Bandžiau žiūrėt pirmą seriją, bet kažkaip sunkiai ėjosi, kas 3minutės vis tikrinau kiek dar laiko kankintis liko Neužkabino niekuo. Ir išvis, šitas serjalas prasta "Supernatural" kopija, nusileidžia jam ir veikėjais, ir siužetu, ir orginalumu, ir netgi pati atmosfera neįtikinanti.
O "Once Upon A time" kitas reikalas, iškart pateko į mano "žiūrimiausių šiuo metu" 5-tuką
kazkodel man kilo asociacijos su baffi zudike nors ir neziurejau baffi. zodziu visa kruva panasiu i si jau buvo, nezinau kuo sis isskirtinis ar kuo jis yra originalesnes, juokeliu mazai o tai didelis minusas, pagrindiniai aktoriai irgi tokie visai necharizmatiski, na nezinau jeigu ne serijos pabaiga tai daugiau neziureciau,
tiesa Silas Weir Mitchell visai geras aktorius patinka sis. ir Reggie Lee bet jo nesimate beveik...
zodziu kolkas dar ziuresiu kol nera idomesnes alternatyvos
6/10 ar 7/10..
Dar vienas šiemet pasirodęs serialas paremtas pasaka "Grimm". Serialo esmė, paskutinis Brolių Grimų palikuonis kovojantis su visais Grimų personažais realybėje. Paaiškėja, kad viskas, ką aprašė Grimai vyko realybėje. Netempia iki Once Upon A Time lygio, bet toks labiau Vampyrų Žudikės stiliaus. Kadangi pagrindinis veikėjas policininkas, tai, manau, susižiūrės daug kad gerai: ir norintiems fantastikos ir tiesiog detektyvo.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2011 m. lapkričio 8 d. 11:35:34
O "Once Upon A time" kitas reikalas, iškart pateko į mano "žiūrimiausių šiuo metu" 5-tuką
2011 m. lapkričio 7 d. 21:53:32
2011 m. lapkričio 7 d. 20:29:03
kazkodel man kilo asociacijos su baffi zudike nors ir neziurejau baffi. zodziu visa kruva panasiu i si jau buvo, nezinau kuo sis isskirtinis ar kuo jis yra originalesnes, juokeliu mazai o tai didelis minusas, pagrindiniai aktoriai irgi tokie visai necharizmatiski, na nezinau jeigu ne serijos pabaiga tai daugiau neziureciau,
tiesa Silas Weir Mitchell visai geras aktorius patinka sis. ir Reggie Lee bet jo nesimate beveik...
zodziu kolkas dar ziuresiu kol nera idomesnes alternatyvos
6/10 ar 7/10..
2011 m. lapkričio 3 d. 12:32:44