Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Atika" - "Šalin ranas nuo rokenrolo, mama!"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 3 d. 00:14:16
bausme_laive> dabar įsivaizduok, jei jie taip visiems paimtų ir netylėtų ;o ?

Atsakyti
Bausme_laive (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 3 d. 00:11:24
aiksu, klasui zmoniu grazei, o jie tau ka?nieko, tyli

2006 m. lapkričio 3 d. 00:00:07
ania.? ir aš tada kažkur vietos paieškosiu ;>
hurry up. up.up.

kodėl už virvės, Dieve, Tu mane tampai.

ir iš vis ką aš žinau, klausau ir neatsiklausau. Super darbas ;o . Ir iš vis, žodžiai, muzika. <3 Noriu į koncertą jų ;> noriu.noriu.noriu. et.

Atsakyti
NINFA
2006 m. lapkričio 2 d. 23:54:16
Ech...Manoji garbinga vieta yr ant visiškai tuščios sienos. XDD prie lovos. ;> Vat.

Vos tik išgirdau- pradėjo ašaros rinktis..:

Viso gero, mano baltas drambliuk
Bangladesas tavo namai..

2006 m. lapkričio 2 d. 23:46:17
Aha tas mini plakačiukas liux ;> tik nežinau kur pakabint dar ;o neradau vietos. et. na reikia garbingos vietos tokiam dalykui.

mamos nepykit, vaikai nerūkykit. ;>

Atsakyti
NINFA
2006 m. lapkričio 2 d. 23:43:02
lacunacoil> Maximoj.;>
Privertė nusistebėti kai 'Muzikos Bomboj' atsakė, kad neturi ir pasiūlė Maxėj paieškot. ;x
Paieškojau ir radau. Tik kažkaip nesužavėjo, kad jie puikuojasi tarp tokių grandų kaip MamosRokenrolai ir pan. Tiesa, truputi dar nepakabino. Reik palaukt.;> O viršelis priminė Frekenbok 'Čikošą' , bet man patynk. Gėris, kad yra ir dainų žodžiai, o tas mini plakatas[negaliu nepagirt fotosesijos XDDD ] jau kabo garbingiausioj vietoj;>
Viena nuostabiausiu man 'Metas Rūkyti. Kažkuo sužavėjo. O gal tiesiog labai teisinga.;>

Dėjom propeleriais ant vėjo
Berniukai nenorėjo skraidyt amžinai.

2006 m. lapkričio 2 d. 23:25:18
lacunacoil> aš tai radau Maximoje tik gerai paieškot reikia, nes aš vos ten radau ;o kažkaip užkištas buvo ;x svarbu radau.

O dainos kurios labiausiai patiko, na visos, o labiausiai labiausiai:
*Svetimo Miesto Drama. Kažkas tokio kas labai labai sužavėjo. Nerealu.
*Metas Rūkyti.
*Gyvenimai - Tiesėmis.

ett. laukiu kitos vasaros ;o tikiuosi barduose jie bus ; )

Atsakyti
Bausme_laive (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 2 d. 23:21:57
o ju pavdinimas neturetu but aNtika?
Gal sumaise kai i kokia anketa rase ir paskui jau pakeist nejo....

2006 m. lapkričio 2 d. 22:06:51
ei buvau 3 koncose ir neiviename nemačiau cd? kur isigyt?

2006 m. spalio 29 d. 21:27:35
o kuri labiausiai patiko?
aš pvz kaip patį pirmą kart išgirdau "Aš gimiau respublikoj" likau toks sužavėtas ir dabar man ten pati pačiausia daina. Aišku, joks ten ne hardrokas kaip vtv rašo, bet vistiek pasakysiu "Jėga!".

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. spalio 29 d. 21:20:33
turiu. turiu. turiu :>
geras darbas. tikrai. patinka man labai. ir tikrai neradau, nė vienos dainos, kuri nepatiktų ;o

Atsakyti

2006 m. spalio 29 d. 21:17:20
Iš vtv.lt
Dešimtmetį gyvuojanti Klaipėdos ironiško roko grupė ATIKA paskutinėmis rugsėjo dienomis pristatė savo pirmąjį oficialų albumą „Šalin rankas nuo rokenrolo, mama!“. „Nors šį albumą į dienos šviesą ištempti prireikė dviejų metų, pats kūrybos ir įrašų procesas truko žymiai trumpiau“, - pranešime spaudai pažymi grupės lyderis Darius.

