Dėl dainų "baninimo". Aš už šią įdėją (iš tiesų tai priežastis kodėl aš atėjau į šį formumą). Aš mėgstu muziką rinktis atmetimo būdu. Anksčiau (ne music.lt) parsisiūsdavau visą grupės diskografija ir 95% ištrindavau. Likusias dainas klausydavaus labai daug kartų. Jei "baninimas" būtų toks pat patogus, kaip "patikimas" tai (mano nuomone) būtų labai patogu.
Ep, kur yra tie nustatymai?
Asmeninis grotuvas nuo šiol papildytas jūsų perklausų istorija. Jas galite rasti paspaudę ant mygtuko, esančio šalia "iššokančio lango" ikonos. Peržvelgiant istoriją užtenka paspausti Play ir kūrinys iškart bus grojamas to puslapio grotuve. .
Rutone, šiuo atveju - skip'inimas. Sistema stebi, kiek dainos laiko yra perklausoma ir pagal tai įvertina, ar groti ją dažniau ar rečiau.
R7wa, "Back" mygtuką pagaminome, vieną kartą sugrįžti nuo šiol bus galima.
ep, tobulumui ribų nėra Taigi, kiekviena nuomonė vertinga. Visko, žinoma, įgyvendint neįgyvendinsim, nes taptų grotuvas pernelyg perkrautas, bet pagerint kokybę turbūt dar galima.
combat, bet kartais ne
bukit objektyvus nenorekit kazkokiu nesamoniu
sorry gal as cia biski ne i tema bet man tai kazkaip neaskus kai kuriu zmoniu norai
apie galimybe grizti, tai gal cia teisiog reikalinga kazkas tipo klausytu kuriniu atmintis, o juk dabar mes turim info apie 5 paskutinius klausytus kurinius (ivedus pelyte ant nario niko) lyg ir labai lengva grizti
o del isbaninimo, as jau irgi karta sakiau adminui minti, i uzbanintus keliauja kuriniai su jusu verinimu x (ir zemiau) (o kas tas x kiekvienas pats sau nustato nustatymuose nors isesmes cia mazdaug ta pati mistis, teisiog mano ateju ji kiek daugiau automatiskai banina kurinius is grotuvo, o pas tave rankiniu budu
Dar toks pastebėjimas. Man būtų patogiau, jei siūlymuose esančio atlikėjo pavadinimą matyčiau visą. Jei nematau, kad jis pasirodytų visas užvedus ant jo pelę.
Ir jei jau grotuve galima pažymėt patikusį kūrinį (ir, kaip suprantu, tuo pačiu įtraukt į radijuko grojaraštį), norėtųsi ir priešingo - , kuriuo būtų galima \"išbanint\" neįtikusius.
būtų neblogai galimybė turėti kelis tuos grotuvus savo profilyje, panašiai kaip playlist'us (grojaraščius). tuo pačiu būtų galima pasiklausyti kitų vartotojų grotuvo (ar kurio iš kelių grotuvų, jei viešas) užsukus į profilį...
dar pasigendu galimybės vienu paspaudimu paleisti jį atskirame lange.
Labai praverte sitas grotuvas man sia savaite, bet pastebejau pora nesklandumu. Kai kurios dainos nenori groti ir kai kurios dainos sustoja joms dar nesibaigus.
Ar naudojatės naujuoju asmeniniu grotuvu? Jį galite rasti dešinėje puslapio dalyje. Paspaudę ant nuorodos "Kriterijai" galite patys reguliuoti, kokios grupės, atlikėjai ir stiliai turėtų vyrauti jūsų grotuve, koks turėtų būti jų populiarumas.
Šioje temoje lauksime nuomonių ir idėjų, susijusių su šia paslauga.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. gruodžio 19 d. 22:35:15
Ep, kur yra tie nustatymai?
2011 m. lapkričio 15 d. 13:58:11
Tai aktualu darantis laikinus grojarascius, kuriu galbut ir nelaikytumei savo sarase ilgiau.
2011 m. lapkričio 14 d. 17:53:47
2011 m. lapkričio 14 d. 11:37:55
2011 m. lapkričio 10 d. 18:11:56
2011 m. lapkričio 10 d. 17:26:53
2011 m. lapkričio 10 d. 17:14:19
R7wa, "Back" mygtuką pagaminome, vieną kartą sugrįžti nuo šiol bus galima.
ep, tobulumui ribų nėra
2011 m. lapkričio 10 d. 17:08:00
combat, bet kartais ne
aš visai rimtai, įsivaizduoju tai panašiai kaip radijo stotis last.fm'e, kažką tokio.
2011 m. lapkričio 9 d. 22:56:25
heikki, backspace, kokią naršyklę naudojate?
combat, pasileisti naujame lange yra mygtukas su pliusu, ar neveikia?
aš Crome naudoju, bet turiu blogą įprotį atidarinėt šimtą puslapių iš karto....žodžiu - pati kalta ir jokių priekaištų jums neturiu ; )
2011 m. lapkričio 9 d. 22:00:09
sorry gal as cia biski ne i tema bet man tai kazkaip neaskus kai kuriu zmoniu norai
apie galimybe grizti, tai gal cia teisiog reikalinga kazkas tipo klausytu kuriniu atmintis, o juk dabar mes turim info apie 5 paskutinius klausytus kurinius (ivedus pelyte ant nario niko) lyg ir labai lengva grizti
o del isbaninimo, as jau irgi karta sakiau adminui minti, i uzbanintus keliauja kuriniai su jusu verinimu x (ir zemiau) (o kas tas x kiekvienas pats sau nustato nustatymuose
2011 m. lapkričio 9 d. 21:39:16
Kartais tiesiog praklausai patikusią ir dar negirdėtą dainą, o grįžti galimybės nėra
2011 m. lapkričio 9 d. 21:36:26
Ir jei jau grotuve
2011 m. lapkričio 9 d. 21:07:46
veikia, bet kartais norisi, kad rodomą dainą ir paleistų atidarius naujame lange.
2011 m. lapkričio 9 d. 21:00:40
combat, pasileisti naujame lange yra mygtukas su pliusu, ar neveikia?
2011 m. lapkričio 9 d. 20:58:55
dar pasigendu galimybės vienu paspaudimu paleisti jį atskirame lange.
2011 m. lapkričio 9 d. 13:19:10
2011 m. lapkričio 9 d. 12:38:24
2011 m. lapkričio 8 d. 22:15:32
Šioje temoje lauksime nuomonių ir idėjų, susijusių su šia paslauga.