Mano nuomone, iš Samo miesto išmeščiau "my list" ir vietoj to įdėčiau "where the white boys dance" arba "all the pretty faces".o gal net abi. Man ta daina sugadina visą albumą, kuris man patinka. DAinos, tokios mielos
Hot Fuss tai lb geras, sitas gal labiau i pop ir skiriasi nuo pirmesniu Jenniu ir Andziu, na nebent Johnis, dėdė, primena apie Andy, viskuo, he he
Na ažiotažas didelis, bet aš manau, kad "Sam's Town" nėra toks jau geras albumas, kiek apie jį gerai yra šnekama, nesakau, kad jis ir blogas. Tiesiog neblogos grupės neblogas albumas, bet tikrai ne kultinis. mane labiausiai žavi Read My Mind. Sam's Town įžanga man skamba neblogai, bet per daug elektronikos, bent jau man taip atrodo, Enterlude miela, bet tikrai nekaip atskira daina, kaip ten kažkas sakė, When You Were Young tipiškas singlas, bet šiaip klausosi gerai, nors žodžiais tai nžn... Bling taip pat gerai, bet toliau, kaip ir minėjot prasideda kartojimasis ir nusibosta šiek tiek "For Reasons Unknown" išviso nekaip skamba man, "Read My Mind" bent jau man daina, dėl kurios verta imt visą albumą... Nors biški pop, bet lb lb gerai, Unkle Johny nieko ypatinga, My List taip pat ir vėliau viskas pan, tiesa patiko Exitlude, o tokių BONUs Tracksų tai galima ir nedėt jie tik bereikalo ilgina albumą ir dar labiau jį bodina... Šiaip vertinčiau kokiais 8, nes ir dėl Hot Fuss aš perdaug ten nešokinėjau, tad ir nesitikėjau kažko labai pritrenkenčio.
sweet-summer-sweat rašė: ty “nematau nieko gero ir naujam jų albume“
tu pati paskaityk ką parašei. Mždg žinai vienintelę jų dainą "Somebody Told Me" kuri yra net ne iš "Sam's Town" , , tad kaip tu gali vertinti tą albumą? kaip? ;o
negerietis >>> nenukrypstam nuo temos, faktas, kad tiek The Killers tiek Oasis tiek ir RHCP yra Rock o ne Pop stiliaus atstovai.
O kas sakė, kad geras popsas yra blogai? Blemba, tie patys Oasis, ar RHCP, kurių kaip matau klausai (aš taip pat) yra popsas. Aš žinau, "popsas užkniso juodai" ir t.t., bet yra gan daug gerų grupių grojančių popsą. Nebent tu nežinai kas yra popsas.
na, aš žinau tik vieną jų gabalą (grubiai paėmus), ty somebody told me, ir man jie tokie popsovi ir tokie nusikopijavę absoliučiai nuo visko, kad nieko gero nematau.
Ne taip supratai, jei imtume "Bones" atskirai, tai tikrai gera daina, kaip jau sakiau šitam albume blogų dainų nėra, bet kaip tik šioje vietoje pradeda atsibost tas "kileriškas" skambesys. O dėl "This River Is Wild" - vėl gi pasikartosiu - gera daina, bet ypatingo įspūdžio man nepadarė, be to jau kažkur girdėjau kažką panašaus, jei atsiminsiu tikrai parašysiu, į kokį gabalą man neša "This River Is Wild".
''Bones" tikrai nėra prasta daina,ir jei norisi ją klausant išjunkt,tai manau,kad nesugebėtum i rkitų dainų perklausyt...beto ir iki "why do i keep counting" yra gerų dainų.pvz The river is wild.
Hopeless>> Čia tai tikrai taikliai pastebėjai, žmogau. Galėčiau prisiekt, kad įpusėjus "Bones" (8a daina), pagalvojau kad reikia kažką kitą įsijungt nes kaip ir pabodo jau truputį. Kas nėra gerai. Bet Apskritai tai albumas labai neblogas, gal šiek tiek koją pakišo dainų tvarka, mano nuomone, pirmi keturi gabalai (Sam's Town, Enterlude, When You Were Young, Bling) yra geriausi albume, po to klausant dar tikiesi kažko tokio "super", bet jau išlieka tik tas pats lygis, nors šiaip visos dainos yra geros, prasmingi žodžiai. Vertinu 8/10.
Labai geras albumas.Manau savo gerumu nenusileidzia pirmajam albumui "Hot Fuss".Pacios geriausios dainos(bent jau dabar) Sam's Town,Uncle Johnny,Where The White Boys Dance,Enterlude,For Reasons Unknown,Exitlude,When You Were Young.Kitos dainos taip pat puikios.Negaleciau pamineti nei vienos blogos dainos.
