k_b>> gal tu juokauji, viskas numatyta 10 zingsniu i prieki? Na bet nesmaones rasyti nieks dar internetu neudraude juk zodzius tavo paneigti butu sunku. Na bent jau kalbant apie paskutine serija (antrojo sezono 13 serija) - jeigu butum numaciusi/numates kas atsitiks pacioje pabaigoje tai mazu maziausia alaus pastatyciau
O del Oz... asmeniskai as jau po pirmo sezono pirmu 10 epizodu negalejau daugiau ziureti... Labai jau vientisas siuzetas, nigerio invalido vezimelyje pasakojimai jau nebuvo juokingi)...
Kažkas prieš tai paminėjo Ozą - visiškai už, tikrai ozas man buvo daug realesnis/įdomesnis serialas, o šis, na žiūrėti galima viską - intriga, bet visi veiksmai numatomi 10 ėjimų į priekį ir viskas taip vaikiška, tiek daug nelogiškų dalykų, kad nervai ima žiūrint... jei žmogus nuteistas mirties bausme, kažkur paliekamas vienas vaikščioti medicinos seselės kabinetė... prižiūrėtojų nerasta nieko... žeuru.
as vis matydavau anonsa ir vis uzhmirshdavau pasizhiureti, kartais ir islaukt iki 22h negaliu nes mokykla darbas, kartais ir jegu nelieka, taciau vakar turejau laimes pirma karta pamatyti si isliaupsinta seriala, ir likau ne kiek nenusivyles, nors jeigu reiketu rinktis oza ar kalejimo begliai tai rinkciausi pirma varianta
Visas sitas pabegimo planas ir issisukinejimas is ivairiausiu situaciju kad ivykdyti tai kas numatyta yra idomu. Beje antro sezono pradzia pateike labai dideli netiketuma. Jeigu taip ir toliau, antras sezonas bus ne ka prastesnis.
Beje "Prison Break" 2-jo sezono pirmi 6 epizodai - the real thing. Net nenumaniau kad bus dar idomiau
Beje, anonsas: you will like Holly Valance lapdance (gal jai reikia mesti ta dainininkes karjera? lol)
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 2 d. 16:42:07
2006 m. gruodžio 21 d. 02:18:46
O del Oz... asmeniskai as jau po pirmo sezono pirmu 10 epizodu negalejau daugiau ziureti... Labai jau vientisas siuzetas, nigerio invalido vezimelyje pasakojimai jau nebuvo juokingi)...
2006 m. gruodžio 19 d. 20:56:46
2006 m. gruodžio 19 d. 20:41:20
2006 m. gruodžio 19 d. 20:37:30
2006 m. gruodžio 17 d. 21:53:32
as pati sutikciau sest i kalejima jei ten butu ir Wentworth'as
Kazkaip juokingai man nuskambejo tavo pasisakymas. Turbut per daug isijautei i seriala
2006 m. gruodžio 17 d. 21:51:39
2006 m. lapkričio 6 d. 22:59:55
2006 m. lapkričio 6 d. 22:59:33
Pirmas įspūdis gana neblogas. Žiūrėsim, kaip bus toliau.
2006 m. lapkričio 6 d. 21:50:45
Serialas
2006 m. spalio 25 d. 21:24:52
2006 m. spalio 11 d. 10:20:42
2006 m. spalio 11 d. 10:20:30
2006 m. spalio 5 d. 20:42:10
2006 m. spalio 5 d. 19:04:37
Beje "Prison Break" 2-jo sezono pirmi 6 epizodai - the real thing. Net nenumaniau kad bus dar idomiau
Beje, anonsas: you will like Holly Valance lapdance (gal jai reikia mesti ta dainininkes karjera? lol)
2006 m. spalio 5 d. 17:44:07
O Wentworth tai tikrai dieviškas
2006 m. spalio 5 d. 14:04:32
2006 m. spalio 5 d. 11:45:26