| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2012 m. gegužės 24 d. 02:51:36
Rutone, esi labai netaktiška moteris su tokiais "jei ką - myte papasakosim". Jei tarp jūsų ten kažkokios istorijos buvo tai tarp jūsų gal tegul ir lieka?
Blemba geriau man neskaityti šitos diskusijos. Jei nepažinočiau kitų dalyvių, kurie bus šeštadienį, tai turbūt pati meet'e nepasirodyčiau, nes iš daugelio čia esančių pasisakymų galvočiau jog laukia ne meet'as o cirkas kažkoks.
2012 m. gegužės 24 d. 02:19:15
Niu OK :)
Jau šitaip laukiu - neb'sulaukiu visos puokštės pramogų 6-dienio popietę :
- ir prabangaus vyno degustacijos iš Enough krepšiaus ,,
- ir vaizdų su besiplaikstančia MISANTROPIA (apsvaigusia nuo Vyno+Bilobilio coctail'io), su kūvalda po pažastim [ir reikalaujančia 'Baltojo Šokio' su pakrūmėje nustvertu Zuikiu-Drąsuoliu] ,,
- ir galimai CRAZYZ'so "nukryžiavimo procedūros" dėl nerezervuotos kaviarnės
[bo 6-dienį Gismeteo yr' išpranašauts didžiulis debesuotums su nedicku lietum+šiaurės vėjum, ir tik +18+15]
Na ir tikėtina daugiau panašių į ką tik paminėtus malonumų ..
..
..
To visaip linkiu visiems MUSIC'iečiams, neprikrovusiems in' kelnytes bei nepabūgusiems sudalyvaut šioje sueigoje ! ..
..
..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
2012 m. gegužės 24 d. 02:14:08
Gal bus, gal ir ne
2012 m. gegužės 24 d. 01:45:41
Todėl. Turiu tam pagrindą. Nu bet gal viešai nereikia, a? Bu jau prieš metus ar daugiau ponaitis DvigubaTapatybė man teismais grasino už kažkokių paslapčių paviešinimą.... O mum su Kristina jis yr prisidirbęs ar bent jau tiek prikalbėjęs, kad iki šiol juoku mirštam. Ir jei ką - myte papasakosim.
2012 m. gegužės 24 d. 01:37:41
Taikliai, oji kaip taikliai iššauta su tais A) + B)
Ale iš kur pas Mergaitę šitiek tos Drąsos (uch ' šitaip kalbėti) ???
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
2012 m. gegužės 24 d. 01:25:14
Prieblanduke, niu tikrai nepriėmiau to "lipduko" kaip įžeidimo, nea ;) .. dar pakol kas nesu 'ant tiek nupušęs', jog tuoj pat pulčiau įsižeidinėt ..
O kas link to nelemto, kaip tu sakei, vis pasikartojančio reikalo kodiniu pavadinimu VYNAS (ar VYNO butelis), tai mano paaiškinimas visai elementoriškas --- užvakar tiesiog mažumą "užvirė" gana nuotaikingas +žaismingas +expresyvus "pasibaksnojimas" su Misantropia ,, ir paskum dar tūlas ArunazZ numetė 3-grašį ..
Nu tai aš vėl ir išsižiojau eilinį kartą |kaip kokiame kažkieno pavadintame 'Durnių Laivelyje'| suformuluodamas Meet'o devizą (ar tai šūkį) kaipo maždaug tokį : "1 butelis vyno - ir anei jokio daugiau 'sysalo' !" ..
..
..
Bo CrazyZ, kiek teko nugirst paskalas, šiomis naktimis piešia ant drobulės 2012' Meet'o vėliavą (ar tai plakatus) ..
.. Tad kodėl aš negalėtau sau leist sukurt Šūkio arba Devizo ?? :)
Taigi jau sakiau neseniai - žioplavotas tokis esu, tai ir prišneku išsižiojęs bile ką ...
.. Tad viliuosi, kad galbūt bus mumi' už tokias zbitkas atleista .. ?? .. Ar kaip ?? ..
..
- - -
2012 m. gegužės 24 d. 00:47:53
Tai atsakyti visai nebuvo būtina ;) O dėl "keistas" čia nebuvo nei komplimentas, nei įžeidimas koks, tiesiog, taip kažkaip.. neaiški persona esi :D dabar esu susidariusi vieną nuomonę, pabendravusi susidarysiu kitą, nematau tame problemos :)
2012 m. gegužės 23 d. 23:54:54
Na dėl ZENIT'o tai čia buvo eilinis Šposas ..
.. O kąąą, a rimtai pačiam būtų įdomu tą Z' paknebinėt ?? 
Na ,, galbūt ,, jeigu jau užfundysi tas juosteles (beje, juodai/baltas ar vis tik Spalvotas ??? :), tai galiu surizikuot atsitempt šitokį nemenko svorio ZENIT'inį 'agregatą' ant to KalnuParkio ..
..
