Enough, niu tai jau gali pradėt mankštint savo dešinę - galėsi spaust kiek tinkama .. :)
O už leižuvio Tavęs nieks tikrai netraukė - tad dabar gausi papurtyt saviškę "kiaulę-taupyklę" tam prabangiam vynui .. .. Tad ar tik nebūsi pasiruošus pavašinti MALBEC'u ?? .. ..
P.S. ir žiūrėk nepamiršk su savim atsigabent Krištolinės Taurės ! Bo kaip žinia, Prabangus Vynas ne iš Krištolinio indo patampa suvisai nebe prabangus .. Ot teip vat !
Niu po vienais galais ! Jau kad "užkabinai" mane ant tos Prabangos, tai aš neb'sitrauksiu iš savo užimamų pozicijų - anei jokios tenais "sofistikuotos taros" ! .. Tiks bile kokia, kad ir iš Babos pasoginės skrynios ištraukta nudulkėjusi, tačiau tiktais KRIŠTOLINĖ TAURĖ - ir Psio' !
p.s. na juk sakiau gi - nieks tavęs netraukė už to liežuvukio .. .. Tad dabar nebėr kur Tau dėtis - turi stengtis !
nu pons, aš kalbėjau apie prabangų gėrimą, o ne apie krištolus. turėk saiko :D kaip matau, su humoru nesat susipykęs ir tikiuos mane suprasite ;D
Enough, niu tai jau gali pradėt mankštint savo dešinę - galėsi spaust kiek tinkama .. :)
O už leižuvio Tavęs nieks tikrai netraukė - tad dabar gausi papurtyt saviškę "kiaulę-taupyklę" tam prabangiam vynui .. .. Tad ar tik nebūsi pasiruošus pavašinti MALBEC'u ?? .. ..
P.S. ir žiūrėk nepamiršk su savim atsigabent Krištolinės Taurės ! Bo kaip žinia, Prabangus Vynas ne iš Krištolinio indo patampa suvisai nebe prabangus .. Ot teip vat !
Niu po vienais galais ! Jau kad "užkabinai" mane ant tos Prabangos, tai aš neb'sitrauksiu iš savo užimamų pozicijų - anei jokios tenais "sofistikuotos taros" ! .. Tiks bile kokia, kad ir iš Babos pasoginės skrynios ištraukta nudulkėjusi, tačiau tiktais KRIŠTOLINĖ TAURĖ - ir Psio' !
p.s. na juk sakiau gi - nieks tavęs netraukė už to liežuvukio .. .. Tad dabar nebėr kur Tau dėtis - turi stengtis !
na jei tau labai jau reikia krištolinės taurės, tai pats galėsi sau ir atsinešt...ir jei tikrai ateisi tai kodėl nepadarai copy paste dalyvių sąrašo ir savo niko neįrašai?
Oblina, matai aš vis dar žalias naujokas, ypač kas liečia Meet'o reikalus .. Todėl suvisai neb'susigaudau, kaip čia kur ką reikia daryt, susižymėt ar nusikopijuot .. Žioplavotas tokis visai esu .. ..
p.s. Mieloji Oblina, ar Tu šposus supranti, ar kaip .. ?? Sakyčiau, pernelyg rimtai pažiūrėjai į šnekas apie tą Krištolinę taurę .. Atsipailaiduoki labiau .. ..
na jei tau labai jau reikia krištolinės taurės, tai pats galėsi sau ir atsinešt...ir jei tikrai ateisi tai kodėl nepadarai copy paste dalyvių sąrašo ir savo niko neįrašai?
Oblina, matai aš vis dar žalias naujokas, ypač kas liečia Meet'o reikalus .. Todėl suvisai neb'susigaudau, kaip čia kur ką reikia daryt, susižymėt ar nusikopijuot .. Žioplavotas tokis visai esu .. ..
p.s. Mieloji Oblina, ar Tu šposus supranti, ar kaip .. ?? Sakyčiau, pernelyg rimtai pažiūrėjai į šnekas apie tą Krištolinę taurę .. Atsipailaiduoki labiau .. ..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Plikas>kodėl nėra tavęs tame dalyvajaunčiųjų sąraše?
