Rutonė rašė: Naujienos net neskaičiau. Iš pavadinimo susidarė įspūdis, kad Egis - Lietuvos Byberis (pagal žiniasklaidos skiriamą dėmesį nereikšmingiems įvykiams)
Aš išvis nieko neskaičiau, tik komentarus O šitas tavo tikrai prajuokino, nes Justinui Byberiui iki Selo ir atvirkščiai dar labai toli. Jie tooookie nepanašūs! Oi, tikriausiai vėl juoko priepuolis... sorry.. ...sdfdv tikrai, atsiprašau ...
Kontrastas, bet gal ne toks baisus kaip gali pasirodyti. Aš irgi po savo stogu randu kai kurioms LT pop žvaigždėms vietos. Pvz, turbūt visi čia žino, kad aš esu visai nemenkas Aistės Pilvelytės mėgėjas.
Mano smegenys neregistruoja kai pamatau tokį vaizdą kaip "DjVaids mėgsta Pink Floyd dainą Time", o po apačia "DjVaids mėgsta YVA dainą Vasaros mergaitės" Bet imu pratintis jau.
Parašiau. Prašau, pakvieskit kas nors Pazistu_Mykola pasigrožėt tuo dienoraščiu... bus kaip laiko mašina 10 metų atgal, kai aš bombinau music'ą exceliniais grafikais ir Pazistu_Mykola tik ateidavo pasijuokt iš mano polinkio viskas "užstatistikinti"
2012 m. sausio 14 d. 19:03:33
Naujienos net neskaičiau. Iš pavadinimo susidarė įspūdis, kad Egis - Lietuvos Byberis (pagal žiniasklaidos skiriamą dėmesį nereikšmingiems įvykiams)
Aš išvis nieko neskaičiau, tik komentarus
2012 m. sausio 2 d. 15:48:51
2012 m. sausio 2 d. 14:43:26