Na perklausiau jau nemažai kartų ir likau patenkintas. Galbūt negalėčiau "Sam's Town" klausyti taip nuo pradžios iki galo, po kokios 8-os dainos norėtųsi įjungti ką nors kito, bet iš esmės albumas labai stiprus ir toks kitoks negu "Hot Fuss", na tikrai jaučiasi grupės brendimas. Skambesys išlikęs daugmaž toks pat, tik įgavęs naujų atspalvių. Ir dar man labai patinak visas išbaigtumas, na nėra čia tokių kūrinių kurie būtų puse kojos atlikti, kiekviena daina pasakoja savą istoriją, praktiškai kiekviena savaip patinka.
Pabandysiu po vieną dainą:
Sam's Town Pats geriausias albumo kūrinys, galėtų būti išleistas kaip singlas. Apskritai tai viena geriausių dainų šiais metais. Stiprus priedainis, geri stulpeliai, daina pilna energijos, o ir tas galas kur "I see London, I see Sam's Town" labai į temą.
Enterlude "It's Good to have you with us.." Man visą dieną šitas skamba galvoje. Labai graži įžanga į "When You Were Young", na bet atskira daina to nepavadinčiau.
When You Were Young pirmasis singlas, gerai atspindi visą albumą. Smagiai klausosi, man labai graži ta vieyta kur "Watch It Now, here he comes .." ir ten toliau : D
Bling (Confessions of a King) vidutinė daina, sakyčiau neitin geras priedainis. Taip nusibosta ją klausyti ;x. Gražūs jos žodžiai, ir pats skamebsys geras, tiesiog perdaug kažko man joje.
For Reasons Unknown gera, labai gera. Man patinka pradžia.
Read My Mind Gražūs žodžiai, tokia sakyčiau švelni daina, nors taip ji ir neskamba. Viena geriausių albume. Toks gan popsinis ritmas ;o
Uncle Johny "When everybody else refrained , ,my uncle Johny did cocaine" ; D topinė frazė. Labai isškirtinė daina iš "Sam's Town" . Tokia gan sunkaus skambesio, bet verta dėmesio. Kuo toliau klausau tuo labiau ji man patinka. Labai graži pabaiga, ten kur visas choras dainuoja.
Bones skambesiu primena "Read My Mind" bet yra prastesnė už ją. Čia apskritai tokia paprasta daina, lengvam klausymui. Žodžiai įdomūs.
My List . Visame energingame albume ji išsiskiria savo ramiu ritmu. Nuoširdi tokia. ir tiesiog graži. Ir susideda tarsi iš dviejų dalių, įdomu ją klausyti.
This River Is Wild . Kažkuo primena pirmąją dainą "Sam's Town". Nelabai išsiskiria iš visų albumo dainų. Šiaip tokia gan tipiška radijinė, mždg verse, pre-chorus, chorus, dar pora pradainavimų. Nenustebčiau jei bus singlu išleista.
Why Do I Keep Counting? primena tokį seną linksmą The Killers kūrinį "Who Let You Go" Labai linksma, ir tokia paprasta, bet ne prasta. Viena geriausių albume. Apskritai ši daina man labai tiktų būti įdėta į "Hot Fuss", čia tokia tarsi The Killers praeities daina.
Exitlude Sunku man ją lyginti su kūriniu "Sam's Town", tačiau būtent "Exitlude" labiausiai galėtų konkuruoti su pirmuoju kūriniu jei AŠ rinkčiau geriausią šio albumo dainą. "Exitlude" vėl kartoajsi tas pats "Enterlude" motyvas, bet čia jis išplėstas ir padarytas kaip tikra, normali daina. Čia tarsi apibendrinimas visam albumui. Labai tinkama pabaigai. Pati daina labai rami, visai kitokia nei dauguma iš "Sam's Town"
.
Apibendrinant įvertinčiau šį albumą 9 balais iš 10. The Killers nenuvylė, ir šis beveik du metus lauktas albumas pateisino lūkesčius.
Kita vertus sunku pasakyti, ar "Sam's Town" yra geresnis už "Hot Fuss". Kaip minėjau pirmasis brandesnis, tačiau antarsis man išlieka kažkas tikrai puikaus. Būtent tokių kūrinių kaip "All These Thing That I've Done" ar "Somebody Told Me" ar "Mr. Brightside" man labiausiai trūksta "Sam's Town". Nes jie buvo kažkas ypatingo. Nepabostamo. Aišku, dabar su "Sam's Town" dar viskas šviežia, po gal pusės metų žiūrėsiu į tai visiškai kitaip, bet faktas kad .
.
..
....The Killers yra puiki grupė.
; D
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. spalio 26 d. 17:25:11
2006 m. spalio 21 d. 23:00:51
2006 m. spalio 21 d. 22:27:24
2006 m. spalio 21 d. 20:14:51
Hot Fuss tai lb geras, sitas gal labiau i pop ir skiriasi nuo pirmesniu Jenniu ir Andziu, na nebent Johnis, dėdė, primena apie Andy, viskuo, he he
2006 m. spalio 21 d. 12:14:49
2006 m. spalio 10 d. 20:23:23
2006 m. spalio 10 d. 19:58:22
ty “nematau nieko gero ir naujam jų albume“
tu pati paskaityk ką parašei. Mždg žinai vienintelę jų dainą "Somebody Told Me" kuri yra net ne iš "Sam's Town" , , tad kaip tu gali vertinti tą albumą? kaip? ;o
negerietis >>> nenukrypstam nuo temos, faktas, kad tiek The Killers tiek Oasis tiek ir RHCP yra Rock o ne Pop stiliaus atstovai.