Misa>vynas tai tiesiog kaip bilietas :D o po to visi kiti gėrimai pagal poreikius :D
Gengr>netrauksim, pasidarysim savo vyno šventę ant kurio tai kalno :D
CrazyZ, nu kaip tai čia dabar NĖRA sąrašuos ?!? O tai ir kodėl nieks nepasirūpino įtraukt į dayvaujančių sąrąšą, aaa ?? Ot kokie ! Na nejaugi jumi' panašu, kad nesiruošiu dalyvaut .. ??
P.S.-1 Juk ENOUGH sakyčiau tikrai tiesmukai atsakiau : "...tai jau gali pradėt mankštint savo dešinę - galėsi spaust kiek tinkama .."
P.S.-2 Aij, nu berods pagavau reikiamą kampą - matomai reik užfiksuot prisijungimo prie Meet'o dalyvių laiką .. .. OK' tebūnie 16 ~ 16:16 h
P.S.-3 Tačiau jeigu šiek tiek rimčiau, aš pats tebesilaikau minties rinktis iš karto jau prie 3 Kryžių KalnuParkyje !
Argumentas mano tokis - na kad renkantis prie Katedros bokšto, pasyvesniems Meet'o dalyviams nebekiltų visokių ten spėlionių/dvejonių/abejonių KUR LINK visiems eiti, KURIOJ vietoj ieškot žalios žolės pievikės ,, na ir panašiai ..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Nea, ne MALBEC'u. Kitą kokią prabangą nupirksiu. Vat su krištolu čia sudėtingiau bus. teks gert iš mažiau sofistikuotos taros :D
**
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. gegužės 17 d. 20:29:29
ha ha. tau tas negalioja. rasiu būdu kaip miauksėt. tai unike gi susitinkam .muahahahah :D miau
2012 m. gegužės 17 d. 19:11:14
o kam tu kortelių?:D gi visad gali kreiptis ė tu:DDDDDDDDDDDD
2012 m. gegužės 17 d. 19:06:50
Jesus Angelas De Maria kiek musu daug zada but vis delto reiks kortele pasidaryt su nick`u :D
2012 m. gegužės 17 d. 19:05:04
Aciu Tau
2012 m. gegužės 17 d. 18:47:37
Dalyvaujantys spaudžia čia:
https://www.music.lt/?events;id.9199
2012 m. gegužės 17 d. 18:32:06
eh , kas kam neaišku? miau nebesakysiu meet'e , nepanikuokit :D
2012 m. gegužės 17 d. 16:35:53
nu galvoju baigęs studijas, įsidarbinti orų pranešėju. :D
Miau, klausk miau atstovės Kinomanės
2012 m. gegužės 17 d. 16:28:21
Crazy, bene orų berniukas būsi? :D
ir niekas čia nesipyksta, nebūk paranojikas ;) be to, kas čia per "miau" prie manęs prirašytas? :D
2012 m. gegužės 17 d. 16:18:52
Mano pastebėjimai ir šiaip:
1. Prie 25 laipsnių šilumos nebaisu ir lietus, kuris jei bus, tai bus trumpalaikis. Galėsim susšokt lietaus šokį.
2. Vis dėlto meet'o susitikimo vietą paliekam Katedros bokštą, nes taip patogiau ir paprasčiau.
3. Kam tos taurės, pats atsinešiu bokalą.
4. Jokių čia pykčių, visi ateinam ir nestumiam dėl durnų priežasčių (Ypač Prieblandai ir Silentistui tai galioja :D)
5. Ir mūsų visai nemažai :)
Tai gi dauguma nusprendė, kad meet'as bus 16 val.
dalyvauja:
crazyz 16 val
misantropia 16 val
ep 16/17/18/... val
prieblanda 16val ir miau
DeusInversus 16h
Rutone 16/17/18 val.
onewildflower 16/17/18 val.
