einaras13 rašė: Daugelis jo nepažįsta ir daugelis nepritars man. Bet taip pat reiktų įtraukti John'ą Entwistle'ą. Jis buvo The Who bosistas. Sulaukęs 57 metų mirė nuo kokaino sukelto širdies smūgio. Talentingas buvo jis, jo boso partijos liux!
Visi6kai pritariu! Bosistas koki dabar reta jis buvo.
Daugelis jo nepažįsta ir daugelis nepritars man. Bet taip pat reiktų įtraukti John'ą Entwistle'ą. Jis buvo The Who bosistas. Sulaukęs 57 metų mirė nuo kokaino sukelto širdies smūgio. Talentingas buvo jis, jo boso partijos liux!
saliakelio rašė: man gaila to Metalikos bosisto ir Sido is sex pistols, ir dar Elvio. Gal su AC/DC viskas isejau i nauda kaip ir su M. Jaksonu - pagaliau seima gavo jo turta/skolas ko visa laika taip norejo, baisiai isivaizduoju MJ kaip ta E.Taylor vezimelyje 80 metu su deguonies kauke, geriau jau taip. Aisku gaila visu, bet dauguma is ju rado ramybe kurios Zemeje neturejo, nebent budami vaikais. Negaila tik F.Merkurio, jo tai tikrai negaila - buvo slykstus iskrypelis.
Bijok Dievo,taip kalbedamas...Freddie BUVO YRA VISADA LIKS GERIAUSIAS... Na ir kas,kad jis buvo kitos pakraipos...Kitiem tai netrugde,su juo dirbt,bendraut...Jis buvo neeiline asmenybe,su dievisku balsu...Freddie,visada bus gyvas...Kol gyvens Queen muzika...
man gaila to Metalikos bosisto ir Sido is sex pistols, ir dar Elvio. Gal su AC/DC viskas isejau i nauda kaip ir su M. Jaksonu - pagaliau seima gavo jo turta/skolas ko visa laika taip norejo, baisiai isivaizduoju MJ kaip ta E.Taylor vezimelyje 80 metu su deguonies kauke, geriau jau taip. Aisku gaila visu, bet dauguma is ju rado ramybe kurios Zemeje neturejo, nebent budami vaikais. Negaila tik F.Merkurio, jo tai tikrai negaila - buvo slykstus iskrypelis.
Aš pridėčiau Marc Bolan, T, Rex sielą. Kai jis žuvo autoavarijoje jam iki trisdešimto gimtadienio buvo likę tik trys dienos.O buvo kaip tik antro pakilimo viršūnėje.
Reikia dar moteru. Laura Branigan galetu papildyti sarasa - graziojo balso dainininke.
James Brown taip pat i sarasa priklausytu ieit. Savo beprotisku darbu ir itemptu gyvenimo ritmu anksciau mire, turejo jis ilgiau gyventi... Taip kalbejo juk pats M. Jacksonas.
Visų gaila, nes talentingi buvo...
O labiausiai man širdį skauda dėl Warrant vokalisto kur praetais metais mirė - Jani Lane. Nors jau mirė nebe jaunas, bet vis vien..užtenka pažiūrėt klipą "Cherry Pie". kur toks jaunas, energingas ir seksualus glam'eris buvo ...
Such a sweet surprise
Tastes so good
Make a grown man cry
Sweet Cherry Pie
Yeah
Wow
Heh Heh
Well swinging on the front porch
Swinging on the lawn
Swinging where we want
cause there aint nobody home
Swingin' to the left and
Swingin' to the right
I think about baseball
I'll swing all night, yeah
Yeah, yeah - huh!
