edvuxas rašė: Aš laukiu Sigur Ros naujo EP, Storm Corrosion, Nosound, Mono, Anathema, Gazpacho, Shearwater, Riverside, Katatonia, Blackfield, Message To Bears, ir gal dar Radiohead metų gale sugalvos albumą išleist,
Nosound žadėjo išleisti naują albumą? Jėga, būtų laukiamiausias darbas šiais metais!
O aš iš The Darkness nieko nelaukiu.Vienintelis neblogas albumas buvo pats pirmas - debiutinis,o toliau - nieko.Ir iš esmės jie niekada nekūrė originalios muzikos,tiesiog grojo tą tokį standartizuotą roką ir tiek...
Čia tokia mano melomaniška nuomonė...
The Lostprophets? Lostprophets. Jų albumo tikrai lauksiu, jei sugebės jį išleist šiais metais ir neatidelios, kaip The Betrayed. Už 12d. naujas Enter Shikari albumas pradžiugins mane. Dar Bury Tomorrow. O daugiau lyg ir nieko suplanuoto nėra. Papa Roach, Three Days Grace gal praneš apie naujus albumus.
Aš laukiu Sigur Ros naujo EP, Storm Corrosion, Nosound, Mono, Anathema, Gazpacho, Shearwater, Riverside, Katatonia, Blackfield, Message To Bears, ir gal dar Radiohead metų gale sugalvos albumą išleist,
Uojei, superiniai metai bus siti, Drakonas daug labiau siejasi su roko muzika, taip kad nesistebiu kiek ferio cia daug bus Pamirsot kad The Darkness albuma isleis jau neuzilgo
Aš tai iš viso nesuprantu kuo kažkoks ''apple'' susijęs su muzika? Nors nenorėčiau įžeisti gerbiamo Jobso,bet Apple buvo populiarus komercinis triukas,kitaip sakant - blizgantis šlamštas masėms,nes gera kokybe niekada nepasižymėjo...
Toks čia ir žibėjimas tų Selų. Silpna muzikinė Lietuvos padangė pastaraisiais metais. Šiaip 2011 metai nebuvo itin geri - garsių vardų daug, bet kokybiškos muzikos mažai. Mansono ir Aerosmith albumai intriguoja - tikiuosi jų sulaukti 2012-aisiais.
2012 m. sausio 5 d. 23:59:15
2012 m. sausio 5 d. 22:10:26
2012 m. sausio 5 d. 16:34:48
Aš laukiu Sigur Ros naujo EP, Storm Corrosion, Nosound, Mono, Anathema, Gazpacho, Shearwater, Riverside, Katatonia, Blackfield, Message To Bears, ir gal dar Radiohead metų gale sugalvos albumą išleist,
Nosound žadėjo išleisti naują albumą? Jėga, būtų laukiamiausias darbas šiais metais!
2012 m. sausio 5 d. 11:37:15
2012 m. sausio 5 d. 00:42:48
Uojei, superiniai metai bus siti, Drakonas daug labiau siejasi su roko muzika, taip kad nesistebiu kiek ferio cia daug bus
O aš iš The Darkness nieko nelaukiu.Vienintelis neblogas albumas buvo pats pirmas - debiutinis,o toliau - nieko.Ir iš esmės jie niekada nekūrė originalios muzikos,tiesiog grojo tą tokį standartizuotą roką ir tiek...
Čia tokia mano melomaniška nuomonė...
2012 m. sausio 4 d. 23:36:57
2012 m. sausio 4 d. 23:09:34
2012 m. sausio 4 d. 22:35:27
Labiausiai laukiu Rush albumo.
Ir aš jo labiausiai laukiu
2012 m. sausio 4 d. 22:33:29
2012 m. sausio 4 d. 22:08:51
2012 m. sausio 4 d. 21:30:23
Ir Miles Kane patvirtino, kad turbūt jau šiemet su Alex Turner pradės darbus prie naujo The Last Shadow Puppets albumo
2012 m. sausio 4 d. 19:18:11
2012 m. sausio 4 d. 19:15:48
Ir kuo Steve Jobs pasižymėjo muzikos pasaulyje?
Aš tai iš viso nesuprantu kuo kažkoks ''apple'' susijęs su muzika? Nors nenorėčiau įžeisti gerbiamo Jobso,bet Apple buvo populiarus komercinis triukas,kitaip sakant - blizgantis šlamštas masėms,nes gera kokybe niekada nepasižymėjo...
2012 m. sausio 4 d. 16:14:26
2012 m. sausio 4 d. 16:00:36
2012 m. sausio 4 d. 15:49:35
2012 m. sausio 4 d. 15:42:56
2012 m. sausio 4 d. 15:41:32