| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2007 m. birželio 25 d. 20:42:39
Jis dažnai pats sakydavo, kad per daug tuščiažodžiauja rašydamas, bet kitaip jam neidavo. O aš, pavyzdžiui, nedrįsčiau viso to tuščiažodžiavimu vadinti. Mano kuklia nuomone, visko kiekis [aprašymų, kaip pavadinai, ir pan.] jo kūryboje yra tobulas. Nei per daug, nei per mažai.
O ir pavardės man ten patinka, įdomiai taip
Norint pamatyti spektaklį, greičiausiai tektų Tau Kaunan atvykti
2007 m. birželio 25 d. 20:36:09
Spektaklio neteko matyt, pas mus retai vyksta spektakliai(įdomūs)
2007 m. birželio 25 d. 19:12:36
Ir be jūsų minėtųjų dar turiu 'Baltąsias naktis' ir 'Vargo žmones'.
P.S. kas skaitėte, kaip vertinate 'Užrašus iš mirusiųjų namų'?
2007 m. birželio 25 d. 18:02:32
2007 m. birželio 25 d. 17:06:53
2007 m. birželio 25 d. 16:58:22
2007 m. birželio 25 d. 16:06:17
2007 m. birželio 25 d. 15:43:50
2007 m. gegužės 6 d. 12:59:38
katik atsiminiau kas man sunkiausia buvo skaitant jį, ogi vardai ;o dieve niekaip ensugebėdavau įsimint;o vat eina piotras igorovicius ir susitinka igorį piotrovičių ;o arba buvo visad aleksandras o db jis tapo myša ;o
Aha, ten vardai, pavardės, tėvavardžiai, šiaip pravardės, ar koks velnias.
2007 m. gegužės 6 d. 12:03:23
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. gegužės 6 d. 11:55:54
Jis rusas?
taip.
2007 m. gegužės 6 d. 11:45:20
2007 m. gegužės 6 d. 11:38:36
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. gegužės 6 d. 09:39:17
2007 m. vasario 3 d. 11:49:15
Beje, WhatsUp ar kas nors kitas, skas skaitėt Dostojevskį rusiškai,
ar labai skiriasi nuo lietuvių vertimo? Ta prasme, ar daug prarandu, skaitydama lietuviškai?
Na as tai tik rusiskai skaiciau, manau kad rusu rasytojus reikia tik rusiskai skaityt, nei angliskas, nei lietuviskas, nei ispaniskas, nei japoniskas vertimas negali prilygti originalui. Skaityk rusiskai!
2007 m. vasario 2 d. 19:55:27
2007 m. sausio 31 d. 17:31:41
ar labai skiriasi nuo lietuvių vertimo? Ta prasme, ar daug prarandu, skaitydama lietuviškai?
2007 m. sausio 31 d. 17:30:09
2007 m. sausio 31 d. 17:14:46
iš kur tuos charakterių tipus tokius ištraukei? Kokių dar yra?
2007 m. sausio 18 d. 22:27:08
Balzako stipriausios savybės: laki vaizduotė ir analitinis protas. Jų energijos šaltinis - vidiniai apmąstymai, didžiausia vertybė- nepriklausomas mąstymas. Sugeba generuoti genialias idėjas, tik dažnai tos idėjos pražūva dėl pastovaus perdarinėjimo/tobulinimo, neskubant pasidalinti galutinėmis išvadomis su kitais. Pasaulio suvokimas išsiskiria platumu ir skvarbumu, nesibaigiančių galimybių pojūčiu, o gyvenimo stilius- lankstumu ir prisitaikymu. Iš atskirų žmogaus poelgių sukuria veikiantį jo elgesio modelį. Skeptikas. Puikiai pastebi ir tiksliai įvertina loginius prieštaravimus ir nutylėjimus kalboje ir veikloje, vos beprasidedančias tendencijas. Moka sukurti išmintingo ir įžvalgaus žmogaus įspūdį. Mėgsta žaisti pagal taisykles, veikia "skaidriai". Negatyvistas. Retai sako komplimentus, verčiau parodo trūkumus, mano tai yra svarbiau. Gyvenime užima stebėtojo pozicijas. Nelinkęs į nuotykius, renkasi saugiausią būdą. Gyvena praeitimi, ieško joje dabarties priežasčių, dėsningumų. Dažnai paskendęs abejonėse ir dvejonėse. Jų mintyse pastoviai vyksta darbas, perskaičiuojami visi galimi variantai, iki smulkmenų analizuojama gaunama informacija. Dėl intraversijos šios "vidinės laboratorijos tyrimai" ne visada patenka į aplinką, dažniau sublizga kaip perlai netikėtu minties posūkiu, anomaliu vertinimu ir pan. Dažnai net ir neišvengiamas konfliktines situacijas jie linkę "atrepetuoti" mintyse. Kaip ir kiti loginiai intuityvai, visą gyvenimą kažko mokosi, labiausiai vertina tokią veiklą, kur galima išmokti ką nors naujo. Prieš pradėdamas darbą, permąsto jo technologiją ir susirenka visą reikalingą informaciją. Dirba neskubėdamas, gilindamasis į detales, kruopščiai, linkęs į perdėtą tikrinimą. Moka panaudoti surinktą informaciją, linkęs sisteminti duomenis, sudarinėti jų bazes, archyvuoti, kolekcijonuoti. Racionalių tipų laikomi išsiblaškiusiais dėl pastovaus minčių kintamumo ir nukrypimų nuo duotų instrukcijų bei nurodymų. Efektyviausiai dirba vienumoje, ypač kai užduotis palieka erdvės apmąstymui. Gali nebaigę pradėtojo darbo, imtis naujo. Kad "sutilptų" į terminus dažnai turi labai įtempti jėgas. Jam reikalingas paskatinimas iš šalies. Aplinkos emocingumo reguliatorius. Pats nerodo emocijų ir saugoja nuo jų pertekliaus artimuosius: per didelį entuziazmą gesina (linkęs naudoti ironiją), o nusivylusį, liūdintį nuramina, paguodžia. Tiesioginiam jėgos spaudimui nepasiduoda ir pats jos nenaudoja. Priklausomai nuo intraversijos laipsnio, gali būti labai nepriklausomi, nenuolankūs ir užsispyrę arba kuklūs ir socialiai inertiški. Būdingas intelektualinio pranašumo prieš aplinkinius pojūtis. Turbūt pats dažniausias Balzakų trūkumas - nesugebėjimas įkūnyti savo turtingą vidinį turinį į konkrečius darbus. Jie atlieka visą darbą nuo pradžios iki galo tik mintyse, o jo perkėlimą į realius rėmus, schemą ar planą atideda į šoną ir užsiima sekančiu darbu. Taip pat, kaip ir kitiems iracionaliems intuityvams, jam būdingas atitrūkimas nuo realybės, praktinės gyvenimo pusės. Terminai ir buities smulkmenos jį veda į sumaištį ir netgi neviltį. Kitų požiūrį į save vertina pagal parodytas emocijas. Audringos, įkyrios emocijos jį erzina. Ekstremaliose situacijose gali netgi atvirai parodyti susierzinimą, aštriai sureaguoti. Savo paties blogą nuotaiką dažnai išlieja per juodą jumorą arba šalinasi žmonių.