enigmatic rašė: Crawling, nuskambėjo iš serijos "O dabar dešinėje matote Lapių sąvartyną".
Bet cia rimtai - tu jo tokio dar nematei! Kazkada net I man del to priekaistavo, pas kuria pacia burdakas.. ;X
Visur metosi daiktai - knygos, kuprines, puodeliai, lekstes, maiseliai, kartono lapai, siuksles...
Bet taip tyngiu prasikuopti...ayj, man dabar ir tokioje tvarkoje gerai...
2006 m. rugsėjo 14 d. 23:48:43
negerai atrodo. viskas išardyta. aii, prieš kelias dienas laukinė pelė žiūrėjo į mane nuo šio stalo, jau antra per puse metų, šįkart norėjau kad ji pasiliktų, bet sesė pagavo ir užmušė.. šis atsitikimas geriausiai apibūdina mano kambarį.
Sienos paklijuotais plakatais, ant rasomojo stalo stovi muzikos irenginys dulketas visas, vis pamirstu apsivalyt po mokslo metu, ta pati galima pasakyt apie visa kambari bet tas ne esme, visur metsi mano sasiuviniai su kuryba, daug kompaktu, kampe kuprine ir apranga kuno kulturai, fotlyje prikrauta daug rubu, ingiu i spinta kraut
Aj dar telikas yra, kazhkokios motinos padetos geles ant palanges vnz zjb
2006 m. rugsėjo 14 d. 16:33:30
Kambarys nei didelis, nei mazas. Man kaip tik. Trys sienos is keturiu yra apklijuotos kremines/smelio spalvos su kakaviniais langeliais tapetais ant kuriu nupiesti meskiukai, kiskis ir masinytes su gelytem. Ketvirtoji siena balta. Kambary kabo geltonos uzuolaidos su spalvotais taskiukais. Lova visad apklota ryskiai oranziniu apklotu, ant jos ryskiai melynos pagalves ir viena is ju raudona su grybais. Taip pat ant lovos daug pliusiniu zaislu bei du "adijalai" . Kambary yra spinta, komoda, "penalas" (tokia auksta kaip ir spinta, kaip ir lentyna, ir neplati), bei lentynine spinta (pusiau lentyna ,pusiau spinta). Grindys zydros, o kilimas mazdaug toks "aqua" . Ant "penalo" yra pritvirtinama raudona naktine lempa. Ant sienos salia lovos kabo 2005 metu "gruodo tvaiko" plakatas. O ant baltosios sienos kabo laikrodis, bei trys paveiksleliai. Du is ju gintariniai, ar kaip ten pasakius (na vnz piesinys is gintaro).
pas mane zydras..... viena siena nuotraukom uzvaryta. stovi kokie 3 laikrodziai tai nakty garsas kai pas koki pinoki... yra prastai rodantis senas telikas,magas,stalas apkrautas daiktais,pora kedziu apkrautais rubais,sujaukta lova su dar keleis rubeliais,nu zodziu biski ten jovaliukas,betai man ten patinka.... savaitgaliais apsikuopiam o tada nuo 1dienio vel is naujo...
NINFA rašė: Emm...Naa...Baltos sienos, baltos lubos, baltos grindys, durų nėr, užuolaidų nėr, lempų nėr, razečių ir tų nėr...
Tik stalas su kompu ir knygom, lova, telikas ir dėžė su rubais. Remontas..;>
is pirmu zodziu pagalvojau kad gyveni psichiatrinej ligoninej, tik nepainejai kad sienos minkstos
man atrodo tu ziuri per daug filmu nes psichiatrinej nelb jau tos sienos minkstos (pati bandziau,dar iki siol skauda)
emz.....
jis zalias!
siaip is pirmo vajzo pakankamaj tvarkingas.....
bet kaj akys netyciom nukrypsta link sienos..kur vos pro visus lapus(rejkalingus ir nelabaj)matosi stalas....jis toks jau nebeatrodo...
sen bej ten metos vienas skitas zajslas......
vejdrodzio staliukas nuo kurio karta i menesi prisiverciu nusivalyt dulkes...(ir taj tik kaj laukiam kokiu krikstateviu ar siaip sveciu...)..
ir kazkodel man atrodo,kad ju nesimato...
ax...televizorius kuris yrgi tik berejkalo stovi...
pora nuotrauku remeliuose ant sienos(ir taj tik is parejgos pakabinti..)
ir....kelios dezes...o kam jos? aj velnej jas zino
Ūūūū... .Mano kambarys toks salotinis ir visas apkrautas... Amžina betvarkė, nes esu siaubinga tinginė O šiaip, kai sutvarkytas tai visai gražus būna O jau vaizdas pro langą... Į mišką ir kaimyno šūdvežį Žodžiu, dievinu savo kambariuką, ypač vasarą, ketvirtą valandą ryto
Toks nudauštas Kaip kažkas sakė "palėpinis" plius dar labai mažas ir nėra normalios sienos. Taip pat yra didelis langas,kuris visai nedera tokiam mažam kambary, bet sakyčiau visai gerai. Mano kamūrkėj talpinasi salotinė gan didelė sofa, stalas, sintezatorius, spinta ir dar visoks stuff, tad vietos visai ten nėra. Beje būtinai turiu paminėti savo kambario tapetus. Geltoni,seni, su kažkokiom gėlių puokštėm ir kai kuriose vietose stipriai nukentėję nuo lietaus (kažkada buvo kiauras stogas, tad liko nuo lietaus rudi "takai"). Tai tiek.
