Atradau gana idomu laiko zudymo iranki - kartais visisko sudo malima, kartais gan rimtus pasnekesius (internetas tuom geris kad cia viskas dpzd, ka sakai, ant ko sakai. Bet po kazkiek laiko tokie dalykai uz**sa, tai bandai rimciau kai ka pasakyt, del saves).
Nete kartais galima sutikti idomiu (toki apie save imidza susikurusiu) zmoniu.
Idomu kartais pilstyti is kiauro i tuscia su kitu, kuris daro lygiai ta pati.
išmokau nebūti tokia naivi ir nepasitikėti aplinkiniais. išmokau daug naujo, music'as man daug padėjo kuriant dabartinę "aš", ir aš esu labai dėkinga visiems nariams kurie prie viso šito bent truputį prisidėjo
Ko čia kimbi? A? Ar gavo kas įspėjimą už temą apie batų raištelius arba apie dešinį iltinį dantį? Ar gavo? Tiesiog, kai tom temom buvo atsišnekėta - jos tyliai buvo ištrintos ir niekas jų nepasigedo. Tas pats laukia ir šitos. O savo nuoskaudas už įspėjimą, kurį gavai dėl to, kad šnekėjai ne į temą, gali lieti man į pm. Dar kartą primygtinai prašau šnekėti tik į temą. Savo tuščiavidurį sarkazmą, ironijos perteklių ar šiaip asmenines problemas pasilaikom sau. OK???
Nereikia dar vienos temos paversti santykių aiškinimosi arena.
Klausimas yra pakankamai aiškus: KO IŠMOKAI MUSIC.LT?
va butent VAIKU! nes protingas, suauges zhmogus, reliai savo GARBEI temos apie savo varda tikrai nekurtu! ir jeigu ja butu sukures eilinis mirtingasis, jinai butu ishtrinta, o autorius dar gautu yspejima...va taip vat...ir tokie dalykai yra tikrai vaikishki...zhinau, kad shitas komentaras bus ishtrintas, bet tai nieko jau nebestebina...
Aniaa? Norėtųsi kažkokio pagrindo tavo žodžiams. Nes dabar matau tik įžeitos vaiko, kurio reikšmingos žinutės buvo ištrintos, nuoskaudas. ž
Anyway. čia tema ne apie tai. Tolesni komentarai ne į temą nepageidaujami. Nes vėl būsiu blogietė ir juo trinsiu.
Per tris metus musice supratau, kad su kiekvienais metais jaunimo smegenėlės regresuoja. Dabar kiekvienas trylikametis - visų galų meistras, drąsiai siuntinėjantis 10-20 metų vyresnius žmones, motyvuodamas, kad tik jo paauglystės spuogai yra svarbūs.
O buvo kažkada kitaip... ech..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. spalio 7 d. 18:12:30
Idomiau taip, kai "labai turi ka veikti". Tai va.
2006 m. spalio 7 d. 18:08:25
2006 m. spalio 7 d. 18:01:08
Nete kartais galima sutikti idomiu (toki apie save imidza susikurusiu) zmoniu.
Idomu kartais pilstyti is kiauro i tuscia su kitu, kuris daro lygiai ta pati.
2006 m. spalio 7 d. 17:59:42
2006 m. spalio 7 d. 17:48:08
2006 m. spalio 7 d. 16:31:53
2006 m. spalio 6 d. 01:16:23
2006 m. spalio 6 d. 01:12:14
2006 m. spalio 5 d. 21:16:27
2006 m. spalio 5 d. 20:48:14
2006 m. spalio 5 d. 20:44:49
2006 m. spalio 5 d. 19:37:59
2006 m. spalio 4 d. 19:40:18
2006 m. spalio 4 d. 14:58:33
Ar tikrai?
Ko čia kimbi? A? Ar gavo kas įspėjimą už temą apie batų raištelius arba apie dešinį iltinį dantį? Ar gavo? Tiesiog, kai tom temom buvo atsišnekėta - jos tyliai buvo ištrintos ir niekas jų nepasigedo. Tas pats laukia ir šitos. O savo nuoskaudas už įspėjimą, kurį gavai dėl to, kad šnekėjai ne į temą, gali lieti man į pm.
Dar kartą primygtinai prašau šnekėti tik į temą. Savo tuščiavidurį sarkazmą, ironijos perteklių ar šiaip asmenines problemas pasilaikom sau. OK???
Nereikia dar vienos temos paversti santykių aiškinimosi arena.
Klausimas yra pakankamai aiškus: KO IŠMOKAI MUSIC.LT?
2006 m. spalio 4 d. 14:44:31
Man atrodo, kad music.lt yra tikra vaikų gyvenimo mokykla.
va butent VAIKU! nes protingas, suauges zhmogus, reliai savo GARBEI temos apie savo varda tikrai nekurtu! ir jeigu ja butu sukures eilinis mirtingasis, jinai butu ishtrinta, o autorius dar gautu yspejima...va taip vat...ir tokie dalykai yra tikrai vaikishki...zhinau, kad shitas komentaras bus ishtrintas, bet tai nieko jau nebestebina...
2006 m. spalio 4 d. 12:51:39
Ir nekalbeti zmonems apie save (tik apie muzika
2006 m. spalio 4 d. 11:59:56
Na tu tai tikrai nepatenki į tą 5-10 kategoriją.
juokinga, bet deja, nepatenki ir tu
Aniaa? Norėtųsi kažkokio pagrindo tavo žodžiams. Nes dabar matau tik įžeitos vaiko, kurio reikšmingos žinutės buvo ištrintos, nuoskaudas.
Anyway. čia tema ne apie tai. Tolesni komentarai ne į temą nepageidaujami. Nes vėl būsiu blogietė ir juo trinsiu.
2006 m. spalio 3 d. 17:13:11
juokinga, bet deja, nepatenki ir tu
2006 m. spalio 3 d. 16:41:09
Smėlio dėžė čia, todėl kartais gaila kad tokį hostingą nuėmė vaikai. Liko gal 5-10 aktyvių narių, kurių protui daugiau nei 16, deja. Juokinga pro ašaras.
Per tris metus musice supratau, kad su kiekvienais metais jaunimo smegenėlės regresuoja. Dabar kiekvienas trylikametis - visų galų meistras, drąsiai siuntinėjantis 10-20 metų vyresnius žmones, motyvuodamas, kad tik jo paauglystės spuogai yra svarbūs.
O buvo kažkada kitaip... ech..
2006 m. spalio 3 d. 16:39:26