Nekniskit proto. Čia tie didieji kritikuotojai ir juokingiausi. A la "antipopsas". Jau senokai niekas nežiūri jūsų tų reality show (išskyrus veltėdžius (nu, bedarbius, vidutinio amžiaus moteris, pensininkus, dar jaunus moksleivius)). Užteks čia putom drabstytis. "Antipopsininkai". Ha.
Helirin rašė: oj kaip atsibodo visi tie lt realybes sou...visi nukopinti...dar pradzioj ir paziuredavau ir idomu buvo....o db...net savo dainu negali sukurti
Visi turim teise neziuret. Jei per kitas programas irgi nieko gero tuo metu, galima surfin'ti po neta. Jei tai atsibode, galim paskaityt idomu zurnala, pasigaminti sau skanu maista arba telefonu pasikalbeti su gera drauge. Tiek daug geru pasirinkimu!
Tik_Ieva rašė: nu sd ir pradzioj dar paziuredavau... dabar net finalo nebeziuriu...nebent pabaiga siaip paziuriu kas tooks iskrito...siaip dangus man pernai visai nieko buvo...ziuresim kaip bus siemet...
net abejoti nereikia, kad dangus geresnis uz kelia y..
tik gajla, kad Lietuvelej tiek daug patikliu zmoniu..
uzkasta_negyva rašė: bijau šito šou.
Nes po praėjusio per muzikos pamokas tik ir dainuodavom Vilijos, Mino ir Andriaus dainas.. ;>
Bijau, kad muzikos mokytojas atras naujus stabukus ir lieps dainuoti juos.. ;> ;s
ShadowOfDeath rašė: Mane asmeniškai užknisa LNK "pokštai" ;> aišku pinigai, reitingai ir t.t. daro savo ir reikalaują aukų. Nematau į ką ten žiūrėti, o man žiūrėti ir nereikia ateini į mokyklą ir viską sužinai, nes dabar tai aktualiausia ;> ir į ką ten žiūrėt, kai viena paranojikė (Agnė), ale protingiausia iš visų savo filosofiją sušiktą dėsto ir bando atrodyti ten protinga ir išsiskirti, kaip tautos numylėtasis Radžiukas šika tiesiai į eterį, arba tūlike dainuoja savo dainas, ar visiems grasina PANEVĖŽYS PANEVĖŽYS! Kaip užsikirtus plokštelė. Ar Groodelis didysis rokeris, dėl kurio dvylikinės alpsta...?Į ką ten žiūrėt? Jie ten dainuoja? - šūdą mala, atsiprašant, ne dainuoja. Nėra ten talentų (na gal išskyrus Merūną)...
Kai prasidėjo maniau na GAL bus įdomu, bet matau, kad lietuva turi itin subtilų skonį į muziką...
pritariu tau.. ten tikrai nera i ka ziureti...
ir sheip gi antras kartas visada buna levas.. nors ir pirmam nelabai buvo i ka ziureti
ten visi komercijos aukos.. negali dainuot dainu kurias nori ar patys sukuria nes ten kox sabaka ar kitas is valdzios pasako kad tautai atsibos nepatix ir pan.. nezinau,nemanau kad as ten iskesciau ilgiau nei 2 savaites.. D
O man sitas sou nemaiso :-D ir siaip man atrodo, kad gerai, kad nieks nekrapsto nosies, o kazka veika, nesvarbu ar ,,kala" pinigus, ar dziaugiasi komercines muzikos populiarumu, ar skesta trylikameciu gerbeju dovanotuose zaisluose Jie sugeba padaryti sou, sugeba palinksminti kone visa Lietuva rengdami koncertus. Reitingai rodo, kas si sou ziuriu kone ketvirtadalis Lietuvos, o tai reiskia, kad tam ketvirtadaliui tai patinka ir jie yra laimingi.Tai jeigu kazkas yra laimingas, kodel man del to turetu buti blogiau ir tureciau sio sou nekesti?I
Mane asmeniškai užknisa LNK "pokštai" ;> aišku pinigai, reitingai ir t.t. daro savo ir reikalaują aukų. Nematau į ką ten žiūrėti, o man žiūrėti ir nereikia ateini į mokyklą ir viską sužinai, nes dabar tai aktualiausia ;> ir į ką ten žiūrėt, kai viena paranojikė (Agnė), ale protingiausia iš visų savo filosofiją sušiktą dėsto ir bando atrodyti ten protinga ir išsiskirti, kaip tautos numylėtasis Radžiukas šika tiesiai į eterį, arba tūlike dainuoja savo dainas, ar visiems grasina PANEVĖŽYS PANEVĖŽYS! Kaip užsikirtus plokštelė. Ar Groodelis didysis rokeris, dėl kurio dvylikinės alpsta...?Į ką ten žiūrėt? Jie ten dainuoja? - šūdą mala, atsiprašant, ne dainuoja. Nėra ten talentų (na gal išskyrus Merūną)...
Kai prasidėjo maniau na GAL bus įdomu, bet matau, kad lietuva turi itin subtilų skonį į muziką...
zinot ka,o as pvz ziuraw juos vakarais kai nerodo jokiu geru filmu... tai va:
Baisu man kad ta Meruna ten sugadins...
