Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jurga Ivanauskaitė

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
smilena
2006 m. spalio 9 d. 14:29:53
kliedesys rašė:
Na, perskaiciau jos beveik visas knygas - tikrai verta paskaityti, jei nematai toliau savo nosies. Kadaise buvau labai susizavejusia sia rasytoja - idomios mintys, savotiski gyvenimai, aprasymai, verti susizavejimo. perskaiciau jos "Pragaro sodai' ir tiesiog isimylejau jos kuryba iki tos dienos, kai i rankas nepakliuvo tokio vargentinos veikejo, kaip Ch. Cartasaro kurinukas "Zaidziame klases" - ir ka gi as pastebejau? - o gi kazkas nuo kazko grazioj formoj viska nupyle. "Klases" buvo isleistos kazkur 69m., atrodo, o "Sodai" tikrai daug veliau. Net pagrindiniu veikeju vardai panasus. Stai kaip kartais buna...

o cia idomu plem reiks skaityt...

2006 m. spalio 9 d. 14:19:47
gaila kad veziu susirgo siaip neskaiciau jos knygu, bet manau pats laikas dar perskaitysiu

2006 m. spalio 6 d. 13:49:50
Na, perskaiciau jos beveik visas knygas - tikrai verta paskaityti, jei nematai toliau savo nosies. Kadaise buvau labai susizavejusia sia rasytoja - idomios mintys, savotiski gyvenimai, aprasymai, verti susizavejimo. perskaiciau jos "Pragaro sodai' ir tiesiog isimylejau jos kuryba iki tos dienos, kai i rankas nepakliuvo tokio vargentinos veikejo, kaip Ch. Cartasaro kurinukas "Zaidziame klases" - ir ka gi as pastebejau? - o gi kazkas nuo kazko grazioj formoj viska nupyle. "Klases" buvo isleistos kazkur 69m., atrodo, o "Sodai" tikrai daug veliau. Net pagrindiniu veikeju vardai panasus. Stai kaip kartais buna...

2006 m. spalio 6 d. 01:05:26
Nejaučiu aš didelių simpatijų jai už bandymą 'flirtuoti' su skaitytoju. Ne dėl pačio flirto, tas nėra blogai, bet dėl jo akivaizdumo.

2006 m. spalio 5 d. 21:44:36
"Sapnų nublokšti", "Ragana ir lietus" - fuuuu...

Nesuprantu kaip gali tai patikti? "Raganair lietus" dar dar, bet jau "Sapnų nublokšti" - šlamštų šlamštas: vien tik purvas, pseudo seksualios scenos, nuo kurių norisi atkurti sau nekaltybę ir tapti skaistuole katalike, bei tie visi tibetietiški marazmai, kurie verčia vemti, nes visur be pasisuksi, ten pamatysi kokius nors rytų kultūros paltintojus.
Plius, tas populiarusis rašymo stilius - dar kartą fuuu...

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 28 d. 21:45:07
smilena rašė:
vakar vaike gimei.... daina tokia yra, kas negirdejot, - siulau. As pasirodo irgi vakar gimus

Tai va. Va kas būna kai žinių nežiūri, laikraščių neskaitai, gyveni per daug užsikasęs savais darbais ir rūpesčiais, atsiribojęs nuo viso kito. Daug ko aš nežinau, pastebėjau., Atsilikau nuo pasaulio, naujienos mane aplenkia.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
smilena
2006 m. rugsėjo 28 d. 21:42:27
vakar vaike gimei.... daina tokia yra, kas negirdejot, - siulau. As pasirodo irgi vakar gimus

2006 m. rugsėjo 26 d. 20:05:53
Tai aš suprantu.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Velvet_rain_drops
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:04:06
Nežinau,berods jai darė operaciją Švedijoj.Galbūt gerėja,gal laikosi stabiliai.Ko norėti iš vėžio?

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:59:20
Tikrai?..
O daugiau jokių žinių? Džiugių kokių apie sveikimą ir pan? O aš net nežinojau...Kaip siaubinga.

Atsakyti
Velvet_rain_drops
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:53:34
Vėžys.Laikraščiai rėkavo prieš kelis mėnesius,kad ji ilgai nebegyvens, buvo išspausdintas jos laiškas skaitytojams.Anot jos,viskas,kas jai dabar lieka, tai pratempti dar kuo daugiau dienų.
Dabar,man regis,jau baigiamas kurti filmas pagal jos knygą "Ragana Ir Lietus".

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:48:09
Aš taip išeina, vakar gimus. Visiškai ja nesidomėjau ir nieko nežinau.
Galėtumėt apšviest? Kokia liga? Koks filmas?

Atsakyti
Velvet_rain_drops
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:45:10
ice_dream rašė:
The_Wicked_One rašė:
deja gerbiama J.Ivanauskaite jau daugiau abejojua r ka parasys..

Kodėl?

Laba diena, mes ne vakar gimę.Kas nežino,kad ji serga?
Laukiam filmo kol kas.

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:27:34
The_Wicked_One rašė:

Kodėl?

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:22:34

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:04:55
Nei vieno kritiško žodžio. oho. Tikrai reikės pasakityt.

Atsakyti
Jasi
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:01:19
daug ka skaiciau. neskaiciau tik knygu kur gerbiama Ivanauskaite raso apie rytu kultura. gal.. veliau ;]
o tai ka skaiciau buvo Nuostabu. yapc noreciau isskirt knygas "Ragana ir lietus", "Menulio vaikai" ir zinoma "Placebas" ;] na ka as cia, juk jos trumpieji apsakymai tikrai ne prastesni, "Pakalnuciu metai" - keliu nyksti aukstyn ;]

Atsakyti
smilena
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:42:16
M, man dar patinka ZMONISKI dialogai, juk neturi paprasti zmones knygose kalbeti taisyklingai, etiskai ir pam param... na manau supratot

2006 m. rugsėjo 26 d. 18:41:54
Sorry, kad netiksliai pacitavau, bet mintis juk buvo tokia. Nu kitoks požiūris į gyevnimą, Ir rašymo stlių išskyrei. Vadinasi jis irgi kitoks (bent Tau), jei yra išskirtinas iš kitų.

Atsakyti
rock-girl
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:39:52
visai netiksli citata, nes neminejau, jog patinka "kitoks rasymo stilius". o apskritai, isvada apie Ivanauskaite viena- skaityk, pajausk ir suprask

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2142
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 221186