Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Kavos, ką tik nupjautos žolės( kaip tik dabar pjauna...), švižių bandelių, vyriškų kvepalų, nagų lako, naujos knygos lapų, ankstyvo ryto ar vėlaus vakaro, lelijų.
Jei kam nepatinka ir norit kritikuoti ir sudirbinėti, tai prašom. Bet man visisškai nesvarbu, ką jūs galvosit, todėl ir pasakysiu, kad skaniausiai ir gaiviausiai kvepia gamta po šilto vasaros lietaus arba 5 valandos ankstyvas rytas prie ežero.
ne apie save, aš apskritai kalbu ;]
dirge>>jaja, nekelk isterijos ;]
Ramiai, be isterijų. Viskas čia gerai su tom teorijom apie kvapus ir nuomonės pareiškimu. Tiesiog sakau, kad tokie pasisakymai išprovokuoja tokius gan vaikiškus, bet tuo pačiu ir pakankamai taiklius, pasišaipymus iš tam tikrų asmenų pusės. Tad bent jau aš susilaikau visuomet nuo tokių dviprasmiškų pareiškimų (o ir šiaip susilaikau, nes ne mano charakteriui tokius dalykus rašinėti).
Ar kiekviena karta reiskiant savo asmenine nuomone reikia dar 5 papildomu sakiniu ,kad visi atsilikeliai suprastu?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. gegužės 29 d. 18:57:35
Karšto rūkymo šoninė besiglamžanti keptuvėje su svogūnais. Mmm...
klausiau radioshow kronikas... žinai, o tu visai kaip česlovas.
2011 m. gegužės 28 d. 12:49:27
2011 m. gegužės 28 d. 12:46:30
2011 m. gegužės 27 d. 22:40:59
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2010 m. gruodžio 2 d. 21:25:50
mm...
2010 m. gruodžio 2 d. 19:32:53
2010 m. spalio 26 d. 17:41:33
2010 m. rugpjūčio 18 d. 19:28:41
2010 m. rugpjūčio 18 d. 16:26:24
2010 m. rugpjūčio 18 d. 14:59:34
2010 m. rugpjūčio 18 d. 12:02:45
2010 m. rugpjūčio 18 d. 11:01:12
2010 m. kovo 9 d. 18:23:33
2010 m. kovo 9 d. 09:53:39
2010 m. kovo 8 d. 18:57:53
ananasinis lubrikantas...hhhmmm...
Tai kaip čia, ar merginos sujaudinti nemoki, kad lubrikantai reikalingi, ar santykius ne su merginom propaguoji?
2010 m. kovo 8 d. 18:35:51
2010 m. kovo 8 d. 17:26:33
2010 m. kovo 8 d. 14:35:46
Crazy, ne tau suprast tokius dalykus. Tu čia pagal save apie prakaitą?
ane?
ne apie save, aš apskritai kalbu ;]
dirge>>jaja, nekelk isterijos ;]
2010 m. kovo 8 d. 00:08:35
2010 m. kovo 7 d. 23:41:32
Ne nupjautos zoles ar benzino kvapas man skaniausias , o artimo zmogaus.ko Cia saipytis?Kas cia nesuprantamo?gal cia niekas apie kvapu poveiki renkantis antraja puse nera girdejes?
Ar kiekviena karta reiskiant savo asmenine nuomone reikia dar 5 papildomu sakiniu ,kad visi atsilikeliai suprastu?