pasiziurejau per vikipedija, kaip siulete, nieko gero ten nera, itin mazai informacijos...
kituose psl bandziau ieskotis, bet irgi kazkaip strika, apie festivalius Vln Jazz, Kaunas Jazz, parasyta, bet daugiau kazkaip nlb.
Kaip tik Kaunas Jazz Ruduo artėja
Louis Armstrong pirmas lenda į galvą kažkodėl, nors jo vardas ir darbai netinka visam jazz'ui apibūdint...
Man labiausiai patinka Acid-jazz arba Afro - jazz. Gali pasidomėti kažkuo iš tos serijos. ..
Ji išgarsėjo 1987 m., išleidusi dainą „Étienne“.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
2008 m. spalio 18 d. 10:31:08
2006 m. lapkričio 10 d. 20:46:50
Chick Corea paklausyk.
O, priminei dar vieną jazz atilkėją: Herbie Hancock. Kartu su Corea neblogų dainų įaršė jie ...
2006 m. lapkričio 10 d. 20:44:48
2006 m. lapkričio 5 d. 13:58:59
2006 m. lapkričio 3 d. 01:00:06
https://www.scaruffi.com/jazz/best100.htm l
megasaitas apie super duper jazz pasiekimus,
Natali, ar žinai, kad Wayne Shorter (ex-Weather Report) į Vilnių kitą sekmadienį atvažiuoja?
2006 m. spalio 29 d. 20:52:52
kituose psl bandziau ieskotis, bet irgi kazkaip strika, apie festivalius Vln Jazz, Kaunas Jazz, parasyta, bet daugiau kazkaip nlb.
2006 m. spalio 21 d. 11:49:16
Louis Armstrong pirmas lenda į galvą kažkodėl, nors jo vardas ir darbai netinka visam jazz'ui apibūdint...
Man labiausiai patinka Acid-jazz arba Afro - jazz. Gali pasidomėti kažkuo iš tos serijos. ..
2006 m. spalio 21 d. 11:42:43
2006 m. spalio 20 d. 20:11:33
gal galetumete parasyti, kas ka zino? zymiauios grupes, atlikejai ir pan. :-]