a vat vat... Ir vel mane Atika nustebino savo ismanymu. Kai isgirdau ju sito albumo pirmasias dainas, tai maniau kad biski jie nusivaziavo.. bet kazkaip paklausiusi dazniau supratau kad jie ne nusivaziavo, bet jie tiesiog pakilo i kita muzikos lygmeni labai buvo dziugu gauti sita ju nauja kuryni.
ouje,cia tay Grupe.. super nu..zhodziai tai irgi tokie jega.. man patikti.. tik biski kai kur idomiai kai keikiasi..nu nzn kaip pasakyt.. bet seip tai... jega..
dėl komercijoj tai jos čia nei kvapo tiesiog jei būtu turėje galimybes ir instrumentus tokius kaip dabar įrašinėdami caro nebuvo ar po visko manau būtu panašiai tiesiog tai natūrali evoliucija kuo daugiau klausai tuo mielesnės dainos... Mano mėgstamiausia Po drambliuku(paslėptos dainos) yra Svetimo miesto drama,,, o šeip visos puikios
Šiaip tikrai neblogas albumas, tik deja kvepia komercija... ,,Caro nebuvo " paliko geresnį įspūdį. Bet nepaisant to Lietuvos padangėje tai vienas iš retų albumų, vertų dėmesio.
Geriausios dainos, mano subjektyvia nuomone, yra ,,Drambliukas atsisveikina" (paslėpta daina), ,,Gyvenimai tiesėmis", ,,Prieblandoj. Tyliai" ir ,,Svetimo miesto drama".
na va ... albumas lengvas ir gerai susiklauso visi choru no more malboro atsiminiau iškart kaip teatre visi traukėm per jų konca šį gabala šeip aišku jie turėjo ir geresnių dainų ir tai nėra stipriausias jų darbas bet man tikrai patiko visos dainos... albai profesionalus darbas kaip lietuvos scenai... instrumentai labai patiko kad įvairūs...Darius aišku puikiai susitvarkė su vokalais ir tekstais na tikrai puikus darbas 8/10 ;]
sunshine_lover rašė: Hopeless>> na jei jau nebūtų tų nukrypimų į lankas, tada jau jie ir nebūtų Atika.Toks stilius, jų. Yra ir labai daug gerų minčių, kurios žavi, ir kurias netgi išsirašiau į sąsiuvinį x>. Bet dar kai sakoma, nereikia spręsti apie knygą iš jos viršelio, ar ne? Tai vat, čia tas ir pateisina lūkesčius aš manau. Dizainas gal ir nėra past geriausias, viršelis ir pats šriftas tarsi pjaunasi, [man asmeniškai taip atrodo ;o], bet kas rasta pačio cd viduje, t.y. dainos - kažkas nepakartojamo ;>
Pasakei tą patį ką aš parašiau, tik kitais žodžiais
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 3 d. 11:39:46
Hopeless>> na jei jau nebūtų tų nukrypimų į lankas, tada jau jie ir nebūtų Atika.Toks stilius, jų. Yra ir labai daug gerų minčių, kurios žavi, ir kurias netgi išsirašiau į sąsiuvinį x>. Bet dar kai sakoma, nereikia spręsti apie knygą iš jos viršelio, ar ne? Tai vat, čia tas ir pateisina lūkesčius aš manau. Dizainas gal ir nėra past geriausias, viršelis ir pats šriftas tarsi pjaunasi, [man asmeniškai taip atrodo ;o], bet kas rasta pačio cd viduje, t.y. dainos - kažkas nepakartojamo ;>
lacunacoil >>> aš buvau Kaune, albumo pristatyme ir ten buvo galima įsigyti už 15 lt cd.
Bausme_laive >>> dėl pavadinimo nežinau, bet aš ir pats nustebau pamatęs jį tokį ilgą ir man asmeniškai nelabai patinkantį.
Čia jūs giriate tą fotosesiją, o štai man ji atrodo be ryšio ;x ir tas šriftas kuriuo viskas surašyta. Ir viršelis. Oj.
