Kalbant apie blusturgius, naujas atsidarė Vilniaus g., priešais gimnaziją. Buvau ten užėjęs pažiūrėt kokių senų CD ar kasečių, bet radau tik tokių, kurių neklausyčiau.
Na, nes Suomijos žmonių labai daug užsiregistravę šiame postcrossinge, todėl taip ir gaunasi, kad iš jų šalies daug sulaukiama atvirukų
O šiaip, gal ir yra stygius originalių atvirukų Lietuvoje, nes nueini, bent jau Vilniuje į kokį shop'ą, tai vien tik su įžymiais pastatais, senamiesčiu ir panašiai, bet nemanau, kad tame labai didelė problema. Visada galima užsukus į bet kokį muziejų ar kitą miestą rasti kažką įdomaus, o dar pagalvojau, kad reikėtų apsilankyti blusturgyje, ten turėtų būti įdomių atvirukų.
Geras dalykas. užsiiminėju daugiau nei pora metų, bet labai daug šitoj srity kaip ir nenuveikiau, 30 + išsiųstų ir gautų. Didžiausios problemos - kaip išrinkti atviruką, nes Lietuvoje, pripažinkim, be REKLAMINIŲ ir be Sigutės Ach produkcijos, lieka ne kažkas. Tai yra lieka gražūs, bet ne kažkuo labai originalūs.
Šiaip smagi, bent jau pradedant, tai tikrai smagi veikla. Paskui, kai gauni penkioliktą atviruką iš Suomijos, susimąstai, bet ir toliau tęsi. Dabar stengiuosi siųsti į tas šalis, į kurias dar nesu siuntęs. Todėl labai daug expired cards prisikaupė. Nors tai, pagal idėją, ir nėra teisinga - postcrossinge svarbu ne šalis, o žmogus, bet ai.
Ir dar ačiū temos autoriui už tai kad kai ką priminė.
Tai toks internetinis puslapis, kur yra vystomas gyvų atvirukų projektas, turiu omeny, jog žmonės gyvai siunčia atvirukus, senąją tradicija, o ne per internetą ir pnš.
Kitaip kas dar labiau paaiškintų šį kaip ir projektą, tai va
“send a postcard and receive a postcard back from a random person somewhere in the world!”
Taigi, gal yra čia esančių žmonių, kurie šituo reikalu užsiiminėja?
Pats tik ką neseniai užsiregistravau, kursiokės dėka, kuri labai sudomino tiek mane, tiek mano kambarioką.
Smagu gi kažkam nepažįstamam nusiųsti kokį su tarkim Gedimino pilimi atviruką ir aprašyti, kas jame pavaizduota, parašyti, ką nors savo kalba ir panašiai.
Pats jau išsiunčiau į Ispaniją ir į Vokietiją, pastaroji jau patvirtinta, kad gavo mano atviruką, dabar belieka laukti, kad kas atsiųs man pagal random sistemą ir siųsti toliau kitiems
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. spalio 29 d. 17:24:27
2011 m. spalio 29 d. 17:07:35
O šiaip, gal ir yra stygius originalių atvirukų Lietuvoje, nes nueini, bent jau Vilniuje į kokį shop'ą, tai vien tik su įžymiais pastatais, senamiesčiu ir panašiai, bet nemanau, kad tame labai didelė problema. Visada galima užsukus į bet kokį muziejų ar kitą miestą rasti kažką įdomaus, o dar pagalvojau, kad reikėtų apsilankyti blusturgyje, ten turėtų būti įdomių atvirukų.
2011 m. spalio 29 d. 16:58:28
Šiaip smagi, bent jau pradedant, tai tikrai smagi veikla. Paskui, kai gauni penkioliktą atviruką iš Suomijos, susimąstai, bet ir toliau tęsi. Dabar stengiuosi siųsti į tas šalis, į kurias dar nesu siuntęs. Todėl labai daug expired cards prisikaupė. Nors tai, pagal idėją, ir nėra teisinga - postcrossinge svarbu ne šalis, o žmogus, bet ai.
Ir dar ačiū temos autoriui už tai kad kai ką priminė.
2011 m. spalio 29 d. 16:34:58
2011 m. spalio 29 d. 15:42:55
www.postcrossing.com
Tai toks internetinis puslapis, kur yra vystomas gyvų atvirukų projektas, turiu omeny, jog žmonės gyvai siunčia atvirukus, senąją tradicija, o ne per internetą ir pnš.
Kitaip kas dar labiau paaiškintų šį kaip ir projektą, tai va
“send a postcard and receive a postcard back from a random person somewhere in the world!”
Taigi, gal yra čia esančių žmonių, kurie šituo reikalu užsiiminėja?
Pats tik ką neseniai užsiregistravau, kursiokės dėka, kuri labai sudomino tiek mane, tiek mano kambarioką.
Smagu gi kažkam nepažįstamam nusiųsti kokį su tarkim Gedimino pilimi atviruką ir aprašyti, kas jame pavaizduota, parašyti, ką nors savo kalba ir panašiai.
Pats jau išsiunčiau į Ispaniją ir į Vokietiją, pastaroji jau patvirtinta, kad gavo mano atviruką, dabar belieka laukti, kad kas atsiųs man pagal random sistemą