Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

F. Dostojevskis

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dingusi_kazkur
2007 m. birželio 25 d. 20:42:39
woozy,
Jis dažnai pats sakydavo, kad per daug tuščiažodžiauja rašydamas, bet kitaip jam neidavo. O aš, pavyzdžiui, nedrįsčiau viso to tuščiažodžiavimu vadinti. Mano kuklia nuomone, visko kiekis [aprašymų, kaip pavadinai, ir pan.] jo kūryboje yra tobulas. Nei per daug, nei per mažai.
O ir pavardės man ten patinka, įdomiai taip
Norint pamatyti spektaklį, greičiausiai tektų Tau Kaunan atvykti Bet būtų verta.

2007 m. birželio 25 d. 20:36:09
Rašo tai gan neblogai, bet, kaipi Dead_soul minėjo, pavardės sunkiausia Dostojevskio kūrybos dalis na, ir, manau, per daug smulkmenų aprašo
Spektaklio neteko matyt, pas mus retai vyksta spektakliai(įdomūs)

2007 m. birželio 25 d. 19:12:36
Hm, šias visas turiu, tik buvau girdėjusi [skaičiusi], kad dar kelis jo kūrinius žada išleisti, tai pamaniau, kad jau juos turite. Diaup.
Ir be jūsų minėtųjų dar turiu 'Baltąsias naktis' ir 'Vargo žmones'.

P.S. kas skaitėte, kaip vertinate 'Užrašus iš mirusiųjų namų'?

2007 m. birželio 25 d. 18:02:32
jo, visas as jas irgi maciau vienur ar kitur, tik losejo niekur neuzmaciau, reiks atidziau pasizvalgyt

2007 m. birželio 25 d. 17:06:53
Aš mačiau beveik visuose knygynuose, kuriuose buvau, pavyzdžiui,Vaga, Pegasas. Ir ten radau daugumą jo knygų: Idiotas, Nusikaltimas ir bausmė, Užrašai iš mirusiųjų namų, Lošėjas, Broliai Karamazovai, nebeprisimenu daugiau. Nu bet žodžiu, tikrai yra, bent jau Kaune.

2007 m. birželio 25 d. 16:58:22
O kodėl jų knygynuose dar nėra tada? Kas kur radot?!!!

2007 m. birželio 25 d. 16:06:17
Tremor_Christ, yra, pati ką tik perskaičiau,man rodos visos jo knygos nesenai buvo išleistos vienoj serijoj su beveik vienodais viršeliais

2007 m. birželio 25 d. 15:43:50
ar yra isleista lietuviu kalba Dostojevskio "igrok" ?

2007 m. gegužės 6 d. 12:59:38
Dead_soul rašė:
katik atsiminiau kas man sunkiausia buvo skaitant jį, ogi vardai ;o dieve niekaip ensugebėdavau įsimint;o vat eina piotras igorovicius ir susitinka igorį piotrovičių ;o arba buvo visad aleksandras o db jis tapo myša ;o

Aha, ten vardai, pavardės, tėvavardžiai, šiaip pravardės, ar koks velnias.

2007 m. gegužės 6 d. 12:03:23
katik atsiminiau kas man sunkiausia buvo skaitant jį, ogi vardai ;o dieve niekaip ensugebėdavau įsimint;o vat eina piotras igorovicius ir susitinka igorį piotrovičių ;o arba buvo visad aleksandras o db jis tapo myša ;o

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2007 m. gegužės 6 d. 11:55:54
green_moon rašė:
Jis rusas?

taip.

2007 m. gegužės 6 d. 11:45:20
Jis rusas?

2007 m. gegužės 6 d. 11:38:36
skaiciau tik idiotą, nepadarė labai didelio įspūdžio, tačiau iš vieno kūrinio negaliu spręsti apie rašytoją. Užsuksiu pasidalinti mintimis kai perskaitysiu dar porą

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Aitvaras
2007 m. gegužės 6 d. 09:39:17
Skaitome,skaitome.

2007 m. vasario 3 d. 11:49:15
dingusi_kazkur rašė:
Beje, WhatsUp ar kas nors kitas, skas skaitėt Dostojevskį rusiškai,
ar labai skiriasi nuo lietuvių vertimo? Ta prasme, ar daug prarandu, skaitydama lietuviškai?

Na as tai tik rusiskai skaiciau, manau kad rusu rasytojus reikia tik rusiskai skaityt, nei angliskas, nei lietuviskas, nei ispaniskas, nei japoniskas vertimas negali prilygti originalui. Skaityk rusiskai!

2007 m. vasario 2 d. 19:55:27
Konkrečiai šį aprašymą sudarė mano buvęs klasiokas. Šiaip yra 16 charakterių tipų. Jei įdomu pasiskaityk https://www.socionika.org/ .

2007 m. sausio 31 d. 17:31:41
Beje, WhatsUp ar kas nors kitas, skas skaitėt Dostojevskį rusiškai,
ar labai skiriasi nuo lietuvių vertimo? Ta prasme, ar daug prarandu, skaitydama lietuviškai?

