Man moters kvapas.. nu kaip kada.. O skaniausias kvapas - nei tai migdolų, nei cinamono, nei marcipanų, bet toks subtilus jų mišinys.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
lietusryte rašė: Nu gerai - prisipažinsiu..Man patinka jaunų merginų kvapas..[nuo 16 iki kokių 25]...
Ir kuom gi jos kvepia?
Gražiais sapnais,svajonėm,romantika,gerumu,jauku mu,švelnumu,šiluma...Manau,geresnio kvapo negali būti..Oj,kaip įdomu,koks tavo kvapas... Gal kadanors sužinosiu,niekas nežino kas bus..
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 9 d. 21:18:18
frize rašė:
lietusryte rašė: Nu gerai - prisipažinsiu..Man patinka jaunų merginų kvapas..[nuo 16 iki kokių 25]...
Ir kuom gi jos kvepia?
Gražiais sapnais,svajonėm,romantika,gerumu,jauku mu,švelnumu,šiluma...Manau,geresnio kvapo negali būti..Oj,kaip įdomu,koks tavo kvapas... Gal kadanors sužinosiu,niekas nežino kas bus..
be galo skanus šalnos kvapas rytais rudens, bet tik kad kartais eini bambėdama dėl tos šalnos ir į kvapą dėmesio neatkreipi. kepamo obuoių pyrago ir kepamo kumpio. vyšninio tabako. Švyturio "Balto" kvapas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ekologisku avieciu ir kitu vaisiu bei darzoviu...Ekologisku roziu =]]
Korektorio kvapas
pto patinka kartais uostyti,kai kas lakuojas nagus merginos,tj tas kvapas laku
benzino beabejo...ivairiu dazu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. spalio 14 d. 18:37:09
2008 m. spalio 13 d. 23:29:09
O šiaip gera, stipri, juoda kava.. uostyčiau ir etc.
2008 m. spalio 10 d. 01:17:05
Mane lengva tuom papirkti : D.
2008 m. spalio 10 d. 00:28:58
2008 m. spalio 10 d. 00:28:43
2008 m. spalio 9 d. 23:27:34
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. spalio 9 d. 21:21:45
Nu gerai - prisipažinsiu..Man patinka jaunų merginų kvapas..[nuo 16 iki kokių 25]...
Ir kuom gi jos kvepia?
Gražiais sapnais,svajonėm,romantika,gerumu,jauku mu,švelnumu,šiluma...Manau,geresnio kvapo negali būti..Oj,kaip įdomu,koks tavo kvapas...
Net keista, kad lietusryte taip gražiai rašo...
Kaip sakoma, niekada nesakyk niekada...
2008 m. spalio 9 d. 21:18:18
Nu gerai - prisipažinsiu..Man patinka jaunų merginų kvapas..[nuo 16 iki kokių 25]...
Ir kuom gi jos kvepia?
Gražiais sapnais,svajonėm,romantika,gerumu,jauku mu,švelnumu,šiluma...Manau,geresnio kvapo negali būti..Oj,kaip įdomu,koks tavo kvapas...
2008 m. spalio 9 d. 21:14:49
Ir kuom gi jos kvepia?
2008 m. spalio 9 d. 21:04:50
2008 m. spalio 9 d. 20:43:12
A, dar patinka tas kvapas kątik užgeinus žvakę.
O taip. Man irgi.
2008 m. spalio 9 d. 20:23:31
2008 m. spalio 9 d. 19:59:59
kavos.
benzino.
ankstaus ryto.
2008 m. spalio 9 d. 19:10:43
2008 m. spalio 9 d. 19:02:13
2008 m. spalio 9 d. 14:57:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. spalio 9 d. 14:49:30
ir tie, prieš tai naudoti, S.Dali taip pat.
2008 m. spalio 7 d. 18:29:12
Korektorio kvapas
pto patinka kartais uostyti,kai kas lakuojas nagus merginos,tj tas kvapas laku
benzino beabejo...ivairiu dazu.
2008 m. spalio 7 d. 18:12:54
2008 m. rugsėjo 26 d. 19:16:47