Miglaja rašė: Ne viskas mokslu paaiškinama. Šitai tas mokslininkas turėjo žinoti. Aš tikiu mistika (prie kurio mistiškumo būtent ir prisideda narkotikai). O šiais lakais tai visos žvaigždės kažkiek mėmės, jie narkotikų nevartoja... o jei ir vartoja - tai pradeda nelaiku(per vėlai), nes miršta jau sulaukę kiek daugiau metų kaip pvz Paul Gray.
tai čia sakai visoms žvaigždutėms sušniokšti, iškepti porą albumų ir tegul ilsisi ramybėje? Idomiai
Ne viskas mokslu paaiškinama. Šitai tas mokslininkas turėjo žinoti. Aš tikiu mistika (prie kurio mistiškumo būtent ir prisideda narkotikai). O šiais lakais tai visos žvaigždės kažkiek mėmės, jie narkotikų nevartoja... o jei ir vartoja - tai pradeda nelaiku(per vėlai), nes miršta jau sulaukę kiek daugiau metų kaip pvz Paul Gray.
Ai, na is tikrjuju kokia cia mistika, atsitiktinumas mirties nuo savu problemu. Dazniausiai iseina kad narkotikai tik nurodo mirties \"atstiktinuma\" paklupant izymu zmogu 27 metus. Ziurint zmogiskai, nepritariu Ruttallai, nes tai tik atsitiktinumas ziurint i gyvenimo metus ir is ju darant mistika. Juk apsigaunam save tik. Geriau klausant muzika, ir zinant atlikeju problemas gyvenime, lengviau atskirti realybe.
Man patiko si tema, ji kazkokia reali ir nesumistinta, reikia ja tik pletoti.
bet juk esme yra ne tai, kad tipo didziausia tikimybe yra mirti 27 metu,
o butent tas faktas, kad nepakartojamos unikalios asmenybes mirsta sulauke tu mistiniu 27 metu
2011 m. gruodžio 26 d. 12:42:30
2011 m. gruodžio 24 d. 01:39:38
Žinojau, kad šis skaičius savaime ypatingas, bet nesitikėjau, kad tokioje srityje....
2011 m. gruodžio 22 d. 19:12:46
Ne viskas mokslu paaiškinama. Šitai tas mokslininkas turėjo žinoti. Aš tikiu mistika (prie kurio mistiškumo būtent ir prisideda narkotikai). O šiais lakais tai visos žvaigždės kažkiek mėmės, jie narkotikų nevartoja...
tai čia sakai visoms žvaigždutėms sušniokšti, iškepti porą albumų ir tegul ilsisi ramybėje? Idomiai
2011 m. gruodžio 22 d. 19:07:44
2011 m. gruodžio 22 d. 13:12:01
2011 m. gruodžio 22 d. 01:04:19
2011 m. gruodžio 22 d. 00:57:34
Man patiko si tema, ji kazkokia reali ir nesumistinta, reikia ja tik pletoti.
2011 m. gruodžio 21 d. 20:29:01
o butent tas faktas, kad nepakartojamos unikalios asmenybes mirsta sulauke tu mistiniu 27 metu