Nu nzn. As tai pradejau eit i viena grupe, tai kiek zinau tai is pradziu vienas zmogus suglavojo, veliau susirado bendraminciu, o paskui dar ir dasidejo, Pvz as neseniai atejau
Bent jau mūsų, kol kas dar esam vissiški nuliai. Bet kalbos jau verda visą vasarą iki dabar, na vasarą kaip ir reikėjo gerai išsikraut, tai ten nukeliaut, nu dar ten ir taip nieko doro ir nenuveikėm. Ačiū kažkam, kad bent atėjus rudens metui, dargana, šaltis, tad ir reikalai ir kalbos pradeda virsti realybę. Bent jau mūsų kolkas 3 asmenys (tikri draugai, manau nuo to ir reikia pradėt naujai grupei, nes prie svetimų žmonių sunkiai atsiduot muzikoj, nors ir koks tu bebaimis ir atsipalaidavęs bebūtum). Vietą repeticijoms tūrėtume gauti nepersunkiausiai, tad tuom mes maziausiai ir rūpinamės. Aparatūra, visi iki žiemos užsibrėžėm tikslą susiveikt repeticijoms tinkamą aparatūra. Stilius, stilius bus, kai rankose bus laužomi instrumentai na nuomonės ir klausoma muzika skiriasi, ar kas gausis, bus matyt ateity. Na, o viskas prasidėjo po paprasčiausio leptelėjimo per pasisėdėjima apie grupės kurimą. Tad darom išvada pradžia kalbos ir tam tinkamų žmonių suradimas (viskas išmokstama nuo absolute 0). Gal kada teks išgirsti mūsiškius įrašus, kuom šventai tikiu.
grupe pradeda nuo kruvino darbo, kurinuku gaminimo, ir ejimo per klubus ieskant kur koncertuot.. Melodijas ir be instrumentu gali kurt, ne tik zodzius. paziurek ar iseis..
Reikia, kad kas nors paremtų tave ;o
nu va kaip noreciau groti metal, tik mano dideliam kaime (n.akmene) nlb rasi zmoniu norinciu siekt tokiu tikslu,o be to ir su babkem problema...bugnu,gitaru,geros aparaturos uz centus nenusipirksi,o man jau apie elektrine gitara tik pasvajot....kol kas tik zozdius kuriu,bet kas is to kad vat tos chebros nera....
Reikia turet chebra, kuri moka gerai kartu tusintis. Cia butu pradzia.
Siaip svarbiausia tik zmones, visa kita su laiku atsiranda (jei tie zmones pakankamai rimtai ziuri i tai ka daro).
Galvojimas - laiko svaistymas. Bandyk parodyti ko esi verta, kad kasnors pastebetu, jog tu gali groti (jei gali ...). Bo su mulkiais niekas nesusideda. Mulkiai tik Lietuvos Estrados padangeje ziba.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gruodžio 20 d. 13:50:18
2006 m. gruodžio 5 d. 00:16:14
2006 m. lapkričio 28 d. 22:51:01
2006 m. lapkričio 22 d. 18:20:05
2006 m. spalio 20 d. 20:34:54
2006 m. spalio 4 d. 20:29:05
va as jau apie tai galvoju,apie savo grupe,tik reikia patarimu
Visų pirma pradeda nuo mokymosi groti (dviejų akordų įvaldymas grojimu nesiskaito)
ne nu tj aisq! aisq kad pirma mokytis reik,nemanyk kad man pienas nuo usu nenudziuves net jei man dar tik 15
2006 m. spalio 4 d. 13:54:32
va as jau apie tai galvoju,apie savo grupe,tik reikia patarimu
Visų pirma pradeda nuo mokymosi groti (dviejų akordų įvaldymas grojimu nesiskaito)
2006 m. spalio 3 d. 15:30:26
2006 m. rugsėjo 28 d. 20:40:54
2006 m. rugsėjo 28 d. 18:43:38
Jei turi pažinčių tai nėr kas ir pradėt, o jau tikrosios muzikos grupės tai labai sunkiai, kol prasimuša, daug darbo....
suprantat ,man super didelio isgarsejimo nereikia,as isvis nenoriu but garsi,as tik noriu su gerais draugais groti gera muzika savo malonumuj...
2006 m. rugsėjo 28 d. 18:25:20
2006 m. rugsėjo 28 d. 09:00:05
2006 m. rugsėjo 27 d. 22:06:01
grupe [arba bent jau kazkoks buvimas ant scenos] yra mano gyvenimo tikslas.
as ji pasieksiu. nebuciau as
2006 m. rugsėjo 27 d. 21:57:37
Dodo >>> o net nežinojau, kad pas tave tokių svajonių yra : ) .
O šiaip Tamsuole panašu, kad bent N. Akmenėj tau nieko neišeis. Jei tu net elektrinės gitaros neturi tai ką kalbėti apie būgnus, bosą ir t.t. ?
Reikia, kad kas nors paremtų tave ;o
2006 m. rugsėjo 27 d. 21:48:15
2006 m. rugsėjo 26 d. 23:21:18
Siaip svarbiausia tik zmones, visa kita su laiku atsiranda (jei tie zmones pakankamai rimtai ziuri i tai ka daro).
Galvojimas - laiko svaistymas. Bandyk parodyti ko esi verta, kad kasnors pastebetu, jog tu gali groti (jei gali ...). Bo su mulkiais niekas nesusideda. Mulkiai tik Lietuvos Estrados padangeje ziba.
2006 m. rugsėjo 26 d. 23:14:26
tajgi, pirmiausia reik suburt gera kolektyva, rast gerai muzikuojancius bendramincius, turet bendru tikslu
o pala pala, o taj koki stiliu nori grot?
pradekim nuo to
2006 m. rugsėjo 26 d. 22:57:19