| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2012 m. rugsėjo 7 d. 21:47:30
Nu, nes Tu, Misteris X-as ir Inga net nėjot šokti su mumi į Muzikos Rūsį, vos pamatę mane...
2012 m. rugsėjo 7 d. 21:25:14
2012 m. rugsėjo 7 d. 21:25:13
Koks nuolankumas iš Tamstos pusės ;]]]
2012 m. rugsėjo 7 d. 21:14:46
Norėčiau sudalyvauti jame. (pažadu kliedesiui ir Misantropijai, kad neįsip*sinėsiu, kaip anąsyk) :]
2012 m. rugsėjo 7 d. 18:52:16
Jeigu kliedesys nebus pachmielingas tai yra didelė tikimybė, kad pasirodys. Pavėluotai, bei pasirodys.
Ir jeigu gaus motyvacijos, tai ir fotiką atsineš, kad po to galėtų disponuoti pikantiškais vaizdais ;]]]
2012 m. rugsėjo 7 d. 17:58:09
Nusipirk telefoną blin.
Jame ir fotoaparatas įmontuotas :)
P.S. kliedesys dar 100 proc nepatvirtino, bet yra tikimybė, kad pasirodys :)
2012 m. rugsėjo 7 d. 17:51:41
Bus mūsų apie 10, bet kokiu atveju, jei būtume ir 5, tai ir būtume, ne problema ir penkiese pasibūti :) bet pagal mano apskaičiavimus būsim 10.
Tai joa, jei ryt lis, tai ir neužsiperkam nieko, eisim kur į kavinę :) anyway pasiimkit fotoaparatą! :)
2012 m. rugsėjo 7 d. 17:26:57
Ei, ar čia man jau su matematika rimtos problemos, ar iš tikrujų tik penki žmonės meete ruošiasi būti? Ir darkyla klausimėlis, ar nesikeičia jokie planai, dėl buvimo lauke - kai pasižiūriu į tai, kas darosi už lango, man net nekyla noras eiti į lauką, tai ką jau kalbėti, apie sėdėjima lauke keletą valandų... O jei lįsime kur nors po stogu(kaip suprantu, tas stogas būtų kokia nors kavimė etc), tada, manau, punktas, ,,Ir šita, užsipirkit iškart ką reikia :)" atpuola - juk nesinešime į kavina kiekvienas savo lauknešėlio... Ar kaip? Paaiškinkite man, nesusipratėliui :)
2012 m. rugsėjo 6 d. 21:09:01
nu tai žiūrėsim pagal sąlygas :)
2012 m. rugsėjo 6 d. 16:30:30
o tai lauke būsim?
2012 m. rugsėjo 6 d. 11:24:35
tai tada kiekvienas atsineša savo nuotaiką :D
2012 m. rugsėjo 6 d. 00:42:46
Na pats sakei, kad kiekvienas užsipirktų, ką reikia. O juk visiems reiks užsipirkti bent jau puslitrį geros nuotaikos, tai ir klausiu :)
2012 m. rugsėjo 6 d. 00:32:45
apie kokią nuotaiką kalbi?:D
2012 m. rugsėjo 6 d. 00:14:51
Tai ką, meetas toks gausus nusimato? :) Na šiaip aš, jei nenutiks kokių stichinių nelaimių, tai dalyvausiu nuo pat pradžių(ir, tikiuosi, iki galo). Tik, Crazyz, gal gali vistiek man savo nr papaišyt, nes, matai, aš esu ne iš Vilniaus, o iš kiek tolėliau, todėl gali įvykti kokių tai nesklandumų( na koks alkvajedos teroristas autobuse ar dar ką), tai žinai, na vsjakij pozharnij :)
Ir dar noriu pasitikslinti - tai gerą nuotaiką kiekvienas atsinešam savo ar ateinam kaip kas nori ir paskui susimetę įsigysim geros nuotaikos ant visų?
2012 m. rugsėjo 5 d. 01:18:52
Aš būsiu laiku, bet jei jau kas nesigaus, tai parašysiu, turi mano nr, jei ką, atpažinsi :D
2012 m. rugsėjo 4 d. 23:31:52
vo vo, dar čia papostinsiu https://www.music.lt/lt/muzika/Rugsejo-8-d-sestadieni-Vilniuje-ivyks-svetaines-Music-lt-nariu-susitikimas-kvieciame-dalyvauti/18747/
Ir šita, užsipirkit iškart ką reikia :)
ir fotiką kas pasiimkit!!
Ir parašot tada čia, kas tikrai žadat dalyvauti, kad žinotume bent ko jau laukti reiks :)
Ir jei kas negalit 15h, o prisijungsit vėliau, tai pm me, duosiu savo nr, kad susisiektumėt ir pnš.
2012 m. rugpjūčio 27 d. 19:41:43
Na, jo, jau nutarėm, 8 diena, o greenmoon tikimės pasirodys :)
2012 m. rugpjūčio 27 d. 18:17:04
is tu isvardytu idialiausiai man asmeniskai tiktu 13, dar isbedos tinka 22
o 7-8 visiskai netinka :)
o siaip dienos kai rugseji busiu laisvas kaip paukstis: 1,5,9,13,17,21,25,29, kita diena po irgi laisvas t.y. 2,6,10,14,18,22,26,30 bet sitos dienos maziau tinka, aisku tarp tu tinkanciu dienu gali pasitaikyti ir tokia kad busiu uzimtas.
PS jeigu bus 8 tai gal but paviks nukirpti 2-3 valandas turetu pakakti nubegti marafona su green moon aisku jeigu ji pazades ateiti :p
2012 m. rugpjūčio 26 d. 19:57:59
tinka ta 15
2012 m. rugpjūčio 26 d. 14:33:41
Man tinka visos valandos nuo 15 iki...
Na susivėlinti irgi labai nereikia