Motina ziuri tai teko girdet bisqi, vel perdainuojamos dainos kitu atlikeju modern talking lygtai buvo kazhkoxgabalas, dar ta reperi kazhkoki vadinama maciau kai popsuchini gabala atliko, na manau ten situacija nekokia
sutinku kad sh... todel ziuri tik kai neturiu ka veikti, bet jei zmogui patinka kodel gi jis nusisneka? siaip yra tikrai su gerais balsais kai kurie tik reikia padirbeti ir tiek.
Neziuriu siaip jau, bet si savaitgali plaikiau Simona nes is to pacio miesto ir dar ta pacia mokykla baige kur as mokausi kazkeik su ja teko bendraut... Esme tame kad turi stipru balsa pana ir gali eit toli, tik aisku butu gerai, kad tox sou neuzgostu jos talento su savo beprasmem intrigom ir pan.
mačiau ! radžis mamos 19 metų nematė, o dabar pamatys, ir visi pamatys, ir iš viso tas radžis mamos 19 metų nematęs, taip taip 19 metų.. kelias pas mamą.
Žiūriu ir žiūrėsiu. Ne todėl, kad patiktų - tiesiog įdomu, negi LNK užteks įžūlumo ir antrajame sezone vogti dainas? Jau užteko iškritusiojo Tautvydo ar kap ten jį - abejoju, kad gauta "Modernų" sutikimas perdaryt jų dainą, oi, abejoju...
KIZ 2 - dar wiena pigaus lietuwishko popso darymo mashina, bendradarbiaujanti su "broliais shaunuoliais" bendzhiais... kuo mazhiau tokiu realybes shou, tuo geriau Lietuwos muzikinei kulturai..
jei atlikejams leistu patiems daryti ir kurti dainas, jas irasyti ir sugroti patiems, turetu gautis nemazai nauju geru dainusku.. (Kazkada akies krasteliu teko matyt kaip bernas ir merga gitarom groja, o kitas bernas smuiku pritaria (vardu nzn ), ir labai nebloga improvizacija gavos.) Bet tokiu atveju koncertu metu lnk gautu daug maziau pinigeliu, nes "kaip cia dabar be fonogramu ??" ir pan. Tokia jau ta Lietuvos publika
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. spalio 18 d. 18:08:59
2006 m. spalio 18 d. 17:29:06
2006 m. spalio 18 d. 15:59:07
2006 m. spalio 18 d. 15:57:52
Visai fainas... dalyvių balsai irgi visai neblogi... man labiausiai patinka groodas
nusisneki...o is paskutinio sakinio galiu tik tiek pasakyti-auka...
sutinku kad sh... todel ziuri tik kai neturiu ka veikti, bet jei zmogui patinka kodel gi jis nusisneka? siaip yra tikrai su gerais balsais kai kurie tik reikia padirbeti ir tiek.
2006 m. spalio 17 d. 21:36:27
2006 m. spalio 17 d. 20:45:24
2006 m. spalio 17 d. 20:39:10
2006 m. spalio 17 d. 20:31:47
Visai fainas... dalyvių balsai irgi visai neblogi... man labiausiai patinka groodas
nusisneki...o is paskutinio sakinio galiu tik tiek pasakyti-auka...
2006 m. spalio 17 d. 20:26:30
aš net nekomentuosiu
2006 m. spalio 17 d. 19:40:06
2006 m. spalio 17 d. 18:58:58
2006 m. spalio 17 d. 17:31:55
2006 m. spalio 17 d. 16:58:01
Vegetuot. Serija šauktukų.
2006 m. spalio 17 d. 16:00:21
2006 m. spalio 17 d. 14:48:08
2006 m. spalio 17 d. 14:08:46
2006 m. spalio 17 d. 02:13:10
2006 m. spalio 16 d. 18:38:54