xdm rašė: pats balsuoji už cirką. yra normalių partijų su ideologija kaip lsds, tautine partija Lietuvos kelias, jaunoji lietuva. bet PATYS žmonės renka cirką...
na kiek galima tu visokiu keliu ir t.t.....renkuosi kas arciausiai sirdies =)
pats balsuoji už cirką. yra normalių partijų su ideologija kaip lsds, tautine partija Lietuvos kelias, jaunoji lietuva. bet PATYS žmonės renka cirką...
Manau, kad iš esmės teorinės politikos Lietuvėlėj neliko. Liko tik valstybės ūkio valdymas. O "ūkininkams" svarbiausios juk tik savo žemės. (šaukiu diskusiją, tipo)
Kol žmonėms bus reikalingi tokie dalykai kaip valstybės, valdovai ir kol jie norės jaustis neatsakingais, valdomais ir priklausomais - tol politikai bus reikalingi. Funkcijos? juk viskas priesaikoje! ten kažkas apie ištikimybę, pagarbą tėvynei - net nebūtinai tėvynei - čia manau ir prasideda tarptautiniai reikalai.
O dėl tu visokių sąjungų, sutarčių.. tai neišvengiama pirmo šio komentaro sakinio reinkarnacija 'kitame lygije'.
Asmeniskai esu susidures nebent netiesiogiai. Kaip dauguma.
Jo funkcijos ? Kurti palankiausias salygas vistytis vadovaujamai bendruomenei.
Na bet cia labai plati tema. Imant tarptautinius santykai ir pan.
Kiek zinau dabar vyksta istojimo procesas i Sengeno sutarties saliu sarasa. Kas kaip bet kuriam jaunam ir keliaujanciam europieciui-lietuviui yra tikrai privalumas. Na cia butu vienas is pvz ka gero yra nuveike liet labui ...
tai va
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. spalio 13 d. 23:02:23
Ačiū
O savo nuomonės pasakyt nenori? Tiesiog.
Man tokie pasisakymai įdomiau gal būtų
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
pabandyk cia ko ieskoti
bet cia kapstymasis ... siaip sunku rasti ka konkretaus.
Nu OK, pasikapstysiu, kas daugiau belieka.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. spalio 13 d. 21:08:57
Hmm. Niekas nieko pasakyt nenori.
Nu kaip nori.
Leidžiu ištrint temą DDD
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. spalio 12 d. 19:11:31
Ruošiuosi anglų kalbos monologui. Reikia pakalbėt apie profesijas. Galvoju maždaug ką pasakyt.
Tai va susidūriau su žodžiu "Politikas" ir užstrigau.
Ar jie mums reikalingi dar? Kam? Kaip įvardinti jų funkcijas?
Aš neprašau ruošti mano namų darbų ar kažkas pan., neprašau ir į anglų kalbą išversti, tiesiog pakalbam gal apie tai man labai padėtų
Tarkim:
1.Tarptautiniai Lietuvos reikalai.
Kad jie nieko nesugeba tik vogt iš liaudies
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 30 d. 15:07:56
pats balsuoji už cirką. yra normalių partijų su ideologija kaip lsds, tautine partija Lietuvos kelias, jaunoji lietuva. bet PATYS žmonės renka cirką...
na kiek galima tu visokiu keliu ir t.t.....renkuosi kas arciausiai sirdies =)
2008 m. liepos 30 d. 14:59:10
2008 m. liepos 30 d. 13:13:04
2006 m. gruodžio 17 d. 15:44:48
2006 m. gruodžio 17 d. 14:20:48
2006 m. spalio 14 d. 01:26:14
2006 m. spalio 14 d. 01:24:41
O dėl tu visokių sąjungų, sutarčių.. tai neišvengiama pirmo šio komentaro sakinio reinkarnacija 'kitame lygije'.
2006 m. spalio 13 d. 23:15:10
Jo funkcijos ? Kurti palankiausias salygas vistytis vadovaujamai bendruomenei.
Na bet cia labai plati tema. Imant tarptautinius santykai ir pan.
Kiek zinau dabar vyksta istojimo procesas i Sengeno sutarties saliu sarasa. Kas kaip bet kuriam jaunam ir keliaujanciam europieciui-lietuviui yra tikrai privalumas. Na cia butu vienas is pvz ka gero yra nuveike liet labui ...
tai va
2006 m. spalio 13 d. 23:02:23
O savo nuomonės pasakyt nenori? Tiesiog.
Man tokie pasisakymai įdomiau gal būtų
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 13 d. 23:01:26
tikiu cia kai kas paprasciau :
https://www.vrm.lt/index.php?id=663
2006 m. spalio 13 d. 22:54:17
https://www3.lrs.lt/pls/inter/w5_h ome.home
pabandyk cia ko ieskoti
Nu OK, pasikapstysiu, kas daugiau belieka.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 13 d. 22:53:05
pabandyk cia ko ieskoti
2006 m. spalio 13 d. 21:14:28
2006 m. spalio 13 d. 21:08:57
Nu kaip nori.
Leidžiu ištrint temą
2006 m. spalio 12 d. 19:11:31
Tai va susidūriau su žodžiu "Politikas" ir užstrigau.
Ar jie mums reikalingi dar? Kam? Kaip įvardinti jų funkcijas?
Aš neprašau ruošti mano namų darbų ar kažkas pan., neprašau ir į anglų kalbą išversti, tiesiog pakalbam gal apie tai
Tarkim:
1.Tarptautiniai Lietuvos reikalai.
Kad jie nieko nesugeba tik vogt iš liaudies