Kai karsta diena palyja ir tada kvepia sudrekusios kelio dulkes. Skanesnio kvapo nezinau (nes kvepalai cia turbut nesiskaito..)
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
man patinka benzino kvapas(skamba keista,bet taipjau yra ), dar kartais skalbimo milteliu (ten kai kur maximoj ju tiek daug,ir toks stiprus kvapas)....vaniliniu saldainuku....ir HUBA HUBA gumos...<<
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. birželio 12 d. 22:59:38
Nu jo... seip man px ka tu cia rasysi apie mane ar apie amno ne taip parasyta zodi turiu savo nuomone ir ja reiskiu, jei amn patinka baltu roziu kvapas vadinas patinka...
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. birželio 12 d. 22:38:41
hole rašė: ice dream, siuo savo klausimu pareiksdama lyg ir nepasitenkinima mano tokia budo savybe tu darai klaida, nes as stai jau ir prisikabinsiu prie taves . mano giliu isitikinimu, forumai ir yra tam, kad pareikstum NE TIK SAVO NUOMONE, BET IR KITU SUZINOTUM. jei man idomus kazkurio forumo lankytojo pasisakymas, as mielai su juo diskutuoju ta tema, taip kartais paneigdama savus, o kartais oponento ikitolinius isitikinimus. tai normalu, zmogiska ir netgi rodo, kad esu mastanti butybe. nes pasyvuma ir nieko konkretausir aiskaus nesugebejima pasakyti vertinu kaip mastymo stygiu. sunshine_lover, visokiu yra - visokiu reikia. bet as niekada to nesuprasiu,kol tu man uzsimerkus pagal kavap neatskirsi kur balta,kur raudona
is vienos puses tu teisi.esu priversta tai pripazinti kad ir kaip sunku butu
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice dream, siuo savo klausimu pareiksdama lyg ir nepasitenkinima mano tokia budo savybe tu darai klaida, nes as stai jau ir prisikabinsiu prie taves . mano giliu isitikinimu, forumai ir yra tam, kad pareikstum NE TIK SAVO NUOMONE, BET IR KITU SUZINOTUM. jei man idomus kazkurio forumo lankytojo pasisakymas, as mielai su juo diskutuoju ta tema, taip kartais paneigdama savus, o kartais oponento ikitolinius isitikinimus. tai normalu, zmogiska ir netgi rodo, kad esu mastanti butybe. nes pasyvuma ir nieko konkretausir aiskaus nesugebejima pasakyti vertinu kaip mastymo stygiu. sunshine_lover, visokiu yra - visokiu reikia. bet as niekada to nesuprasiu,kol tu man uzsimerkus pagal kavap neatskirsi kur balta,kur raudona
dumu
sniego
mano lowos ryte, kai ilipa katinas....
nauju knygu
kraujo
prakaito (bet tik kartais)
wasaros
juros
casparo shampuno
mano shwariu kojiniu!!
mano katinui ish nasreliu skaniai kwepia (bet tik ishkart paedus. po to jau nebe labai....)
muzikos
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 22 d. 22:20:22
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 22 d. 19:22:24
2005 m. birželio 22 d. 17:29:16
2005 m. birželio 18 d. 21:25:38
2005 m. birželio 18 d. 21:22:27
2005 m. birželio 14 d. 07:36:15
2005 m. birželio 13 d. 20:07:24
2005 m. birželio 12 d. 22:59:38
viskas sia tema neberasysiu nieko....
2005 m. birželio 12 d. 22:38:41
ice dream, siuo savo klausimu pareiksdama lyg ir nepasitenkinima mano tokia budo savybe tu darai klaida, nes as stai jau ir prisikabinsiu prie taves
sunshine_lover, visokiu yra - visokiu reikia. bet as niekada to nesuprasiu,kol tu man uzsimerkus pagal kavap neatskirsi kur balta,kur raudona
is vienos puses tu teisi.esu priversta tai pripazinti kad ir kaip sunku butu
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 12 d. 22:34:53
2005 m. birželio 12 d. 22:33:54
2005 m. birželio 12 d. 22:27:38
2005 m. birželio 12 d. 22:22:04
2005 m. birželio 12 d. 22:20:37
2005 m. birželio 12 d. 22:19:58
2005 m. birželio 12 d. 22:18:52
sunshine_lover, visokiu yra - visokiu reikia. bet as niekada to nesuprasiu,kol tu man uzsimerkus pagal kavap neatskirsi kur balta,kur raudona
2005 m. birželio 12 d. 17:05:24
2005 m. birželio 12 d. 10:20:13
2005 m. birželio 12 d. 10:17:02
2005 m. birželio 12 d. 10:13:32
sniego
mano lowos ryte, kai ilipa katinas....
nauju knygu
kraujo
prakaito (bet tik kartais)
wasaros
juros
casparo shampuno
mano shwariu kojiniu!!
mano katinui ish nasreliu skaniai kwepia (bet tik ishkart paedus. po to jau nebe labai....)
muzikos