Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kelias į Žvaigždes-2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
millenium
2006 m. lapkričio 29 d. 20:00:32
Visi sitie realybes sou yra pasityciojimas is tikros muzikos. Visas dainas perdainuoja. Nieko tikro nera juose. O jei dar patiems "zvaigzdunams" lieka nors kiek savigarbos, tai ja atema prodiuseriai. Tie kurie eina i situs sou nesupranta kad jie zvaigzdemis netaps. Ju slove baigiasi vos tik isejus is realybes sou. Jie tampa visiskai nuobodus nes liaudis juos pazysta kaip nuluptus. O galbut daugelis is ju butu ka nors pasiekes jei ne realybes sou...

Tikros zvaigzdes kuria ne del kitu o del saves, o legendas apie juos pasakoja kiti o ne jie patys...

2006 m. lapkričio 28 d. 18:40:50
Mna tai juokingai atrodo kaip cia varo, popso visada buvo ir bus, nepatinka - NEZIUREKETI ir neklausykit.
Man juokingas shou, tiesiog dar vienas budas uzsidirbti pinigu.
Nei silta, nei salta (:

2006 m. lapkričio 28 d. 17:32:14
Hopeless rašė:
O diev, tas reperis tai žiaurus, vakar žiūrėjau, jau kaip juokiaus. Toks dirbtinis visiškai, užsienio atlikėjų kopijuotojas. Geriausia buvo kai jis prieš savo pasirodymą užžsidėjo kapišoną, tada išbėgo į sceną ten šokinėdamas ir jis jam taip juokingai nukrito. O daina tai išvis. Repas mždg. O diev O diev. Linksma ; D
wow biski shalciau cia..neklausau ash jo,bet ji zhinau.. em,sheip nedurns zhmogas.ir kad ir kaip bebutu,jis ir balsa turi ir yra tokiu,kurie su juo gabalus kurt noretu..va va,tai biski nereik varyt,nes pats nezinai kaip ant scenos uzhlipes atrodytum..em,o kad kapishons nukrito? nu ir kas?? buna uzhlipa ant scenos ir pradeda dainuot,kai dar fonograma nepaleista,arba visihkai nepataiko,o dar - nukrenta ant scenos..kad kapishonas nukrito tai tikrai nieko cia juokingo ar kazkas pan..

2006 m. lapkričio 20 d. 18:46:35
Kelias i Koshmara 2. LNK kershtas... Shis siaubo tele maratonas pasizymi klausos ir balso neturtingumu, kuris gasdina ziurova kiekviena sestadieni... Be to, ten niekada nelaimi geris, kazkodel laimi tokie "zvaigzdes" kaip andrius... Dar ir siandien daugeliui shis personazas varo siauba... Mano manymu, sia naujaja dali uzbaigs praeito blogiecio pratesimas Radzi, kurio as taip pat nuoshirdziai nekenciu kaip ir visu kitu likusiu blogeiciu... Galiausiai sis tele maratonas "dziugina" "atrinktais" "talentais" ir komercijos gausa...

2006 m. lapkričio 20 d. 18:38:23
kaip sakė - kelias į komerciją ir fonogramą 2.nežiūriu.neįdomu.gaila.tiek dalyvių,tiek žiūrovų.

2006 m. lapkričio 20 d. 17:46:19
SudegintaSaule rašė:
nemėgstu aš tokiu šou, sugeba sudirbt talentus, tiksliau perdirb į didelius nesusipratimus va pvz ką Dangus iš Jono padarė................................. .......
O. Ne aš vienas pastebėjau, kad naujas, puikus, dvigubas Jonuko albumas yra tualeto turinys.

Atsakyti

2006 m. lapkričio 19 d. 22:51:51
O diev, tas reperis tai žiaurus, vakar žiūrėjau, jau kaip juokiaus. Toks dirbtinis visiškai, užsienio atlikėjų kopijuotojas. Geriausia buvo kai jis prieš savo pasirodymą užžsidėjo kapišoną, tada išbėgo į sceną ten šokinėdamas ir jis jam taip juokingai nukrito. O daina tai išvis. Repas mždg. O diev O diev. Linksma ; D

Atsakyti
SudegintaSaule
2006 m. lapkričio 19 d. 22:44:31
nemėgstu aš tokiu šou, sugeba sudirbt talentus, tiksliau perdirb į didelius nesusipratimus va pvz ką Dangus iš Jono padarė................................. .......

2006 m. lapkričio 19 d. 21:14:20
Baggy B verkia repo ašarom. Privalumas.

