Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:24:14
Velvet_rain_drops rašė: Čia irgi daug nuomonių.Pagal mane,aktoriumi esi gimęs arba ne.Jei ne,niekas ir nepadės.Mokytis galima,bet tie visi pasisakymai 'aš lankau teatrą-mažiukų darželį chi chi cha cha' veda mane iš kantrybės.
Yra tiesos. Bet net jei esi gimęs vaidinti, tai juk iš pat pradžių nešoksi į profesionalų teatrą! O dėl to gyrimosi, tai sutinku. Nėra ten ko girtis, Bet tokių pagyrūnų dar neteko sutikti
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Čia irgi daug nuomonių.Pagal mane,aktoriumi esi gimęs arba ne.Jei ne,niekas ir nepadės.Mokytis galima,bet tie visi pasisakymai 'aš lankau teatrą-mažiukų darželį chi chi cha cha' veda mane iš kantrybės.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:17:58
O kaip kitaip tapti tuo profesionaliu teatru, iš pradžių nebuvus mėgėjišku?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:17:39
Kadangi pati lankau teatrą, galiu pasakyti kad šitoks dalykas yra super ;>
Daugiausia šeip, esu mačius jaunimo spektaklių, kai būna festivaliai. Pavadinimų nepasakysiu, nes man sudėtinga šeip atsiminti :>
Nemėgstu mėgėjų teatro labai vienareikšmiškai.Arba teatras profesionalus,arba ne.Tokio teatru nelaikau.Galbūt man vienai teatras rodosi toks rimtas dalykas,gal pernelyg,kad būtų galima taip su juo žaisti.Ir nemėgstu,kai lankantys kokią teatro studiją,vaizduojasi išmanantys visą teatro sistemą.Mėgėjiškas teatras man primena kluono teatrą-nemačiusiems geriau palieka įspūdį.Profesionalai yra profesionalai.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:01:36
lacunacoil rašė: na teatre kaip spektakliose labai retai būnu bet vat jaunimo teatras roolezzz...;] pats vaidinu ir mėgstu labai... išvis nesvarbu koks teatras yra jėga labai tokia puiki atmosfera būna ;]
na, kad Tau patinka tai tikrai žinau
Iš tikro smagu, kad yra žmonių TAIP mylinčių teatrą Taip ir toliau.
F. Dostojevskis
na teatre kaip spektakliose labai retai būnu bet vat jaunimo teatras roolezzz...;] pats vaidinu ir mėgstu labai... išvis nesvarbu koks teatras yra jėga labai tokia puiki atmosfera būna ;]
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:59:42
Kauno Dramos Teatre? Nemačiau
Aš išvis teatrą taip nesenai atradau. Bet dabar tai jau jo nepaleisiu, nepaliksiu ramybėj.
Ivanauskas, kiti aktoriai.Ech, super.
Beja, gal ką žinot apie Gyčio Ivanausko šokio teatrą?Sužinojau, kad toks yra, bet niekur nerandu normalios info, taip ir nesupratau, dar galima iš ten spektaklių tikėtis, ar ne, jis veikia, ar ne. Būčiau dėkinga, jei kas painformuotų.
F. Dostojevskis
ten dramos teatre buvo. kazkur kova ar ziema nepamenu, nusiais metais.. nu ten buvo kaip ir komedijos formoj.. nerealu. aisku zmones daugiausiai is kazlo juokesi, net jis tikrai vaidino liux ir juokiausi isvsi iki asaru tam teatre.. viskas ziauriai juokinga buvo.. paskui kai pradedi zvengt uzsikabini, gali pamisht ka ten pasakot.. o tu nematei? prie balto stalo valge ir snekejosi ,, buvo aktore kiri vaidino galima sakyt CYpliuka.. ten tai buvo...
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:49:24
O kad nerealus daiktas pritariu visom keturiom.
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:49:00
Buvai "Stepančikovo dvare"?! Kur vyko??Senai?
Papasakok, ką
F. Dostojevskis
nerealus daiktas
super.
nera laiko ait tik.
patiko lb stepancikovo dvaras
blogiausias nepamenu, bet buvo levas jaunimo teatre rez berods lateno... eidama i teatra apie nieka negalvoju ir negalvoju ko tiketis . tkkiuosi kad patiks. beto patciai patinka vaidinti.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:44:56
Domitės?
Pasidalinkim mintim.Geriausi, blogiausi spektakliai?Ko tikitės eidami į teatrą? ir t.t.
F. Dostojevskis
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:24:14
Čia irgi daug nuomonių.Pagal mane,aktoriumi esi gimęs arba ne.Jei ne,niekas ir nepadės.Mokytis galima,bet tie visi pasisakymai 'aš lankau teatrą-mažiukų darželį chi chi cha cha' veda mane iš kantrybės.
Yra tiesos. Bet net jei esi gimęs vaidinti, tai juk iš pat pradžių nešoksi į profesionalų teatrą! O dėl to gyrimosi, tai sutinku. Nėra ten ko girtis, Bet tokių pagyrūnų dar neteko sutikti
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:21:48
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:21:47
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:17:58
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:17:39
Daugiausia šeip, esu mačius jaunimo spektaklių, kai būna festivaliai. Pavadinimų nepasakysiu, nes man sudėtinga šeip atsiminti :>
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:16:28
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:01:36
na teatre kaip spektakliose labai retai būnu bet vat jaunimo teatras roolezzz...;] pats vaidinu ir mėgstu labai... išvis nesvarbu koks teatras yra jėga
na, kad Tau patinka tai tikrai žinau
Iš tikro smagu, kad yra žmonių TAIP mylinčių teatrą
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:59:52
2006 m. rugsėjo 26 d. 19:50:52
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:59:42
Aš išvis teatrą taip nesenai atradau. Bet dabar tai jau jo nepaleisiu, nepaliksiu ramybėj.
Ivanauskas, kiti aktoriai.Ech, super.
Beja, gal ką žinot apie Gyčio Ivanausko šokio teatrą?Sužinojau, kad toks yra, bet niekur nerandu normalios info, taip ir nesupratau, dar galima iš ten spektaklių tikėtis, ar ne, jis veikia, ar ne. Būčiau dėkinga, jei kas painformuotų.
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:54:16
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:49:24
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:49:00
Papasakok, ką
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:47:58
super.
nera laiko ait tik.
patiko lb stepancikovo dvaras
blogiausias nepamenu, bet buvo levas jaunimo teatre rez berods lateno... eidama i teatra apie nieka negalvoju ir negalvoju ko tiketis . tkkiuosi kad patiks. beto patciai patinka vaidinti.
2006 m. rugsėjo 26 d. 18:44:56
Pasidalinkim mintim.Geriausi, blogiausi spektakliai?Ko tikitės eidami į teatrą? ir t.t.