Trečioj klasėj, pamenu, tėvas mane išdūrė ir vietoj SEL "Kontrolinio šūvio" man Hiperbolės "Aš dar dainuosiu" nupirko Šiaip nepatiko man jie, matematikos persimokę atrodė. O dabar, kai atsibodo repas, klausau Hiperbolės, netgi mano iPode jos galima rasti
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 14 d. 15:15:17
Kai vaikas būdavau,tai paklausydavau..Tai pusė velnio būdavo,šiaip man labiau patiko kai jų dainas Pamiršk Mane ir Žingsniai - perdainavo Lemon Joy.Taip pat Sugryžk ir Laužai - Foje...
Na šitos grupės tikrai su mielu noru klausau, lengva, ir gera... Ypač "sugryžk" praėjusią vasarą šita daina tik ir skambėjo mūsų lūpose, galvoje... Jėga
tevai daznai klause todel ir as isgirdau.patiko..netgi labai.. pagrindinio vokalisto balsas patiko..idomus..dainos irgi patinka..keletas uz sirdies sugriebia pvz : pamirsk mane,isgalvotas gyvenimas,sugryzk... tai buvo 1 geriausiu lt grupiu !!!
Pamiršk mane, pamiršk mane, svajotą ir mylėtą,.
Pamiršk mane kaip sapną pamiršti...
Ir slėnį tą, ir slėnį tą, kaip mūsų žingsniai lėtą,..
Ir žibuokles upelio pakrašty....
Mano mamos draugas buvo Igorio Berino klasiokas ir siaip yra geri darugai. tai teko nemazai suzinot, kas vyko ju grupej, kodel isiro ir pan. Maniau, kad viskas buvo daug graziau nei buvo is tikruju...
O siaip tai vokalas nerialus, po Hiperboles daznai uzsinoriu, kad ir dabarties grupes grotu panasiai kaip ji, todel daznai atsisuku atgal ir ieskau geru praeities grupiu.. Kazkodel kai nebuvau girdejus Hiperboles visvien zinojau, kad ji man labai patiks.. ir neprasoviau: D
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. spalio 15 d. 18:19:27
2008 m. spalio 8 d. 20:29:09
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. birželio 14 d. 15:15:17
2008 m. birželio 14 d. 15:11:00
2008 m. birželio 14 d. 14:58:37
2008 m. balandžio 29 d. 21:52:22
Ir jaunimas siais laikas paklauso Hiperboles
2008 m. balandžio 26 d. 20:02:30
2008 m. kovo 30 d. 01:45:53
2008 m. kovo 1 d. 15:28:16
2008 m. kovo 1 d. 11:20:31
2008 m. vasario 26 d. 20:08:07
2008 m. vasario 26 d. 18:49:55
2008 m. vasario 26 d. 16:47:40
2007 m. vasario 3 d. 17:13:34
2007 m. sausio 16 d. 20:48:44
Pamiršk mane, pamiršk mane, svajotą ir mylėtą,.
Pamiršk mane kaip sapną pamiršti...
Ir slėnį tą, ir slėnį tą, kaip mūsų žingsniai lėtą,..
Ir žibuokles upelio pakrašty....
2006 m. gruodžio 29 d. 12:52:32
2006 m. gruodžio 29 d. 12:17:00
2006 m. spalio 30 d. 18:27:37
O siaip tai vokalas nerialus, po Hiperboles daznai uzsinoriu, kad ir dabarties grupes grotu panasiai kaip ji, todel daznai atsisuku atgal ir ieskau geru praeities grupiu.. Kazkodel kai nebuvau girdejus Hiperboles visvien zinojau, kad ji man labai patiks.. ir neprasoviau: D
2006 m. spalio 30 d. 18:09:41
Tinka kely klausyti. Ypač važiuojant Palangon. DANCINNNNNNNGAS
2006 m. spalio 22 d. 19:36:17