„Įrašinėjant šį albumą dėl įvairių priežasčių grupę paliko trys ilgamečiai jos nariai, - gitaristai Geistautas ir Remigijus bei bosine gitara grojęs Valdas Parvainis. Atsitiesti po tokių krizių buvo nelengva, tačiau albumą užbaigti mums pavyko tik grupės gerbėjų dėka.“ – atviravo būgnininkas Audrius.

Grupės ATIKA biografija spalvinga: ji gausiai įvertinta įvairių festivalių ir konkursų metu. Priminsime, jog 2000 m. grupė laimėjo dvi pagrindines nominacijas pirmajame respublikiniame studentiškos dainos konkurse Šiauliuose, nurungusi tokias dabartines scenos pažibas kaip „Laura & the Lovers“ (tuomet žinoma kaip „Relanium“). ATIKA dalyvavo ir nugalėjo vienoje iš pirmųjų „Būk Artistas“ laidų, o 2002 m. tapo geriausia krikščioniška grupe Lietuvoje. 2003 m. į nacionalinės Eurovizijos atrankos finalą patekti sutrukdė konkurso metu pakeistos taisyklės. Grupės daina „Back In Europe“ vietą turėjo užleisti Geltonos kūriniui „I Do“. 2004 ir 2005 m. grupė skynė laurus respublikiniuose dainuojamosios poezijos, bardų ir autorinės dainos konkursuose – tapo geriausia Lietuvos bardų grupe, geriausiais respublikos dainuojamosios poezijos atlikėjais bei „Undinėlių dainos“ laureatais.

Nereikia pamiršti, kad gausų savo gerbėjų būrį ATIKA užaugino savo lėšomis įrašę ir išleidę tris demo įrašų rinktines („Karvė ir kosmonautai“, „Caro nebuvo“ ir Po Visko“).

Pirmasis oficialus grupės ATIKA darbas „Šalin rankas nuo rokenrolo, mama!” – savotiška dovana ne tik grupės gerbėjams, bet ir melomanams, kurie apie grupę iki šiol nieko nežinojo. Diske skambanti muzika – tai visų įmanomų pop/rock krypčių interpretacija, poetiški tekstai ir veržlus atlikimas. Albume folk-rokas („Apie Potvynius“) puikiausiai dera su hard roku („Aš Gimiau Respublikoj“), o bitliškos melodijos („TV Programoms Baigiantis“) šviežiai suskamba šalia avangardinio pop („Elektrėnams Žiburiai“). Yra kūrinių, kuriais, be jokios abejonės, didžiuotųsi ir jausmingasis Romas Dambrauskas („Prieblandoj. Tyliai“), o Pietų Afrikos muzika tampa įkvėpimu kūrinyje „Bye Bye“, jau nekalbant apie gerą ironijos dozę dabar madingu Keane, Coldplay stiliumi („Laura, su Gimtadieniu“). Ir visa tai lietuviškai, protingai, jausmingai ir poetiškai. Mega Records įsitikinusi, jog grupės ATIKA albumas taps vienu iš geriausių 2006 m. debiutu Lietuvos pop-scenoje.

---------------------------------------- -------------------------

Mano nuomonė:
tai puikus darbas. Šie vyrai žino ir tiki tuo ką daro. Albumą sudaro 10 skirtingų savo stiliumi ir mintimi dainų. Jis labai nenuobodus, smagu klauasyti. Iš tų 10 kūrinių 7 galėčiau pavadinti tiesiog puikiais.
Pačios grupės stiprybė ir toliau išlikusi originaliuose, kartais visiškai nesuprantamuose dainų tekstuose ir savitame D. Žvirblio vokale.
Pagrindinis minusas mano manymu būtų tiesiog nejuokingai kvailas albumo dizainas, na bet juk klausome mes ne cd viršelį.
Tikrai verta išgirsti. Šis Atikos kūrinys dar vienas įrodymas, kad ir Lietuvoje sukuriama vertos dėmesio muzikos.

Jei kas nors turit šį albumą arba buvot kuriame nors iš pristatymo koncertų, parašykit savo nuomonę čia, įdomu.

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2920
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 18928