CHEBRA,davai be alkoholio ir bereikalingo sysalo ,daugiau liks bendravimui laiko,negu lakstyt i tulika ir t.t. a?
OK' siūlymas vienbalsiai priimtas !!!
2012-ųjų MEET'o šūkis/devizas : 1 butelis vyno - ir anei jokio daugiau 'sysalo' !
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Enough, niu tai jau gali pradėt mankštint savo dešinę - galėsi spaust kiek tinkama .. :)
O už leižuvio Tavęs nieks tikrai netraukė - tad dabar gausi papurtyt saviškę "kiaulę-taupyklę" tam prabangiam vynui .. .. Tad ar tik nebūsi pasiruošus pavašinti MALBEC'u ?? .. ..
P.S. ir žiūrėk nepamiršk su savim atsigabent Krištolinės Taurės ! Bo kaip žinia, Prabangus Vynas ne iš Krištolinio indo patampa suvisai nebe prabangus .. Ot teip vat !
O kodėl Malbec'as? Man, pėvėzė, ir beaujolais tinka... arba tada Gustave Lorentz skanu. Na bet nesiginčysiu dėl skonio O taurės - nėr geriau kaip Riedel'io. Na o bet tačiau į gamtą tai imtis yr geroka per prabanga. Ir, jei tamistos nebus, tai kam tada Enough rūpintis kažkokia prabanga? Neee, netinka.
kadangi Enough vienok entuziastingai pasiūlė susitikus pavaišint Prabangiu Vynu .. Tai aš ir neb'galėjau susilaikyt ir be entuziazmo nutylėt apie šį itin maloniai nuteikiantį faktą .. .. Ir stačia galva puoliau entuziastingai iš anksto "rinktis + rezervuotis" to pasiūlyto Prabangaus Vyno rūšies .... Natūralu, jog rinkausi pagal savo skonį - nes ENOUGH nuo visos širdies juk pasiūlė būtent man .. .. Tai vat aš kaip kokis rafinuotas pijokėlis "užsikabliavau", kad net ir Krištolo Taurės užsimaniau pilnai prabangai pajusti .. ..
P.S. toliau jau bijau net prasižiot, apie kokią galimą prabangą ką tik dar pagalvojau .. ..
NU OK, dėl skonio nesiginčijama. Tik tos krištolinės man taip su tėvukų baliais vaikystėj asocijuojsi... Ir ten buvo pilamas toli gražu ne toks taurus gėrimas kaip vynas - pakakdavo gaivos. o va dabar, nudreifavus į visai kitokias sferas, pamačius kažkiek daugiau, man norisi tik Riedelio....
Niuz, pėvėzė... Riedel'is Malbec'ui Galiu patvirtint - nors uoslės kaip ir neturiu, bet skonis geriant iš tų maximinių lygio ir va tokių - milžiniškas... Iš tokių geriant tikrai prasčiokui irgi ponu galima pasijust. Et, užsisvajojau...
Kits pasiūlyms. Atsinešt SAVO VYNO. OK, jei oras čiki ir traukiam iškart kažkur ant pievutės. O jei oras toks bjaurus kaip šiandien ir reikia kur nors vidun? Ten gi neleis savo produktų turėt....
Niu kad jau reikalas šitaip pakrypo link Taurių, iš kurių prašmatnų vyną gurkšnosim ir apskritai visaip ten baliavosim, tai tuomet "užsisakau/rezervuoju" būtent šias iš RIEDEL'io "TYROL" serijos .. ..
Na čia būtent tos, katros tokiai iškylai ant žolės būtų pačios patogiausios :
Rūtone, beje, na nejaugi "anam praėjusiam gyvenime" Tau tikrai niekados neteko kokioj solidžioj knaipėj ar restronge (ir vylingai išsišiepus prieš padavėją) patyliukais barškinant "atkorkuot" butelioką po stalu ??? .. .. ..
Ir techniškai tą butelioką ištuštinti niekam iš taviškio staliuko kaimynų taip ir nespėjus padoriai susigaudyt - o tai IR KADA čia anas staliukas suspėjo "įsiaudrint" gurkšnodams vien tik Kavą + Mineralinį .. ?!?!? .. ..
Kiba teks Tave pamokyt .. .. niu bet tik tuomet, jeigu pliaups tas nelaimingas lietus ..
neteko. per daug visko bijau (na, konfliktų su viršesniais ir tos konkrečios knaipės vadovybe) ir šiaip esu kone pavyzdinga pilietė - su įstatymais stengiuos nesipykt. O kad būtų taip, kaip Zitai Čepaitei su varške Mokytojų kiemelio kavinėj, tai tikrai niekam nelinkiu.
"..neteko. per daug visko bijau (na, konfliktų su viršesniais ir tos konkrečios knaipės vadovybe) ir šiaip esu kone pavyzdinga pilietė - su įstatymais stengiuos nesipykt. O kad būtų taip, kaip Zitai Čepaitei su varške Mokytojų kiemelio kavinėj, tai tikrai niekam nelinkiu. "
RE: mhm .. kažkodėl man atrodo, kad visą gyvenimą laikytis gausybės visokiausių Įstatymų yra sunkiai įmanomas reikalas .. ..
Juo labiau, kad kiek gi mums beliko čia šito Gyvenimo .. .. Jau galima (ir pats laikas) mums kokį vieną-kitą kartą ir pažeist tuos įstatymus .. netgi's rekomenduotina .... tai nejaugi dabar reiks gult į grabą su švaria+skaidria Sąžine .. ?? .. bo paskum ta Sąžinė dar užgrauš (kad palikai ją su neatimta "nekaltybe") .. ..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Na ką padarysi - teks jaunąją Mamytę pabandyt pamokyt, kaip yr' laižomas tas butelis vyniaus ..
