Kiek as susiduriau, tai duality buna pati pirmoji daina, kuria zmones isgirde susidomi (arba ne) Slipknot'ais..Asmeniskai man ta daina is pradziu jokio ispudzio nepadare, bet veliau taip gavos, kad ta grupe labai pamegau..Siaip manyciau, kad duality nera pati geriausia Slipknot'u daina, perklausius keleta ju albumu yra zymiai geresniu, pvz.: sic,heretic song ir, be abejo, spit it out..
eik eik.. pasakei tai tokioj formoj lyg tai butu didziausia tiesa, kiekvienam klausosi skirtingai. o kalbant apie daina tai: kai pirma karta ja isgirdau per VIVA pagalvojau "o, ne - tai ivyko", muzika susvelnejo, trankumo ir kriokimo kaip ir neatrasta, likau labai nusivyles siuo kuriniu isgirdus "slipknot" ir iowa", taciau laikui begant ji mane pradejo vezti, galiu pasakyti kad gabalas tikrai geras, man patiko.
Ice Dream, nori geros energijos? Destruction - The Antichrist albumas. Užtaisas visai dienai ;} gal suveikt?
O SlipKnot`ai - geras startas į platesnius vandenis. Tik va, bėda.. Visi, vos pradėję jų klausyt įsijaučia beesą labai kietais metalistais. Man taip buvo, bet kažkaip sugebėjau savo reikšmę numušt
2006 m. spalio 17 d. 22:29:12
Labai nesenai pradėjau domėtis kažkiek šia grupe. Radau poas save šią dainą ir pajutau norą dar. Labai tinka važiuojant ryte į mokyklą, neleidžia užmigt, pažadina. Tokia gera dozė energijos. Ypač dėl muzikos. Ir vaizdo klipas patiko. Kaip jau yra pasakyta, norisi stogą pakelt
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
be_inis rašė: Duality man aplomai pirma daina isgirsta is Slipknot'u.
Bet nepadare tokio ispudzio, kad kazkiek rimciau i ju kuryba lisciau.
na Duality ir nera tas gabalas nuo kurio reiktu slipknotus pradet klausyt, del to kad is paskutinio albumo cia jau tokia gyvenimo kiaulyste ir realybe, kad nuo pirmo [dazniausiai geriausio] albumo kiti atsirandantys visada eina tik blogon pusen, et... sad, but true.
paklausyk pirmo albumo. tik ne visa klausyk, nes slipknotai nera tokia muzika kuria galima klausyt visa albuma. patariu gabalus: "wait and bleed" "(sic)" "surfacing", na ir aisku "spit it out"
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 30 d. 21:03:00
2006 m. spalio 29 d. 02:51:15
2006 m. spalio 26 d. 15:37:26
2006 m. spalio 20 d. 18:45:44
paklausyk pirmo albumo. tik ne visa klausyk, nes slipknotai nera tokia muzika kuria galima klausyt visa albuma.
eik eik.. pasakei tai tokioj formoj lyg tai butu didziausia tiesa, kiekvienam klausosi skirtingai. o kalbant apie daina tai: kai pirma karta ja isgirdau per VIVA pagalvojau "o, ne - tai ivyko", muzika susvelnejo, trankumo ir kriokimo kaip ir neatrasta, likau labai nusivyles siuo kuriniu isgirdus "slipknot" ir iowa", taciau laikui begant ji mane pradejo vezti, galiu pasakyti kad gabalas tikrai geras, man patiko.
2006 m. spalio 18 d. 14:02:55
siaip nesu gerbeja tos grupes, bet ta daina man patinka
2006 m. spalio 18 d. 01:46:40
O SlipKnot`ai - geras startas į platesnius vandenis. Tik va, bėda.. Visi, vos pradėję jų klausyt įsijaučia beesą labai kietais metalistais. Man taip buvo, bet kažkaip sugebėjau savo reikšmę numušt
2006 m. spalio 17 d. 22:29:12
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 7 d. 09:28:35
2006 m. spalio 7 d. 01:30:34
vienu zodziu, nuomone turiu apie juos
2006 m. spalio 7 d. 01:18:02
Energijos perteklius, Geris.
DoDo >> Tau jie patinka ?
2006 m. spalio 7 d. 01:08:32
Duality man aplomai pirma daina isgirsta is Slipknot'u.
na Duality ir nera tas gabalas nuo kurio reiktu slipknotus pradet klausyt, del to kad is paskutinio albumo
paklausyk pirmo albumo. tik ne visa klausyk, nes slipknotai nera tokia muzika kuria galima klausyt visa albuma. patariu gabalus: "wait and bleed" "(sic)" "surfacing", na ir aisku "spit it out"
2006 m. spalio 7 d. 00:34:29
2006 m. spalio 6 d. 23:24:47
2006 m. spalio 4 d. 21:12:35