Na augau seimoje, kur sportas yra sventas dalykas, tai savaime aisku, kad persidave ir man tas dalykas, tad zaidziau/lankiau sporto mokyklos ivairiu sporto saku... o varzybose dalyvaudavau tai daugiausia Krepsinio, kuri ir dabar zaidziu, bet jau tik miesto lygoje. O daugiau Tinklinis, Futbolas, lauko tenisas, stalo tenisas, slidinejimas, begiojimas (kazkadais begdavau maratonos iki kol nepradejau rukt kaip kamynas..) na ir dar keleta galeciau isvardinti, bet juos ne taip daznai kaip siuos..
ka renkuosi? futbola. ziema, vasara.. bet kada. futbola. nors kai pradejau tuom porimciai uzsiiminet, siek tiek atsalau nuo ziurejimo, kas mane visada susildo, bet nieko, visas idomumas prasides pavasari, o tada tai bus.. `] nezinau, kiek kiti mane laikytu lietuve, nes as tiesiog nepakenciu krepsinio. tiesiog. na sentimentai Kauno "Zalgiriui" islike (nuo mazens mane gi auklejo krepsinio fane) bet siaip as negaliu jo ziureti. tiesiog negaliu. nepaaiskinama, bet as tiesiog nepakenciu krepsinio. tiesiog.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
adminas uzh tokius klausymus rejk bana deti juk gywenam krepshinio shaly musu religija krepshinis tj ir sportas krepshinis !
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. kovo 7 d. 23:53:00
2007 m. kovo 7 d. 23:36:38
2007 m. vasario 27 d. 12:12:01
2007 m. vasario 5 d. 20:23:14
O mėgstu žiūrėti slidinėjimo rungtis, futbolą. Dar dailųjį čiuožimą labai mėgstu žiūrėti.
2007 m. vasario 5 d. 16:48:20
2007 m. vasario 5 d. 16:14:15
2007 m. sausio 14 d. 18:59:20
2007 m. sausio 8 d. 14:37:05
2007 m. sausio 5 d. 12:38:36
2006 m. gruodžio 1 d. 09:32:33
o šiaip fūūūlė ;]]
2006 m. lapkričio 30 d. 20:58:42
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. lapkričio 30 d. 20:50:21
2006 m. lapkričio 30 d. 20:27:35
2006 m. rugpjūčio 17 d. 20:07:22
o žiūūūūūriu krepšinį ir futbolą :>
2006 m. rugpjūčio 17 d. 18:04:25
2006 m. rugpjūčio 7 d. 15:05:19
2006 m. liepos 20 d. 20:51:59
2006 m. liepos 20 d. 20:42:29
2006 m. liepos 20 d. 20:32:02
2006 m. liepos 19 d. 19:09:41