Klausimas tik 1 - o tai KURIS po Meet'o tuomet pėdins į Baltarusiją foto-ryškalų ir kitokios chemijos užsipirkt, o paskum kulniuos in' vonią (ir dar visas apsikarstęs raudonais žibintais ;) tų Foto-nuotaukų gamint, aaa ?????????? .. Aš matai suvisai neturiu anei jokių "žiežirbų" tokiems fotkių gamybos veiksmams ..
..
..
..
2012 m. gegužės 23 d. 23:44:37
O aš kuo toliau, tuo labiau noriu į tą durnių laivą
Tik nežinau, kiek ilgai užsibūsiu - visgi ne su vienu mielu žmogum smagu tą brudą (euroviziją) apipletkavot (su vienais proceso metu, su kitais - po to).
TAČIAU... Neatėję tokie žmonės: a - praranda galimybę akis į akį susitikt su žmonėmis, su kuriais kažkada taip siekė susitikt; b - praranda galimybę apsigint nuo apkalbų (beje, turinčių visai rimtą pagrindą)...
2012 m. gegužės 23 d. 23:29:14
Mieloji Prieblandėle, kaip norėtum, kad Tau atsakyčiau : ar su šypsena, ar baisiai rimtai, aaa .. ?? ..
O dėl to įvertinimo, kad keistas ..
.. na tiesa sakant, na ką aš žinau ..
.. Net susigėdau
..
..
Tik kad reikalas tame, kad Tu, net dar nepamačius mano "snukelio" ir nepabendravus anei 5 min. jau pabandei prilipint "Keisto" lipduką, niu tai sakyčiau pernelyg jau skubi ..
2012 m. gegužės 23 d. 23:13:29
Silentist : "išbraukit mane, neateisiu (nu ir durnių laivas!)"
Na matot, čia jau kaip kam atrodo: ar Durnių Laivas, ar dar kaip nors kitaip ..
.. Nesupaisysi juk kiekvieno .. 
P.S. na ką gi, nebegalim prieštaraut paties pasirinkimui - jau matom, jog esat išbrauktas .. (išbrokytas) ..
O gaila, baisiai žiauriai gaila, kad netekom šioje sueigoje tokios STIPRAUS + Įtaigaus Music'o kolektyvo nario ..
..
- - -
2012 m. gegužės 23 d. 22:46:13
Nu greičiausiai ir su manim ateis dar vienas žmogas.
Bet 100 proc. grantuot negaliu.
2012 m. gegužės 23 d. 22:41:38
hermetka greičiausiai dar dalyvaus ir kas gal praneškit kreminei, kad ateitų :)
2012 m. gegužės 23 d. 22:24:30
Tai gi dauguma nusprendė, kad meet'as bus 16 val.
dalyvauja:
crazyz 16 val
misantropia 16 val
ep 16/17/18/... val
prieblanda 16val ir miau
DeusInversus 16h
Rutone 16/17/18 val.
onewildflower 16/17/18 val.
Enough 16 val
Gengr 15 val
Plikass ~
Kinomane , turėčiau iki 19h prisijungt.
50/50
V3rtig0 15-17
Oblina 17val
justee 17h
lacunacoil (mažai procentų)
Kas dar kelnytes prikrovė?
2012 m. gegužės 23 d. 22:17:45
Galit ir mane braukti iš sąrašų
Nieko nebus, deja. Norėčiau. Rudenį atkaksiu būtinai
2012 m. gegužės 23 d. 22:07:03
Kas gi išgąsdino? Pijokų sambūris? Kad anksčiau argi kitaip buvo? Taigi nieks gert nevers. O iš aš su tuo nedakepa Arunazzu tikrai nesimušiu - nesuteiksiu tokio malonumo
O ar tik ne mudviejų su Kristina ketinimas ateit išgąsdino? 
P.S. Abstinentai gali atsinešt negazuoto mineralinio. Bespalvio gazuoto limonado forma
2012 m. gegužės 23 d. 19:40:24
išbraukit mane, neateisiu (nu ir durnių laivas!)
2012 m. gegužės 23 d. 18:43:59
Tu ir čia 3,14zdavosi mano skonį? OK, Atnešk patefoną, plokštelių gal rasi kur nupirkt. Palieku tamstytei aprūpint mus kokybiška įranga. Nu ką padarysi, kad dievas nei proto, nei kultūros neįkrėtė.... Dainuosi irgi tamsta. Labai įdomu bus paklausyt.
2012 m. gegužės 22 d. 20:59:48
khem... na man nereikia žymos, kad už kažk "parų gavau"....
o prieš save tai tikrai ne kartą ir ne du esu nusidėjusi... bet gal neviešinsiu, ką? 
2012 m. gegužės 22 d. 13:29:41
Aš nusipelniau/ysiu dar tik po sunkios savaitės, savaitgalį, t.y. šeštadienį atsigaivnti alumi ir to vieno butelio vyneliu, so, kas čia per nesąmonė :D
Niekas gi neliepia priverstinai gerti ri niekas nežada prigerti ir eiti muštis, nen tas tikslas, o pabendrauti su prieskoniais (t.y. tuo pačiu atsigaivinti gražią ir šiltą dieną) :)