kliedesys rašė: Na, perskaiciau jos beveik visas knygas - tikrai verta paskaityti, jei nematai toliau savo nosies. Kadaise buvau labai susizavejusia sia rasytoja - idomios mintys, savotiski gyvenimai, aprasymai, verti susizavejimo. perskaiciau jos "Pragaro sodai' ir tiesiog isimylejau jos kuryba iki tos dienos, kai i rankas nepakliuvo tokio vargentinos veikejo, kaip Ch. Cartasaro kurinukas "Zaidziame klases" - ir ka gi as pastebejau? - o gi kazkas nuo kazko grazioj formoj viska nupyle. "Klases" buvo isleistos kazkur 69m., atrodo, o "Sodai" tikrai daug veliau. Net pagrindiniu veikeju vardai panasus. Stai kaip kartais buna...
o cia idomu plem reiks skaityt...
Na, perskaiciau jos beveik visas knygas - tikrai verta paskaityti, jei nematai toliau savo nosies. Kadaise buvau labai susizavejusia sia rasytoja - idomios mintys, savotiski gyvenimai, aprasymai, verti susizavejimo. perskaiciau jos "Pragaro sodai' ir tiesiog isimylejau jos kuryba iki tos dienos, kai i rankas nepakliuvo tokio vargentinos veikejo, kaip Ch. Cartasaro kurinukas "Zaidziame klases" - ir ka gi as pastebejau? - o gi kazkas nuo kazko grazioj formoj viska nupyle. "Klases" buvo isleistos kazkur 69m., atrodo, o "Sodai" tikrai daug veliau. Net pagrindiniu veikeju vardai panasus. Stai kaip kartais buna...
Nesuprantu kaip gali tai patikti? "Raganair lietus" dar dar, bet jau "Sapnų nublokšti" - šlamštų šlamštas: vien tik purvas, pseudo seksualios scenos, nuo kurių norisi atkurti sau nekaltybę ir tapti skaistuole katalike, bei tie visi tibetietiški marazmai, kurie verčia vemti, nes visur be pasisuksi, ten pamatysi kokius nors rytų kultūros paltintojus.
Plius, tas populiarusis rašymo stilius - dar kartą fuuu...
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 28 d. 21:45:07
smilena rašė: vakar vaike gimei.... daina tokia yra, kas negirdejot, - siulau. As pasirodo irgi vakar gimus
Tai va. Va kas būna kai žinių nežiūri, laikraščių neskaitai, gyveni per daug užsikasęs savais darbais ir rūpesčiais, atsiribojęs nuo viso kito. Daug ko aš nežinau, pastebėjau., Atsilikau nuo pasaulio, naujienos mane aplenkia.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:05:53
Tai aš suprantu.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:59:20
Tikrai?..
O daugiau jokių žinių? Džiugių kokių apie sveikimą ir pan? O aš net nežinojau...Kaip siaubinga.
F. Dostojevskis
Vėžys.Laikraščiai rėkavo prieš kelis mėnesius,kad ji ilgai nebegyvens, buvo išspausdintas jos laiškas skaitytojams.Anot jos,viskas,kas jai dabar lieka, tai pratempti dar kuo daugiau dienų.
Dabar,man regis,jau baigiamas kurti filmas pagal jos knygą "Ragana Ir Lietus".
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:48:09
Aš taip išeina, vakar gimus. Visiškai ja nesidomėjau ir nieko nežinau.
Galėtumėt apšviest? Kokia liga? Koks filmas?
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:27:34
The_Wicked_One rašė: deja gerbiama J.Ivanauskaite jau daugiau abejojua r ka parasys..
Kodėl?
F. Dostojevskis
deja gerbiama J.Ivanauskaite jau daugiau abejojua r ka parasys..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:04:55
Nei vieno kritiško žodžio. oho. Tikrai reikės pasakityt.
F. Dostojevskis
daug ka skaiciau. neskaiciau tik knygu kur gerbiama Ivanauskaite raso apie rytu kultura. gal.. veliau ;]
o tai ka skaiciau buvo Nuostabu. yapc noreciau isskirt knygas "Ragana ir lietus", "Menulio vaikai" ir zinoma "Placebas" ;] na ka as cia, juk jos trumpieji apsakymai tikrai ne prastesni, "Pakalnuciu metai" - keliu nyksti aukstyn ;]
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:41:54
Sorry, kad netiksliai pacitavau, bet mintis juk buvo tokia. Nu kitoks požiūris į gyevnimą, Ir rašymo stlių išskyrei. Vadinasi jis irgi kitoks (bent Tau), jei yra išskirtinas iš kitų.
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 9 d. 14:29:53
Na, perskaiciau jos beveik visas knygas - tikrai verta paskaityti, jei nematai toliau savo nosies. Kadaise buvau labai susizavejusia sia rasytoja - idomios mintys, savotiski gyvenimai, aprasymai, verti susizavejimo. perskaiciau jos "Pragaro sodai' ir tiesiog isimylejau jos kuryba iki tos dienos, kai i rankas nepakliuvo tokio vargentinos veikejo, kaip Ch. Cartasaro kurinukas "Zaidziame klases" - ir ka gi as pastebejau? - o gi kazkas nuo kazko grazioj formoj viska nupyle. "Klases" buvo isleistos kazkur 69m., atrodo, o "Sodai" tikrai daug veliau. Net pagrindiniu veikeju vardai panasus. Stai kaip kartais buna...
o cia idomu
2006 m. spalio 9 d. 14:19:47
2006 m. spalio 6 d. 13:49:50
2006 m. spalio 6 d. 01:05:26
2006 m. spalio 5 d. 21:44:36
Nesuprantu kaip gali tai patikti? "Raganair lietus" dar dar, bet jau "Sapnų nublokšti" - šlamštų šlamštas: vien tik purvas, pseudo seksualios scenos, nuo kurių norisi atkurti sau nekaltybę ir tapti skaistuole katalike, bei tie visi tibetietiški marazmai, kurie verčia vemti, nes visur be pasisuksi, ten pamatysi kokius nors rytų kultūros paltintojus.
Plius, tas populiarusis rašymo stilius - dar kartą fuuu...
2006 m. rugsėjo 28 d. 21:45:07
Tai va. Va kas būna kai žinių nežiūri, laikraščių neskaitai, gyveni per daug užsikasęs savais darbais ir rūpesčiais, atsiribojęs nuo viso kito. Daug ko aš nežinau, pastebėjau., Atsilikau nuo pasaulio, naujienos mane aplenkia.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugsėjo 28 d. 21:42:27
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:05:53
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:04:06
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:59:20
O daugiau jokių žinių? Džiugių kokių apie sveikimą ir pan? O aš net nežinojau...Kaip siaubinga.
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:53:34
Dabar,man regis,jau baigiamas kurti filmas pagal jos knygą "Ragana Ir Lietus".
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:48:09
Galėtumėt apšviest? Kokia liga? Koks filmas?
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:45:10
Kodėl?
Laba diena, mes ne vakar gimę.Kas nežino,kad ji serga?
Laukiam filmo kol kas.
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:27:34
Kodėl?
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:22:34
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:04:55
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:01:19
o tai ka skaiciau buvo Nuostabu. yapc noreciau isskirt knygas "Ragana ir lietus", "Menulio vaikai" ir zinoma "Placebas" ;] na ka as cia, juk jos trumpieji apsakymai tikrai ne prastesni, "Pakalnuciu metai" - keliu nyksti aukstyn ;]
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:42:16
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:41:54
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:39:52