Nusimato neprasti vaizdai šiame Meeet'e ..
1 tų vaizdelių - prislaižiusi vyniaus Misantropia švaistosi su Kuvalda po KalnuParkio krūmelius ir gainioja zuikius + kurapkas norėdama tiesiog juos pašokdinti ...
Žmonės, būtinai pasiimkit fotoaparatų, kaip mes be jų!!!
mhm .. o ar mano rūsy voratinkliais apaugęs ZENIT'as sueis tokiam atvejui .. .. ??
[ ... ... ]
Yeww... aš vyną geriu, taip. Tik va iki butelių laižymo dar nepribrendau
Na ką padarysi - teks jaunąją Mamytę pabandyt pamokyt, kaip yr' laižomas tas butelis vyniaus ..
1 tų vaizdelių - prislaižiusi vyniaus Misantropia švaistosi su Kuvalda po KalnuParkio krūmelius ir gainioja zuikius + kurapkas norėdama tiesiog juos pašokdinti ...
kol kas PUIKŪS .. kaip žinia, Lietuva yr' nenuspėjamo "Lietaus Kraštas" ... ..tad nepasimirštam to ..
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. gegužės 22 d. 09:48:33
Plikass, nu bet tu ir keistas.
O dėl to vyno tai kiek galima? Tas pats per tą patį, lyg tai būtų meet'o tikslas.
2012 m. gegužės 22 d. 09:05:37
Pirma kart kai skaiciau sita komentara, supratau kaip: '' Aš tokia neįkainojama, kad mane retas apeina''.. sorry :D
PLIKASS (uzjauciu, salta turbut ziema..), galetum ir zenita atsitemt, jei nesunku, man idomu panagrinet butu, beje juostos galiu paiimti :)
Del alkoholio - be isimciu. Arba viska, arba nieko. Man tinka betkuris :D
2012 m. gegužės 22 d. 01:03:02
OK' siūlymas vienbalsiai priimtas !!!
2012-ųjų MEET'o šūkis/devizas : 1 butelis vyno - ir anei jokio daugiau 'sysalo' !
2012 m. gegužės 22 d. 00:41:37
arunazz po 18 val su rutone kartu ateis.
2012 m. gegužės 22 d. 00:40:24
RUTONE BUS VISU MAMA IR ATSINES PATEFONA SU TOTO COTUGNO LP...ir uzdainuos italiano..
2012 m. gegužės 22 d. 00:39:29
"..neteko. per daug visko bijau (na, konfliktų su viršesniais ir tos konkrečios knaipės vadovybe) ir šiaip esu kone pavyzdinga pilietė - su įstatymais stengiuos nesipykt. O kad būtų taip, kaip Zitai Čepaitei su varške Mokytojų kiemelio kavinėj, tai tikrai niekam nelinkiu. "
RE: mhm .. kažkodėl man atrodo, kad visą gyvenimą laikytis gausybės visokiausių Įstatymų yra sunkiai įmanomas reikalas ..
..
Juo labiau, kad kiek gi mums beliko čia šito Gyvenimo ..
.. Jau galima (ir pats laikas) mums kokį vieną-kitą kartą ir pažeist tuos įstatymus .. netgi's rekomenduotina ..
.. tai nejaugi dabar reiks gult į grabą su švaria+skaidria Sąžine .. ?? .. bo paskum ta Sąžinė dar užgrauš (kad palikai ją su neatimta "nekaltybe") ..
..
2012 m. gegužės 22 d. 00:36:28
CHEBRA,davai be alkoholio ir bereikalingo sysalo ,daugiau liks bendravimui laiko,negu lakstyt i tulika ir t.t. a?
2012 m. gegužės 22 d. 00:35:20
DAR NUPIZDYS KAS FOTIKA.TEGU ,KAS VIENAS PAIIMA IR PUSNUOGIUS NUFOTKINA.
2012 m. gegužės 22 d. 00:34:27
nes nostalgija Tarybu LIETUVAI.bET GERAS KINAS TIKRAI..
2012 m. gegužės 22 d. 00:28:45
a šitaip?
2012 m. gegužės 21 d. 23:59:47
Dzievuliau - kaip tai į temą
nu VAMZDEC' genialu 
2012 m. gegužės 21 d. 23:58:53
Nu būtų geriau, kad kas kokį skaitmeninį atsineštų :D
2012 m. gegužės 21 d. 23:57:10
mhm .. o ar mano rūsy voratinkliais apaugęs ZENIT'as sueis tokiam atvejui ..
.. ??
[ ...
... ]
2012 m. gegužės 21 d. 23:54:50
2012 m. gegužės 21 d. 23:50:48
ir kodėl man akyse iškyla TAI?
2012 m. gegužės 21 d. 23:48:21
kol kas PUIKŪS .. kaip žinia, Lietuva yr' nenuspėjamo "Lietaus Kraštas" ...
..tad nepasimirštam to ..
2012 m. gegužės 21 d. 23:48:01
Žmonės, būtinai pasiimkit fotoaparatų, kaip mes be jų!!!
2012 m. gegužės 21 d. 23:42:42
Aš tokia neįkainojama, kad mane ratais apeina
2012 m. gegužės 21 d. 23:39:57
Misa, manau nekorektiska toliau gylintis :) kokia tavo kaina ? nekorektiska klausti
aisku juokai :)
2012 m. gegužės 21 d. 23:39:52
Yeww... aš vyną geriu, taip. Tik va iki butelių laižymo dar nepribrendau