Atsakyti
Rutonė
2006 m. lapkričio 19 d. 20:55:34
Nu ką - kuo toliau žiūriu, tuo gražiau. Bernai dėl juos metusios panos visu balsu rauda (taip, aš apie Baggy B), kažkas su kažkuo mušasi, kažkas su kažkuo rūko,......... (beje, negi dainininkams rūkymas nekenkia? negi niekas to neaiškina?) O kaip jie mokosi - nesimato. Parodo tiek mažai, kad atrodo, jog tų pamokų ir nėra. Nelabai matosi, kad ir šiaip būsimi žvaigždūnai dirbtų - bent jau to nerodo. Ir šiaip, viskas greičiausiai pateikiama taip, kaip šou kūrėjams patinka. Nelabai visa tai, ką matome, realybę atitinka. Tai viena. Kita yra žvaigždūnų balsai ir klausa. Kiek teko matyt repeticijas (keista, kad jas rodė), beveik visi pjauna pro šalį, balsų irgi nelabai..... Na taip, balsą turi Merūnas, bet jam dirbt dirbt dirbt....Blogiausia, kad tai ir ėl yra perdainuotų dainų šou, kūrybingiems žmonėms arba neleidžia pasireikšt, arba tokių išvis neatrinko. Nu nelabai matau tos savos kūrybos. Groodas? Gal, bet balsas kaip rokeriui gerokai per silpnas. Tarkim, gal dar ateis koks realus kandidatas į nugalėtojus, bet kažkodėl tuo labai abejoju. Net ir Merūno galimybe laimėti abejoju. Tokių dainininkų nereikia tiems, kas pernai išrinko Andrių, tokių dainininkų nereikia broliams šaunuoliams (abejoju, ar turėtų ką pasiūlyt Merūno repertuarui, kad neskambėtų juokingai). Žiūrėkit, kad broliai šaunuoliai nepasirinktų Radži.... Reikės - ir laimės....

Atsakyti
Fabolous
2006 m. lapkričio 19 d. 18:51:48
baggy b lifts the lithuanian hiphop to another level... lolz

2006 m. lapkričio 19 d. 17:36:36
Xpo rašė:
Kuo Lietuvoje bus daugiau narkomanų, tuo Radžis sulauks daugiau balsų. Ačiū Rinkos ekonomikai.

visa lietuvos senuomene tiek prisiuncia sms ir turbut rauda beklausydami jo atliekamu virpanciu dainu....hrr net nupurte

2006 m. lapkričio 14 d. 19:31:36
man tai kazn..nelabai patinka..daugiau ziuri ne i balsus (ne visi) ,o i tai kas grazus ,o kas nea..seip zn,kad tie visi kelias i zvaigzdes , dangus juoka kelia rimtiem Daininkam..ir seip su tokiu dainavimu,kaip ten,daugelis tik gadinasi balsus.kad ir juos moko dainuot,bet vistiek ,mazgus uzhsidirbs..ir seip komercija..

2006 m. lapkričio 11 d. 15:24:55
as siandien palaikysiu agneir vokalo klausimu ji geresne uz solveiga,bet siaip ji mano krastiete

Atsakyti
_wynka_
2006 m. lapkričio 11 d. 14:53:40
oje...cja antras smegenu pudrinimas...ajajaj xD~ na, bet matyt praktika rodo, kad Lietuvaj to rejkia... ko norim, ta ir turim ;]~~

2006 m. lapkričio 10 d. 18:38:36
afrodite0319 rašė:
Bet kaip gaila, kad Grudas iskrito. Rockas Lietuveles nevaldo

O jis rokeris?

2006 m. lapkričio 10 d. 18:35:09
Kuo Lietuvoje bus daugiau narkomanų, tuo Radžis sulauks daugiau balsų. Ačiū Rinkos ekonomikai.

Atsakyti
k_b
2006 m. lapkričio 9 d. 20:50:35
dwesk rašė:
tu trbt kalbi apie meruna...o vilius kiek maciau visai neblogas waikinux.talettingas jis yr

Aha, sorry, cia siandien ziurejau truputel ir pastebejau, kad ten ne vilius o nerunas ar merunas ;> o tas vilius irgi balsa turi palyginus su ten esanciais..

2006 m. lapkričio 9 d. 18:20:14
vilius vilius vilius!

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 6 d. 22:31:56
O aš tai labai nudžiugau, kai Merūnas pasiliko. Ateitį jis turi gerą. ;> Čia tikrai ne antras Andrius. Oi ne ne. Tas bent talentas, balsą turi. Ir šeip Ir labai nudžiugau tuo pačiu, kad Grūdas iškrito. Ir dar tokiu balsų skaičium siaube. taip jam ir reikia. O kad dar NML šanso negautų negerai, čia šiukšles pilt ant jo, bet, kad jis tikrai nelabai muzikalus. balsas kaip Vudžio. Ir jis tikrai labai pritaikytas "rokui". Dieve padėk.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 314
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125178