skaniausia pajusti sokolado kvapa velu vakara, kai norisi atsipaliaduoti. skaniausia pajusti arbatos kvapa, kai jos labiausiai norisi, kad nugaletum krecianti salti sielos gelmese. skaniausia pajusti laisves kvapa, kai esi kazkur, kur nori buti.
geras kvapas bernardinu baznycioje, kai dar neperzengus jos slenksti pajunti stipru salstelejusi dvelkstelejima, primenanti nutrupejusias freskas..
skaniausias kvapas, tikriausiai, mylimo zmogaus kvapas. tos sielos, kuri - kazkada tampa dalele taves. bet toji dalele tavesgali trukti visai neilgai, nors akimirka. bet butent kelios sekundes gali tapti brangios, vien todel, kad ta nedidele akimirka tai sielai jautei kazka daugiau, nei eiliniam praeiviui, pazvelgus tau i akis..
tokio kvapo dar niekada nepajutau..
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:31:53
aciuskubiai galvot reikejo
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:27:30
man tavo nickas fainaskodel?nzntiesiog taipjuk daugelio nikai cia gilios prasmes neturi...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Mmm...dabar skanauju keptu svogunu ir keptu lasinuku aromatu...mm...! Pasaka!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 21 d. 15:50:55
2005 m. rugsėjo 16 d. 20:53:45
Kito žmogaus kvapas, likęs ant tavo pirštų, plaukų, pilvo, kaklo,..
Incanto 'Dream'
Jūros
Nakties
2005 m. rugsėjo 16 d. 20:40:45
galėčiau uostyt ir uostyt... apkritai rūsys jėga
2005 m. rugsėjo 16 d. 20:28:52
2005 m. rugsėjo 16 d. 13:54:32
2005 m. rugsėjo 16 d. 13:49:59
2005 m. rugsėjo 15 d. 20:07:36
geras kvapas bernardinu baznycioje, kai dar neperzengus jos slenksti pajunti stipru salstelejusi dvelkstelejima, primenanti nutrupejusias freskas..
skaniausias kvapas, tikriausiai, mylimo zmogaus kvapas. tos sielos, kuri - kazkada tampa dalele taves. bet toji dalele tavesgali trukti visai neilgai, nors akimirka. bet butent kelios sekundes gali tapti brangios, vien todel, kad ta nedidele akimirka tai sielai jautei kazka daugiau, nei eiliniam praeiviui, pazvelgus tau i akis..
tokio kvapo dar niekada nepajutau..
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:52:29
kalnu. nera tokio kvapo daugiau niekur.
del slegio
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:49:49
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:34:33
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. rugsėjo 15 d. 14:17:09
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:48:55
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:48:51
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:48:13
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:31:53
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:27:30
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:01:21
2005 m. rugsėjo 13 d. 16:58:15
2005 m. rugsėjo 9 d. 13:33:44
2005 m. liepos 22 d. 23:28:46