Man labai gaila, kad dauguma zmoniu, kurie sako, kad yra White Stripes gerbejai is tikro yra klause tik tarkim "Seven Nation Army" arba kokios "I just don't know what to do with myself", nes White Stripes labai gera grupe ir turi daug geru dainu, ne vien SNA...
sitas gabalas labai kabina. ir siaip gerai skamba. o vokalisto balsas man vietom siaubingai panasus i mansono.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
dunc_lover >>> 7 7 10 7 5 3 2 ..... jis tuo ir ypatingas, kad labai paprastas.
Šiaip būtent iš šios dainos aš ir sužinojau apie The White Stripes. Nežinau, man ši ji be priekaištų. Iš tos paprastos melodijos išspausta viskas kas galima. O kai jie ją atlieka gyvai tada apskritai kažkas nuostabaus. Turi ši grupė ir geresnių kūrinių, bet Seven Nation Army - vienas geriausių.
nepasakyčiau,kad soliakas ypatingas jis paprasta,kad net aš iš 5 penkto karto jį jau moku nežiūrėdama D
šiaip tai daina gana monotoniška,bet puiki...ir kvepia prisiminimais
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2009 m. lapkričio 30 d. 18:47:06
2009 m. lapkričio 30 d. 13:58:43
Man labai gaila, kad dauguma zmoniu, kurie sako, kad yra White Stripes gerbejai is tikro yra klause tik tarkim "Seven Nation Army" arba kokios "I just don't know what to do with myself", nes White Stripes labai gera grupe ir turi daug geru dainu, ne vien SNA...
2009 m. gegužės 13 d. 21:00:38
2009 m. sausio 24 d. 22:21:40
2008 m. rugsėjo 20 d. 13:45:49
2007 m. vasario 20 d. 21:24:14
2007 m. vasario 18 d. 19:39:24
2007 m. vasario 18 d. 17:28:06
neatsibosta..geris
2007 m. vasario 18 d. 11:21:35
2007 m. vasario 14 d. 00:20:46
2007 m. vasario 13 d. 23:40:36
2007 m. vasario 7 d. 10:13:50
2006 m. rugsėjo 20 d. 21:06:57
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. rugsėjo 20 d. 20:32:04
Yra ir geresniu White Stripes galbaliuku, bet sitas irgi traukia klausyt...
po kolkas is ju kurybos geresniu neteko girdet
2006 m. rugpjūčio 7 d. 13:58:35
2006 m. liepos 5 d. 18:54:26
2006 m. liepos 5 d. 18:52:21
2006 m. liepos 5 d. 17:30:14
Šiaip būtent iš šios dainos aš ir sužinojau apie The White Stripes. Nežinau, man ši ji be priekaištų. Iš tos paprastos melodijos išspausta viskas kas galima. O kai jie ją atlieka gyvai tada apskritai kažkas nuostabaus. Turi ši grupė ir geresnių kūrinių, bet Seven Nation Army - vienas geriausių.
2006 m. liepos 5 d. 16:56:57
šiaip tai daina gana monotoniška,bet puiki...ir kvepia prisiminimais
2006 m. liepos 5 d. 16:46:27