Enough 16 val
Gengr 15 val
Kinomane ~
Plikass ~
50/50
R7wa 16-17val
V3rtig0 15-17
Oblina 17val
justee 17h
Silentist ~
lacunacoil (mažai procentų)
2012 m. gegužės 17 d. 15:48:15
nu pons, aš kalbėjau apie prabangų gėrimą, o ne apie krištolus. turėk saiko :D kaip matau, su humoru nesat susipykęs ir tikiuos mane suprasite ;D
2012 m. gegužės 17 d. 15:25:07
gerai atsipalaiduosiu...
2012 m. gegužės 17 d. 15:07:15
Oblina, matai aš vis dar žalias naujokas, ypač kas liečia Meet'o reikalus ..
Todėl suvisai neb'susigaudau, kaip čia kur ką reikia daryt, susižymėt ar nusikopijuot .. Žioplavotas tokis visai esu ..
..
p.s. Mieloji Oblina, ar Tu šposus supranti, ar kaip .. ??
Sakyčiau, pernelyg rimtai pažiūrėjai į šnekas apie tą Krištolinę taurę .. Atsipailaiduoki labiau ..
..
2012 m. gegužės 17 d. 14:50:19
CrazyZ, nu kaip tai čia dabar NĖRA sąrašuos ?!? O tai ir kodėl nieks nepasirūpino įtraukt į dayvaujančių sąrąšą, aaa ?? Ot kokie !
Na nejaugi jumi' panašu, kad nesiruošiu dalyvaut .. ?? 
P.S.-1 Juk ENOUGH sakyčiau tikrai tiesmukai atsakiau : "...tai jau gali pradėt mankštint savo dešinę - galėsi spaust kiek tinkama .."
P.S.-2 Aij, nu berods pagavau reikiamą kampą - matomai reik užfiksuot prisijungimo prie Meet'o dalyvių laiką ..
.. OK' tebūnie 16 ~ 16:16 h
P.S.-3 Tačiau jeigu šiek tiek rimčiau, aš pats tebesilaikau minties rinktis iš karto jau prie 3 Kryžių KalnuParkyje !
Argumentas mano tokis - na kad renkantis prie Katedros bokšto, pasyvesniems Meet'o dalyviams nebekiltų visokių ten spėlionių/dvejonių/abejonių
KUR LINK visiems eiti, KURIOJ vietoj ieškot žalios žolės pievikės ,, na ir panašiai .. 
2012 m. gegužės 17 d. 14:20:09
2012 m. gegužės 17 d. 13:59:47
**
Niu po vienais galais ! Jau kad "užkabinai" mane ant tos Prabangos, tai aš neb'sitrauksiu iš savo užimamų pozicijų - anei jokios tenais "sofistikuotos taros" !
.. Tiks bile kokia, kad ir iš Babos pasoginės skrynios ištraukta nudulkėjusi, tačiau tiktais KRIŠTOLINĖ TAURĖ - ir Psio' !
p.s. na juk sakiau gi - nieks tavęs netraukė už to liežuvukio ..
.. Tad dabar nebėr kur Tau dėtis - turi stengtis ! 
2012 m. gegužės 17 d. 13:05:04
Dar smagiau :D o šiaip tai kaip ir esu sakiusi, nesusireikšmink. Nors iš kitos pusės jei jau tiek problemų sukeliu galiu neateit į tą meet'ą.
2012 m. gegužės 17 d. 08:58:21
Šita prognoze netikėčiau. Čia tas pats, kas pasakyti žiemą snigs. Taip, žiemą snigs, gal tą savaitę, gal kitą, o gal po mėnesio.
Šitoj vietoj neturim jokio kito pasirinkimo, kaip tik laukti tikslensės prognozės ir tikėtis, kad bus geras oras (tikintieji gali melstis).
2012 m. gegužės 17 d. 06:10:39
nors nuojauta kuzda, kad jei jau 3 karta pasimatyciau gyvenime su prieblanda, tai prieblanda mane ketvirciuos...
2012 m. gegužės 17 d. 05:58:22
Koks horoskopas man 26 diena? laiminga diena pagal horoskopa?
2012 m. gegužės 17 d. 01:27:48
kol kas prognozė nežada nieko gero..... Lietus. Tiesa, šilta - iki +25 žada.