas...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. lapkričio 7 d. 23:51:18
Mano kambarys tuscias kaip ir mano skrandis.
Toks
Nu šakės prajuokinai, langų išsivešt neleido?! Nu ot kokie niekšai, pasigėdytų jie...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. lapkričio 7 d. 23:40:21
Toks
2006 m. lapkričio 7 d. 23:03:43
2006 m. lapkričio 5 d. 19:52:22
zodziu nepatinka man mano kambarys kai jis buna tvarkingas,patinka siek tiek apverstas ir issmilkintas smilkalais..tada gerai jauciuosi ten ;>>
2006 m. spalio 5 d. 12:35:13
2006 m. spalio 5 d. 08:26:14
2006 m. spalio 4 d. 22:29:03
2006 m. spalio 4 d. 12:03:40
2006 m. rugsėjo 24 d. 17:45:30
2006 m. rugsėjo 24 d. 17:21:26
2006 m. rugsėjo 23 d. 19:02:04
dabar-
nuogos grindys, nei vieno šviestuvo, be užuplaidų, visur mėtosi daiktai,atsilupinėję naujai ištapetuoti tapetai
remontai?
2006 m. rugsėjo 23 d. 17:55:58
nuogos grindys, nei vieno šviestuvo, be užuplaidų, visur mėtosi daiktai,atsilupinėję naujai ištapetuoti tapetai
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:27:46
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:27:13
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:01:08
Tai tipo dabar madinga kambariai - šiukšlynai?
nemadingi ,o paplite...
2006 m. rugsėjo 23 d. 15:22:12
sugrūdau viską į spintas
2006 m. rugsėjo 23 d. 15:15:51
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:34:11
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:32:31
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:27:21