Bet viską atperka tai ką girdime tame abume. Nuostabu. Na be priekaištų.
Dėl dainų tekstų yra ten gerų minčių, nors kaip ir visada kartais, mano manymu, nusivažiuojama grynai į lankas ir imami tik bet kokie žodžiai kurie rimuojasi. Bet jei Atika kurtų dainas su pavadinkime įprastais dainų tekstais tai jau nebebūtų Atika : )
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2008 m. spalio 23 d. 21:26:03
2007 m. vasario 3 d. 20:47:39
2007 m. sausio 23 d. 10:09:28
2006 m. lapkričio 26 d. 20:08:36
2006 m. lapkričio 18 d. 21:11:29
2006 m. lapkričio 18 d. 16:59:47
2006 m. lapkričio 7 d. 20:26:24
dėl komercijoj tai jos čia nei kvapo tiesiog jei būtu turėje galimybes ir instrumentus tokius kaip dabar įrašinėdami caro nebuvo ar po visko manau būtu panašiai tiesiog tai natūrali evoliucija kuo daugiau klausai tuo mielesnės dainos... Mano mėgstamiausia Po drambliuku(paslėptos dainos) yra Svetimo miesto drama,,, o šeip visos puikios
2006 m. lapkričio 7 d. 18:49:05
neturiu ir neklausiau , bet pavadinimas tai tikrai neblogas
nu labai superinis!
as lekiu siustis
2006 m. lapkričio 6 d. 14:35:40
2006 m. lapkričio 6 d. 14:28:19
Geriausios dainos, mano subjektyvia nuomone, yra ,,Drambliukas atsisveikina" (paslėpta daina), ,,Gyvenimai tiesėmis", ,,Prieblandoj. Tyliai" ir ,,Svetimo miesto drama".
2006 m. lapkričio 5 d. 11:11:13
2006 m. lapkričio 4 d. 21:37:13
ta daina kuri paslėpta paskutiniame gabale superinė...nuvalkiota melodija bet super
Man tai žodžiai labai patiko ;>
2006 m. lapkričio 4 d. 21:35:38
2006 m. lapkričio 4 d. 20:39:08
2006 m. lapkričio 4 d. 01:50:40
2006 m. lapkričio 4 d. 00:46:23
Hopeless>> na jei jau nebūtų tų nukrypimų į lankas, tada jau jie ir nebūtų Atika.Toks stilius, jų. Yra ir labai daug gerų minčių, kurios žavi, ir kurias netgi išsirašiau į sąsiuvinį x>. Bet dar kai sakoma, nereikia spręsti apie knygą iš jos viršelio, ar ne? Tai vat, čia tas ir pateisina lūkesčius aš manau. Dizainas gal ir nėra past geriausias, viršelis ir pats šriftas tarsi pjaunasi, [man asmeniškai taip atrodo ;o], bet kas rasta pačio cd viduje, t.y. dainos - kažkas nepakartojamo ;>
Pasakei tą patį ką aš parašiau, tik kitais žodžiais
2006 m. lapkričio 3 d. 11:58:58
2006 m. lapkričio 3 d. 11:39:46
2006 m. lapkričio 3 d. 10:19:34
2006 m. lapkričio 3 d. 01:16:03
Bausme_laive >>> dėl pavadinimo nežinau, bet aš ir pats nustebau pamatęs jį tokį ilgą ir man asmeniškai nelabai patinkantį.
Čia jūs giriate tą fotosesiją, o štai man ji atrodo be ryšio ;x ir tas šriftas kuriuo viskas surašyta. Ir viršelis. Oj.
Bet viską atperka tai ką girdime tame abume. Nuostabu. Na be priekaištų.
Dėl dainų tekstų yra ten gerų minčių, nors kaip ir visada kartais, mano manymu, nusivažiuojama grynai į lankas ir imami tik bet kokie žodžiai kurie rimuojasi. Bet jei Atika kurtų dainas su pavadinkime įprastais dainų tekstais tai jau nebebūtų Atika : )