2006 m. spalio 10 d. 18:39:40
ty “nematau nieko gero ir naujam jų albume“ čia turėjo būt
Pala,jei zinai tik somebody told me, tai kaip tada gali vertinti ju nauja albuma?
2006 m. spalio 10 d. 17:42:47
2006 m. spalio 10 d. 17:38:42
2006 m. spalio 10 d. 16:48:26
2006 m. spalio 10 d. 16:47:08
2006 m. spalio 10 d. 14:47:40
2006 m. spalio 9 d. 13:29:29
2006 m. spalio 7 d. 11:50:03
2006 m. spalio 7 d. 11:37:29
2006 m. spalio 7 d. 10:51:11
2006 m. spalio 7 d. 10:47:15
2006 m. spalio 6 d. 22:22:45
2006 m. spalio 5 d. 20:47:38
Pabandysiu po vieną dainą:
Sam's Town Pats geriausias albumo kūrinys, galėtų būti išleistas kaip singlas. Apskritai tai viena geriausių dainų šiais metais. Stiprus priedainis, geri stulpeliai, daina pilna energijos, o ir tas galas kur "I see London, I see Sam's Town" labai į temą.
Enterlude "It's Good to have you with us.." Man visą dieną šitas skamba galvoje. Labai graži įžanga į "When You Were Young", na bet atskira daina to nepavadinčiau.
When You Were Young pirmasis singlas, gerai atspindi visą albumą. Smagiai klausosi, man labai graži ta vieyta kur "Watch It Now, here he comes .." ir ten toliau : D
Bling (Confessions of a King) vidutinė daina, sakyčiau neitin geras priedainis. Taip nusibosta ją klausyti ;x. Gražūs jos žodžiai, ir pats skamebsys geras, tiesiog perdaug kažko man joje.
For Reasons Unknown gera, labai gera. Man patinka pradžia.
Read My Mind Gražūs žodžiai, tokia sakyčiau švelni daina, nors taip ji ir neskamba. Viena geriausių albume. Toks gan popsinis ritmas ;o
Uncle Johny "When everybody else refrained , ,my uncle Johny did cocaine" ; D topinė frazė. Labai isškirtinė daina iš "Sam's Town" . Tokia gan sunkaus skambesio, bet verta dėmesio. Kuo toliau klausau tuo labiau ji man patinka. Labai graži pabaiga, ten kur visas choras dainuoja.
Bones skambesiu primena "Read My Mind" bet yra prastesnė už ją. Čia apskritai tokia paprasta daina, lengvam klausymui. Žodžiai įdomūs.
My List . Visame energingame albume ji išsiskiria savo ramiu ritmu. Nuoširdi tokia. ir tiesiog graži. Ir susideda tarsi iš dviejų dalių, įdomu ją klausyti.
This River Is Wild . Kažkuo primena pirmąją dainą "Sam's Town". Nelabai išsiskiria iš visų albumo dainų. Šiaip tokia gan tipiška radijinė, mždg verse, pre-chorus, chorus, dar pora pradainavimų. Nenustebčiau jei bus singlu išleista.
Why Do I Keep Counting? primena tokį seną linksmą The Killers kūrinį "Who Let You Go" Labai linksma, ir tokia paprasta, bet ne prasta. Viena geriausių albume. Apskritai ši daina man labai tiktų būti įdėta į "Hot Fuss", čia tokia tarsi The Killers praeities daina.
Exitlude Sunku man ją lyginti su kūriniu "Sam's Town", tačiau būtent "Exitlude" labiausiai galėtų konkuruoti su pirmuoju kūriniu jei AŠ rinkčiau geriausią šio albumo dainą. "Exitlude" vėl kartoajsi tas pats "Enterlude" motyvas, bet čia jis išplėstas ir padarytas kaip tikra, normali daina. Čia tarsi apibendrinimas visam albumui. Labai tinkama pabaigai. Pati daina labai rami, visai kitokia nei dauguma iš "Sam's Town"
.
Apibendrinant įvertinčiau šį albumą 9 balais iš 10. The Killers nenuvylė, ir šis beveik du metus lauktas albumas pateisino lūkesčius.
Kita vertus sunku pasakyti, ar "Sam's Town" yra geresnis už "Hot Fuss". Kaip minėjau pirmasis brandesnis, tačiau antarsis man išlieka kažkas tikrai puikaus. Būtent tokių kūrinių kaip "All These Thing That I've Done" ar "Somebody Told Me" ar "Mr. Brightside" man labiausiai trūksta "Sam's Town". Nes jie buvo kažkas ypatingo. Nepabostamo. Aišku, dabar su "Sam's Town" dar viskas šviežia, po gal pusės metų žiūrėsiu į tai visiškai kitaip, bet faktas kad .
.
..
....The Killers yra puiki grupė.
; D