Pas mane sienos išklijuotos žalsvais tapetais us gvazdinkėliais kažkokiais. Toliau palei duris priklijavau veidrodžio šukių (gražu), virš lovos pakabintos nuotraukos su mano darytais rėmeliais. Ant kitos sienos, palei kompiuterį, kabo didžiulis voratinklis, o ant jo voras, keli tarybiniai ženkliukai, trofėjai ir t.t. Man jis gražus, tačiau, manyčiau, voratinklis jau tampa kičiniu dalyku. Kambarį nuo šviesos saugo žalsvos žaliuzės ir dieninės užuolaidos, o jį naktim apšviečia žalsvas šviestuvas, panašus į gėles, nes su lapeliais ir so. Mano kambary pilna baldų ir visokių gelių, niekų ir t.t. kurių nekenčiu. Dievinu minimalizmą, tačiau mano kambarys yra skirtas viso šlamšto sandėliavimui, juolab kad tas šlamštas netgi savaip reikalingas.
NINFA rašė: Emm...Naa...Baltos sienos, baltos lubos, baltos grindys, durų nėr, užuolaidų nėr, lempų nėr, razečių ir tų nėr...
Tik stalas su kompu ir knygom, lova, telikas ir dėžė su rubais. Remontas..;>
is pirmu zodziu pagalvojau kad gyveni psichiatrinej ligoninej, tik nepainejai kad sienos minkstos
zalsvos lubos, zalsvai dryzuotos sienos, keli paveikslai, nuotraukos, didelis langas su isejimu i veranda, lova, zalias stalas, lentyna su niekuciais, ir dar kelios lentynos,radiatorius,ir baubai po lova .
pries remonta jis jaukesnis buvo, bet dar sita paremontysiu savaip ir bus vel betvarkes virsune ;] uztat jauku.
sviesiai persikinis su ruda spinta nukrauta ivairiu indisku/japonisku niekuciu,rasomas tamsiai rudas stalas,lova su ten kazkokiais kringeliaisdar bambukas ant palanges,daug drambliuku(7) irge ant palanges
o mano kambays visas medinis...geriausias daiktas ten-pianinas......bandau padaryti senovisko stiliaus kambari...sienos apkarstytos plokstelem ir remais su nuotraukom...daug zvakiu......
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:20:40
Crawling, nuskambėjo iš serijos "O dabar dešinėje matote Lapių sąvartyną".
Bet cia rimtai - tu jo tokio dar nematei!
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:20:08
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:16:36
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:07:29
Visur metosi daiktai - knygos, kuprines, puodeliai, lekstes, maiseliai, kartono lapai, siuksles...
Bet taip tyngiu prasikuopti...ayj, man dabar ir tokioje tvarkoje gerai...
2006 m. rugsėjo 14 d. 23:48:43
2006 m. rugsėjo 14 d. 17:11:38
Aj dar telikas yra, kazhkokios motinos padetos geles ant palanges vnz zjb
2006 m. rugsėjo 14 d. 16:33:30
2006 m. rugsėjo 12 d. 20:49:34
2006 m. rugsėjo 12 d. 20:22:49
Emm...Naa...Baltos sienos, baltos lubos, baltos grindys, durų nėr, užuolaidų nėr, lempų nėr, razečių ir tų nėr...
Tik stalas su kompu ir knygom, lova, telikas ir dėžė su rubais.
Remontas..;>
man atrodo tu ziuri per daug filmu
2006 m. rugsėjo 12 d. 19:24:56
jis zalias!
siaip is pirmo vajzo pakankamaj tvarkingas.....
bet kaj akys netyciom nukrypsta link sienos..kur vos pro visus lapus(rejkalingus ir nelabaj)matosi stalas....jis toks jau nebeatrodo...
sen bej ten metos vienas skitas zajslas......
vejdrodzio staliukas nuo kurio karta i menesi prisiverciu nusivalyt dulkes...(ir taj tik kaj laukiam kokiu krikstateviu ar siaip sveciu...)..
ir kazkodel man atrodo,kad ju nesimato...
ax...televizorius kuris yrgi tik berejkalo stovi...
pora nuotrauku remeliuose ant sienos(ir taj tik is parejgos pakabinti..)
ir....kelios dezes...o kam jos? aj velnej jas zino
2006 m. rugsėjo 12 d. 18:56:57
2006 m. rugsėjo 12 d. 17:40:22
2006 m. rugsėjo 12 d. 17:16:22
2006 m. rugsėjo 12 d. 17:04:52
2006 m. rugsėjo 12 d. 17:04:21
(man patinka copy-paste
2006 m. rugsėjo 12 d. 16:29:25
Emm...Naa...Baltos sienos, baltos lubos, baltos grindys, durų nėr, užuolaidų nėr, lempų nėr, razečių ir tų nėr...
Tik stalas su kompu ir knygom, lova, telikas ir dėžė su rubais.
Remontas..;>
2006 m. rugsėjo 11 d. 19:35:50
pries remonta jis jaukesnis buvo, bet dar sita paremontysiu savaip ir bus vel betvarkes virsune ;] uztat jauku.
2006 m. rugsėjo 11 d. 11:40:33
2006 m. rugsėjo 11 d. 11:04:38
2006 m. rugsėjo 11 d. 00:31:14