praeita vasara buvau sportiniu prekiu parduotuvei, ir nupirkau pacias geriausias badmintoto raketes, kokios tik ten buvo, (pora kartu teko panaudot visai smagu )
siaip su sio sportu daug liko nuo vaikistes teisiog superiniu prisiminimu, apie rekordus kurios statem su puskem, kai zaidem laukose, vos ne iki vidurnacio, arba apsviestoje gelezinkelio perejoje... ir taip toliau, pokalbiai apie ateivius, siaip patis ivairiausi pokalbiai, ech smagu gi buvo, prisiminus net kaklas pradeda skaudet...
Anksciau, pora metu kilnojau stangas ir siaip svorius, bet mazdaug pries puse metu meciau, tam yra keletas priezasciu: visu pirma tai nera pats sveikiausias sportas, antra, del tokio sporto nukencia ugis, ir trecia, kadangi rimtai groju gitara is esmes negaliu sportuot tokio sporto, nes sustores pirstai, dilbiai bus nuolat isitempe, ir negalesiu normaliai isgrot greitu natu.. vat...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. kovo 23 d. 18:42:23
Invisible_Man rašė: Renkuosiu ilgų nuotolių bėgimą. Dėl labai daug priežasčių. Ar yra dar nors vienas sportas, kuriuo galėčiau užsiiminėti ir vasarą, prie +30, ir žiemą prie -25 lauke? Bent jau aš kitų neradau. todėl bėgimas.
labai noreciau pamatyt kajp begi kokius 10km prie -25 D
Renkuosiu ilgų nuotolių bėgimą. Dėl labai daug priežasčių. Ar yra dar nors vienas sportas, kuriuo galėčiau užsiiminėti ir vasarą, prie +30, ir žiemą prie -25 lauke? Bent jau aš kitų neradau. todėl bėgimas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 4 d. 22:40:01
Lengvoji atletika man patinka pačiai sportuoti,arba žaisti krepšinį.
Žiūrau taip pat krepšinį.
žiūrau. .
dzūkiškai nu gi
2007 m. rugpjūčio 4 d. 22:38:17
Lengvoji atletika man patinka pačiai sportuoti,arba žaisti krepšinį.
žiūrau. .
2007 m. rugpjūčio 4 d. 22:30:46
2007 m. birželio 5 d. 19:17:02
2007 m. gegužės 20 d. 19:59:13
2007 m. gegužės 20 d. 18:33:41
2007 m. gegužės 9 d. 00:28:22
siaip su sio sportu
2007 m. gegužės 9 d. 00:05:00
Dievinu povandenines shashkes
hahahh
man tai badmintonas visai nieko sportas
2007 m. gegužės 8 d. 23:57:48
2007 m. gegužės 8 d. 22:30:39
2007 m. gegužės 8 d. 21:14:54
2007 m. gegužės 8 d. 20:10:46
2007 m. gegužės 8 d. 18:16:34
2007 m. kovo 23 d. 18:50:56
2007 m. kovo 23 d. 18:42:23
Renkuosiu ilgų nuotolių bėgimą. Dėl labai daug priežasčių. Ar yra dar nors vienas sportas, kuriuo galėčiau užsiiminėti ir vasarą, prie +30, ir žiemą prie -25 lauke? Bent jau aš kitų neradau. todėl bėgimas.
labai noreciau pamatyt kajp begi kokius 10km prie -25
2007 m. kovo 21 d. 18:54:21
2007 m. kovo 12 d. 00:01:46
2007 m. kovo 11 d. 18:40:40
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2007 m. kovo 11 d. 18:38:41
2007 m. kovo 8 d. 12:35:32