tai vat, tik reik visiems bendrai iš anksto nuspręst kas ir kaip, kad galėtumėm vietą rezervuotis:) kas nebūtų taip, kad visur eitumėm ir niekur vietos nerestumėm.
Vyną esu gėrus tik tamstos bare. O šiaip visada ragauju alų.
Per praeitus meet'us buvom muzikos rusy, alaus namuose, šaunioj vietelėj. Daugiau nepamenu. Retai kur DAUG vietos galima rast, nes musu nemazai buna visgi :)
O aš alaus beveik negeriu... :/ Tik dėl kompanijos. Kokį vieną bokalą... Alaus namai.. Hm. Nesu ten buvus. Kiek chamavotas klasiokas ten nemenkas vierchas. Kitur man, deja, neteko būt. A, Vienuolyno kiemas dar visai nieko...
Siūlyk barus. Kur geras vynas ir skanūs užkandžiai prie jo :) Nes kitaip po dviejų taurių man nebebus ką veikt
Per praeitus meet'us buvom muzikos rusy, alaus namuose, šaunioj vietelėj. Daugiau nepamenu. Retai kur DAUG vietos galima rast, nes musu nemazai buna visgi :)
O tai visgi i vyno svente trauksim? Bet tai nesigaubna kaip mokamas meetas tada? Del sito dar reiktu padiskutuoti. Deja nevisad galiu prisijunkti prie virtualaus pasaulio. Beja, del laiko, man kuo anksciau tuo geriau, tad as uz 15h.
Taigi minėjau - "maža smulkmena" ten neleidžia traukt - 48 Lt už bilietą. Ir dar tą dieną jų ir nebebus tikriausiai, tad reikia jais rūpintis DABAR. O kiek žinančių, kad tikrai bus, kad galės, norės, neprsigalvos ir gali tiek skirt bilietui? Nu ne Gaga čia už 225 ar 999, bet vis tiek.... Man pačiai dabar tokių neplanuotų išlaidų atsirado, kad ir tie niekingi 48 Lt - tai pusė apsilankymo pas dantistą
O va, lyjant, bent man ir picerija kokia tiktų, tik kad taip prie vieno stalo galima būtų didesnei grupei susėst...
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. gegužės 17 d. 00:56:07
na jei tikrai, tai gerai:D
2012 m. gegužės 17 d. 00:47:21
Na, dienos metu tikrai gausim vietos :)
Ir tai bus galima daryti, likus dienai iki meet'o, kai žinosim kokie orai bus
2012 m. gegužės 16 d. 21:46:52
tai vat, tik reik visiems bendrai iš anksto nuspręst kas ir kaip, kad galėtumėm vietą rezervuotis:) kas nebūtų taip, kad visur eitumėm ir niekur vietos nerestumėm.
2012 m. gegužės 16 d. 21:44:27
Hmm, ir kainos padorios, ir meniu neprastas... Man tinka
2012 m. gegužės 16 d. 21:28:31
aš tai siūlyčiau domininkonų karčemą:) ten labai jauki aplinka ir kainos ne kosminės...
nes Alaus namai tai tikra skylė yra ir dar plius šeštadienis, pilna žmonių ten bus.
2012 m. gegužės 16 d. 21:07:58
ai blem , tikrai;DD jei realiai dar kur nebuvom (tik užejom) - tai ir POGO bare ir dar velnias žino kur;DDDD...
2012 m. gegužės 16 d. 21:06:27
Alaus namai - aš už :D beet tolokai kitiem gal pasirodytu. Bet vietos ten nemažai, tačiau šeštadieniais ten daug žmonių dažniausiai :D
Ai na, ką čia, gal geras oras bus, palauksim ir pamatysim, jei ką - vietoj susitarsim. Bet abejoju, kad picerijoj sedėtume.
2012 m. gegužės 16 d. 21:03:43
O aš alaus beveik negeriu... :/ Tik dėl kompanijos. Kokį vieną bokalą... Alaus namai.. Hm. Nesu ten buvus. Kiek chamavotas klasiokas ten nemenkas vierchas. Kitur man, deja, neteko būt. A, Vienuolyno kiemas dar visai nieko...
