Žemė, medžiai ir asfaltas po lietaus
Adidas game spirit vyriškų kvepalų
Džiovintų figmedžio lapų
Benzino
Stiprios juodos kavos
"Twininigs" arbatos (ypaš "Prince Of Wales" ir "English Breakfast" )
ir dar kažko,bet pamiršau.
mm... man jis patinka, nes yra keistas... kiekwienas turi sawo nuomone...
is kazko extremalesnio- tai lako kvapas, ne nagu, bet to, kuriuo lakuoja grindis ir pan.. man labai skaunus jis, o jei apie mielesnius dalykus, tai gera atsigult ant zoles ir uzuost zole. Ir pavasaris turi savo kvapa, nenusakoma ir specifini, ji pajunti ir zinai- pavasaris.
Šviežiai nupjautos žolės, vasaros leitaus, ką tik iškritusio sniego, mylimo žmogaus kvepalų aromatas (niekaip pavadinimo neatsimenu...), ką tik nuskintų braškių kvapas, vėjyje išdžiovintos patalynės gaiva, sumišęs vaistažolių ir gėlių kvapas, kai anksti ryte eini pasiskinti šviežių mėtų lapelių, vėjo gusio kvapas, kai jis pūsteli į veidą karštą dieną...
O taip taip taip...
Kvapų pasaulis, tai blyn ne šuns papas. Skaniausias kvapas man yra mėlyniu skonio degtinės. Juokauju aišku, kad ne.
Kitas pasakytų, kad skaniauisas kvaps yra alaus.
Trečias, kad mergos lytinių orgnaų.
Bet iš tikrųjų skaniausias kvapas yra katik pražydusių Ievų.
Gaila, kad jos jau nužydėjo.
martyyyna rašė: skaniausia pajusti sokolado kvapa velu vakara, kai norisi atsipaliaduoti. skaniausia pajusti arbatos kvapa, kai jos labiausiai norisi, kad nugaletum krecianti salti sielos gelmese. skaniausia pajusti laisves kvapa, kai esi kazkur, kur nori buti.
geras kvapas bernardinu baznycioje, kai dar neperzengus jos slenksti pajunti stipru salstelejusi dvelkstelejima, primenanti nutrupejusias freskas..
skaniausias kvapas, tikriausiai, mylimo zmogaus kvapas. tos sielos, kuri - kazkada tampa dalele taves. bet toji dalele tavesgali trukti visai neilgai, nors akimirka. bet butent kelios sekundes gali tapti brangios, vien todel, kad ta nedidele akimirka tai sielai jautei kazka daugiau, nei eiliniam praeiviui, pazvelgus tau i akis..
tokio kvapo dar niekada nepajutau..
taip graziai parasyta...skaitant net uzsisvajojau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 18 d. 17:25:49
Adidas game spirit vyriškų kvepalų
Džiovintų figmedžio lapų
Benzino
Stiprios juodos kavos
"Twininigs" arbatos (ypaš "Prince Of Wales" ir "English Breakfast" )
ir dar kažko,bet pamiršau.
2006 m. gegužės 18 d. 17:25:14
jei ruket zoles, tai tikrai nesigcisyt, jog traukiamo dumo kvapas yra pac gardziausias
Svetimo rūkomos žolės kvapas - žudikas
2006 m. gegužės 18 d. 16:59:38
arbuzo_cukrus: vos nepaspringau skaitydamas: IMBIERO? ka tik teko gert arbata, kad kosuli numustu su tuom imbieru, tai man jau tas kvapas bloga daro
O skaniausias kvapas? Žolės?
mm... man jis patinka, nes yra keistas... kiekwienas turi sawo nuomone...
2006 m. gegužės 18 d. 01:22:38
2006 m. gegužės 18 d. 01:20:12
oi, nuo lako galim a ir lengvai apsinest, karta teko lakuot daug kvadratu tai buvo jau poto visai idomu
vien jau sypsena ka sako, reiskias malonu buvo :>>
2006 m. gegužės 18 d. 00:59:47
2006 m. gegužės 18 d. 00:45:06
2006 m. gegužės 18 d. 00:40:41
2006 m. gegužės 18 d. 00:34:12
2006 m. gegužės 17 d. 08:42:04
2006 m. gegužės 17 d. 07:45:16
2006 m. gegužės 17 d. 01:08:48
2006 m. gegužės 16 d. 23:59:20
Kvapų pasaulis, tai blyn ne šuns papas. Skaniausias kvapas man yra mėlyniu skonio degtinės.
Kitas pasakytų, kad skaniauisas kvaps yra alaus.
Trečias, kad mergos lytinių orgnaų.
Bet iš tikrųjų skaniausias kvapas yra katik pražydusių Ievų.
Gaila, kad jos jau nužydėjo.
2006 m. gegužės 16 d. 23:49:38
2006 m. gegužės 16 d. 23:41:16
2006 m. gegužės 16 d. 23:26:18
2006 m. gegužės 16 d. 00:01:35
skaniausia pajusti sokolado kvapa velu vakara, kai norisi atsipaliaduoti. skaniausia pajusti arbatos kvapa, kai jos labiausiai norisi, kad nugaletum krecianti salti sielos gelmese. skaniausia pajusti laisves kvapa, kai esi kazkur, kur nori buti.
geras kvapas bernardinu baznycioje, kai dar neperzengus jos slenksti pajunti stipru salstelejusi dvelkstelejima, primenanti nutrupejusias freskas..
skaniausias kvapas, tikriausiai, mylimo zmogaus kvapas. tos sielos, kuri - kazkada tampa dalele taves. bet toji dalele tavesgali trukti visai neilgai, nors akimirka. bet butent kelios sekundes gali tapti brangios, vien todel, kad ta nedidele akimirka tai sielai jautei kazka daugiau, nei eiliniam praeiviui, pazvelgus tau i akis..
tokio kvapo dar niekada nepajutau..
taip graziai parasyta...skaitant net uzsisvajojau...
2006 m. gegužės 15 d. 23:52:35
O skaniausias kvapas? Žolės?
2006 m. gegužės 15 d. 23:18:20
2006 m. gegužės 11 d. 23:11:36