as pradejau ziureti, kai jau pasirode 7 epizodai,
pirmas ispudis tai kad labai jau vaikiskas serialas.
ziuret visai idomu, bet ...
yra ir idomesniu serialu, net tas pats Grimmas man yra kiek idomesnis, nes ten kiek rimciau viskas
o veikejai istikruju yra pliusas Ginnifer Goodwin netiketai yra labai gera cia, Jennifer Morrison visada gra, o ir Lana Parrilla visai idomi,
Josh Dallas, Jamie Dornan, Robert Carlyle, Raphael Sbarge
ir berniukas Jared Gilmore
Taigi, Once Upon A Time yra naujas Lost kūrėjų darbas. Šio serialo esmė, tai žymiausių pasakų veikėjų įkalinimas mūsų pasaulyje. Serialas eina dviem sluoksniais (kaip netikėta): realybėje ir pasakų pasaulyje.
Ar yra jau žiūrinčių? Man asmeniškai tai labai patiko. Itin trūko kažko tokio po lostų. Ir vėl gilinimasis į detales ir įvairiausios nuorodos į pasakas, labai smagiai žiūrisi. Nors kūrėjai ir vėl pareiškė, kad esmė bus veikėjų bendravimas ir psichologija, o ne mitologinis pasaulis
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2012 m. vasario 14 d. 14:22:30
Tai kaip, negi daugiau niekas ir nežiūrit? :)
Valentino dienos serija, mano nuomone, kol kas pati geriausia.
2011 m. gruodžio 23 d. 21:02:29
pirmas ispudis tai kad labai jau vaikiskas serialas.
ziuret visai idomu, bet ...
yra ir idomesniu serialu, net tas pats Grimmas man yra kiek idomesnis, nes ten kiek rimciau viskas
o veikejai istikruju yra pliusas Ginnifer Goodwin netiketai yra labai gera cia, Jennifer Morrison visada gra, o ir Lana Parrilla visai idomi,
Josh Dallas, Jamie Dornan, Robert Carlyle, Raphael Sbarge
ir berniukas Jared Gilmore
o ir dar Meghan Ory patiko
2011 m. lapkričio 4 d. 02:31:18
2011 m. lapkričio 3 d. 12:30:37
Ar yra jau žiūrinčių? Man asmeniškai tai labai patiko. Itin trūko kažko tokio po lostų. Ir vėl gilinimasis į detales ir įvairiausios nuorodos į pasakas, labai smagiai žiūrisi. Nors kūrėjai ir vėl pareiškė, kad esmė bus veikėjų bendravimas ir psichologija, o ne mitologinis pasaulis
So, who`s watchin?