2012 m. gegužės 16 d. 21:03:05
Alaus namuose :DDD
Ta prasme realiai juose nebuvom :D
2012 m. gegužės 16 d. 20:55:25
2012 m. gegužės 16 d. 20:51:46
Siūlyk barus. Kur geras vynas ir skanūs užkandžiai prie jo :) Nes kitaip po dviejų taurių man nebebus ką veikt
2012 m. gegužės 16 d. 20:48:53
piceriju nenuoru :/ taigi baran eisim:D
2012 m. gegužės 16 d. 20:48:48
Tikėkis geriausio, ruoškis blogiausiam. Jei lytų, artimiausios picerijos:
Čili. Didžioji g. 5
St. Valentino, Vilniaus g. 47
Užupio picerija, Paupio 3
Pizza Jazz, Vokiečių g. 24
Mambo pica ant Baltojo tilto, Upės g. 6
Cancan picerija, Gedimino pr. 24.
Na pačias artimiausias apmetu...
Dar netoliese yra La Crepe - man ten visai skanu ir kainos nesikandžioja. Pagaliau dar gal kas geresnio Europoj ar VCUP...
2012 m. gegužės 16 d. 20:39:10
atsinešiu lūpine armonikėlę, mokat grot kas tai?;DD gitaros nesivešiu...:D
2012 m. gegužės 16 d. 20:34:30
tai jei lyja, eisim kabakan :D bet tikiuosi to neprireiks
2012 m. gegužės 16 d. 20:30:38
viskas ok:) bet jei pvz lyja, tai kas tada?
2012 m. gegužės 16 d. 20:27:22
ir aš didelė tikimybė, jog sudalyvausiu :) manau pavyks atlėkt 16.00 val.
2012 m. gegužės 16 d. 20:25:05
Jop reikėtų kaip ir tikslesnės jau info, nes tada paskelbs Music.lt event'ą ir naujieną bei facebook'e :)
So, jei man pritariate, va taip va:
Music.lt meet'o 2012 pradžia 16h.
Vieta: Vilnius, visi susitinkame prie Katedros bokšto, kaip ir visada.
Toliau mūsų tikslas: Kalnų parko kalnas, right? Ten visi atsinešam gerą nuotaiką bei kokį tai muzikos instrumentą.
Vakarop viskas spręsis vietoj kur keliausim toliau, ar Eurovizijos žiūrėt ar kita.
Žmonės negalintys atvykti nuo pat pradžių parašo man, duodu savo kontaktus ir pasitiksime bet kuriuo kitu laiku, tik dalyvaukit!
Visa kita smulkesnę info aptarsim šioje diskusijoje.
2012 m. gegužės 16 d. 19:52:39
Tai gi dauguma nusprendė, kad meet'as bus 16 val.
dalyvauja:
crazyz 16 val
misantropia 16 val
ep 16/17/18/... val
prieblanda 16val ir miau
DeusInversus 16h
Rutone 16/17/18 val.
onewildflower 16/17/18 val.
Enough 16 val ir miau:D
Gengr 15 val
50/50
R7wa 16-17val
V3rtig0 15-17
Oblina 17val
tik va aš nelabai suprantu kaip tas meet'as vyks ir kur?
2012 m. gegužės 16 d. 19:25:15
Taigi minėjau - "maža smulkmena" ten neleidžia traukt - 48 Lt už bilietą. Ir dar tą dieną jų ir nebebus tikriausiai, tad reikia jais rūpintis DABAR. O kiek žinančių, kad tikrai bus, kad galės, norės, neprsigalvos ir gali tiek skirt bilietui? Nu ne Gaga čia už 225 ar 999, bet vis tiek.... Man pačiai dabar tokių neplanuotų išlaidų atsirado, kad ir tie niekingi 48 Lt - tai pusė apsilankymo pas dantistą
O va, lyjant, bent man ir picerija kokia tiktų, tik kad taip prie vieno stalo galima būtų didesnei grupei susėst...