Swingin in the living room
Swingin' in the kitchen
Most folks don't
Cause they're too busy bitchin'
Swingin' in there
Cause she wanted me to feed her
So I mixed up the batter
And she licked the beater
I scream, you scream,
We all scream for her
Don't even try
Cause you can't ignore her
CHORUS
She's my cherry pie
Cool drink of water
Such a sweet surprise
Tastes so good make a grown man cry
Sweet cherry pie
Oh yeah
She's my cherry pie
Put a smile on your face
Ten miles wide
Looks so good
Bring a tear to your eye
Sweet cherry pie
Swingin to the drums
Swingin to guitar
Swingin to the bass in the back of my car
Ain't got money, ain't got no gas
Get where were goin if we swing real fast
I scream, you scream,
We all scream for her
Don't even try
Cause you can't ignore her
She's my cherry pie
Cool drink of water
Such a sweet surprise
Tastes so good make a grown man cry
Sweet cherry pie
Oh yeah
She's my cherry pie
Put a smile on your face
Ten miles wide
Looks so good
Bring a tear to your eye
Sweet cherry pie
Swing it
All night long
Swing it
Hey, hey, Ow!
I'm a trained professional
Swingin' in the bathroom
Swingin' on the floor
Swingin' so hard
Forgot to lock the door
In walks her daddy
Standin' six foot four
Said, "You ain't gonna swing
with my daughter no more."
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. sausio 15 d. 20:20:19
2012 m. sausio 15 d. 19:30:03
Daugelis jo nepažįsta ir daugelis nepritars man. Bet taip pat reiktų įtraukti John'ą Entwistle'ą. Jis buvo The Who bosistas. Sulaukęs 57 metų mirė nuo kokaino sukelto širdies smūgio. Talentingas buvo jis, jo boso partijos liux!
2012 m. sausio 14 d. 22:51:25
2012 m. sausio 14 d. 22:37:00
2012 m. sausio 14 d. 22:31:52
2012 m. sausio 14 d. 19:33:51
2012 m. sausio 14 d. 15:28:53
2012 m. sausio 14 d. 13:10:29
Wtf? Syd Barrett? 2006 liepos 7 dieną mirė
Nu, mirė 2006 metais, kas čia keisto?
2012 m. sausio 14 d. 11:17:14
2012 m. sausio 13 d. 22:28:33
man gaila to Metalikos bosisto ir Sido is sex pistols, ir dar Elvio. Gal su AC/DC viskas isejau i nauda kaip ir su M. Jaksonu - pagaliau seima gavo jo turta/skolas ko visa laika taip norejo, baisiai isivaizduoju MJ kaip ta E.Taylor vezimelyje 80 metu su deguonies kauke, geriau jau taip. Aisku gaila visu, bet dauguma is ju rado ramybe kurios Zemeje neturejo, nebent budami vaikais. Negaila tik F.Merkurio, jo tai tikrai negaila - buvo slykstus iskrypelis.
Bijok Dievo,taip kalbedamas...Freddie BUVO YRA VISADA LIKS GERIAUSIAS... Na ir kas,kad jis buvo kitos pakraipos...Kitiem tai netrugde,su juo dirbt,bendraut...Jis buvo neeiline asmenybe,su dievisku balsu...Freddie,visada bus gyvas...Kol gyvens Queen muzika...
2012 m. sausio 13 d. 22:11:03
2012 m. sausio 13 d. 21:23:09
Kaip man ju gaila
2012 m. sausio 13 d. 17:54:13
2012 m. sausio 13 d. 16:46:04
2012 m. sausio 12 d. 22:35:47
2012 m. sausio 12 d. 22:25:02
James Brown taip pat i sarasa priklausytu ieit. Savo beprotisku darbu ir itemptu gyvenimo ritmu anksciau mire, turejo jis ilgiau gyventi... Taip kalbejo juk pats M. Jacksonas.
2012 m. sausio 12 d. 21:47:45
Nostalgija...Bet liko ju muzika.Kol jos klausysimės,jie bus gyvi.
Ai nu tik nereikia tu klishiu rimtai, koktu klausyt
2012 m. sausio 12 d. 21:21:36
O labiausiai man širdį skauda dėl Warrant vokalisto kur praetais metais mirė - Jani Lane. Nors jau mirė nebe jaunas, bet vis vien..užtenka pažiūrėt klipą "Cherry Pie". kur toks jaunas, energingas ir seksualus glam'eris buvo
2012 m. sausio 12 d. 20:07:51
2012 m. sausio 12 d. 19:41:55