Agne isvis nesveika...paranojike..
Baggy.. jau nei komentuot nesinori,reperis baisusis... DD
Groodas... nu man jis kaip vilija budavo pirmam kiz...
vilius talentingas,nieko nesakaw...
radzi su cicinu i viena mikrafona gali plest...apie karmen visas is eiles...
simona baisiai apsirengia aidama i scena,visus paperka syspesene bet nuo to nukencia garsas...
ka pamirsaw?? DD cia taip trumpai drutai... Dd
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. gruodžio 17 d. 19:49:15
2006 m. gruodžio 17 d. 17:36:37
2006 m. gruodžio 17 d. 15:40:33
2006 m. gruodžio 17 d. 15:21:40
oj kaip atsibodo visi tie lt realybes sou...visi nukopinti...dar pradzioj ir paziuredavau ir idomu buvo....o db...net savo dainu negali sukurti
Visi turim teise neziuret. Jei per kitas programas irgi nieko gero tuo metu, galima surfin'ti po neta. Jei tai atsibode, galim paskaityt idomu zurnala, pasigaminti sau skanu maista arba telefonu pasikalbeti su gera drauge. Tiek daug geru pasirinkimu!
2006 m. gruodžio 17 d. 13:56:28
Visai fainas... dalyvių balsai irgi visai neblogi... man labiausiai patinka groodas
Man atrodo, cia visoom patinka ir grudelis, ir baggy b, ir vilius..
Tik gajla, kad vertiname isvaizda, o ne prota ir muzikinius gabumus.
2006 m. gruodžio 17 d. 13:54:53
nu sd ir pradzioj dar paziuredavau... dabar net finalo nebeziuriu...nebent pabaiga siaip paziuriu kas tooks iskrito...siaip dangus man pernai visai nieko buvo...ziuresim kaip bus siemet...
net abejoti nereikia, kad dangus geresnis uz kelia y..
tik gajla, kad Lietuvelej tiek daug patikliu zmoniu..
2006 m. gruodžio 17 d. 13:53:03
Ne kitaip..Gajla man ju..
Tipo rokas, tipo repas, tipo tipo...
Ir aciu Die. pagaliau iskrito vilius!
2006 m. gruodžio 17 d. 13:15:28
2006 m. gruodžio 17 d. 11:46:27
2006 m. gruodžio 17 d. 01:19:14
kuo patraukia?
gera melodija, geras ritmas ar vokaliniai sugebejimai?
2006 m. gruodžio 17 d. 01:16:00
2006 m. gruodžio 17 d. 00:55:29
Mano baimės išsipildė.
Kaip ir žvaigždės žmoooonės viskąą gaaali... Dabar jau šituos dainuojam per muziką. doh.
bijau šito šou.
Nes po praėjusio per muzikos pamokas tik ir dainuodavom Vilijos, Mino ir Andriaus dainas.. ;>
Bijau, kad muzikos mokytojas atras naujus stabukus ir lieps dainuoti juos.. ;> ;s
2006 m. gruodžio 17 d. 00:16:01
Mane asmeniškai užknisa LNK "pokštai" ;> aišku pinigai, reitingai ir t.t. daro savo ir reikalaują aukų. Nematau į ką ten žiūrėti, o man žiūrėti ir nereikia ateini į mokyklą ir viską sužinai, nes dabar tai aktualiausia ;> ir į ką ten žiūrėt, kai viena paranojikė (Agnė), ale protingiausia iš visų savo filosofiją sušiktą dėsto ir bando atrodyti ten protinga ir išsiskirti, kaip tautos numylėtasis Radžiukas šika tiesiai į eterį, arba tūlike dainuoja savo dainas, ar visiems grasina PANEVĖŽYS PANEVĖŽYS! Kaip užsikirtus plokštelė. Ar Groodelis didysis rokeris, dėl kurio dvylikinės alpsta...?Į ką ten žiūrėt? Jie ten dainuoja? - šūdą mala, atsiprašant, ne dainuoja. Nėra ten talentų (na gal išskyrus Merūną)...
pritariu tau.. ten tikrai nera i ka ziureti...
ir sheip gi antras kartas visada buna levas.. nors ir pirmam nelabai buvo i ka ziureti
2006 m. gruodžio 14 d. 10:53:54
2006 m. gruodžio 13 d. 23:32:22
2006 m. gruodžio 13 d. 21:53:01
2006 m. gruodžio 11 d. 11:42:34
2006 m. gruodžio 9 d. 17:22:40
Baisu man kad ta Meruna ten sugadins...
Agne isvis nesveika...paranojike..
Baggy.. jau nei komentuot nesinori,reperis baisusis...
Groodas... nu man jis kaip vilija budavo pirmam kiz...
vilius talentingas,nieko nesakaw...
radzi su cicinu i viena mikrafona gali plest...apie karmen visas is eiles...
simona baisiai apsirengia aidama i scena,visus paperka syspesene bet nuo to nukencia garsas...
ka pamirsaw??
2006 m. lapkričio 29 d. 20:49:32
2006 m. lapkričio 29 d. 20:08:08