2007 m. sausio 31 d. 17:30:09
Na seip tai vienas mano megstamiausiu rasytoju, man labai patinka jo "Prestuplenije i nakazanije", super kurinys. O seip labiausiai uz bet koki rasytoja gerbiu ir myliu M. Bulgakova

2007 m. sausio 31 d. 17:14:46
Invisible_Man,
iš kur tuos charakterių tipus tokius ištraukei? Kokių dar yra?

2007 m. sausio 18 d. 22:27:08
Per literatūros pamokas analizavau visą kūrinį pagal šį aprašymą.

Balzako stipriausios savybės: laki vaizduotė ir analitinis protas. Jų energijos šaltinis - vidiniai apmąstymai, didžiausia vertybė- nepriklausomas mąstymas. Sugeba generuoti genialias idėjas, tik dažnai tos idėjos pražūva dėl pastovaus perdarinėjimo/tobulinimo, neskubant pasidalinti galutinėmis išvadomis su kitais. Pasaulio suvokimas išsiskiria platumu ir skvarbumu, nesibaigiančių galimybių pojūčiu, o gyvenimo stilius- lankstumu ir prisitaikymu. Iš atskirų žmogaus poelgių sukuria veikiantį jo elgesio modelį. Skeptikas. Puikiai pastebi ir tiksliai įvertina loginius prieštaravimus ir nutylėjimus kalboje ir veikloje, vos beprasidedančias tendencijas. Moka sukurti išmintingo ir įžvalgaus žmogaus įspūdį. Mėgsta žaisti pagal taisykles, veikia "skaidriai". Negatyvistas. Retai sako komplimentus, verčiau parodo trūkumus, mano tai yra svarbiau. Gyvenime užima stebėtojo pozicijas. Nelinkęs į nuotykius, renkasi saugiausią būdą. Gyvena praeitimi, ieško joje dabarties priežasčių, dėsningumų. Dažnai paskendęs abejonėse ir dvejonėse. Jų mintyse pastoviai vyksta darbas, perskaičiuojami visi galimi variantai, iki smulkmenų analizuojama gaunama informacija. Dėl intraversijos šios "vidinės laboratorijos tyrimai" ne visada patenka į aplinką, dažniau sublizga kaip perlai netikėtu minties posūkiu, anomaliu vertinimu ir pan. Dažnai net ir neišvengiamas konfliktines situacijas jie linkę "atrepetuoti" mintyse. Kaip ir kiti loginiai intuityvai, visą gyvenimą kažko mokosi, labiausiai vertina tokią veiklą, kur galima išmokti ką nors naujo. Prieš pradėdamas darbą, permąsto jo technologiją ir susirenka visą reikalingą informaciją. Dirba neskubėdamas, gilindamasis į detales, kruopščiai, linkęs į perdėtą tikrinimą. Moka panaudoti surinktą informaciją, linkęs sisteminti duomenis, sudarinėti jų bazes, archyvuoti, kolekcijonuoti. Racionalių tipų laikomi išsiblaškiusiais dėl pastovaus minčių kintamumo ir nukrypimų nuo duotų instrukcijų bei nurodymų. Efektyviausiai dirba vienumoje, ypač kai užduotis palieka erdvės apmąstymui. Gali nebaigę pradėtojo darbo, imtis naujo. Kad "sutilptų" į terminus dažnai turi labai įtempti jėgas. Jam reikalingas paskatinimas iš šalies. Aplinkos emocingumo reguliatorius. Pats nerodo emocijų ir saugoja nuo jų pertekliaus artimuosius: per didelį entuziazmą gesina (linkęs naudoti ironiją), o nusivylusį, liūdintį nuramina, paguodžia. Tiesioginiam jėgos spaudimui nepasiduoda ir pats jos nenaudoja. Priklausomai nuo intraversijos laipsnio, gali būti labai nepriklausomi, nenuolankūs ir užsispyrę arba kuklūs ir socialiai inertiški. Būdingas intelektualinio pranašumo prieš aplinkinius pojūtis. Turbūt pats dažniausias Balzakų trūkumas - nesugebėjimas įkūnyti savo turtingą vidinį turinį į konkrečius darbus. Jie atlieka visą darbą nuo pradžios iki galo tik mintyse, o jo perkėlimą į realius rėmus, schemą ar planą atideda į šoną ir užsiima sekančiu darbu. Taip pat, kaip ir kitiems iracionaliems intuityvams, jam būdingas atitrūkimas nuo realybės, praktinės gyvenimo pusės. Terminai ir buities smulkmenos jį veda į sumaištį ir netgi neviltį. Kitų požiūrį į save vertina pagal parodytas emocijas. Audringos, įkyrios emocijos jį erzina. Ekstremaliose situacijose gali netgi atvirai parodyti susierzinimą, aštriai sureaguoti. Savo paties blogą nuotaiką dažnai išlieja per juodą jumorą arba šalinasi žmonių.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963