Jei jau pasiryžti tokiai avantiūrai, tai reiktų rūpintis iš anksto staliukų užsakymu. Nereikia būti naiviais ir manyti, kad vos tik įžengsim pro duris, visi pašoks ant kojų ir pilnom kelnėm laimės užleis mums vietas.
O užsakinėjant kažką iš anksto, reikia bent jau apytiklsiai žinoti dalyvių skaičių.
tai va, man patiktų pati idėja kur nors eit, bet ta kaina..... :/ O kad klubai sezonus uždaro. Tamsta savaite anksčiau užsidaro ir nelabai man netgi pats renginys... :/ Teks patiems kažką organizuotis. Na o bet tačiau - profesionalai ką gardaus gal patartų ir GERO vyno. Ir užkandžių prie jo (išsnobėjau... ) Ir šiaip - po stogu, jei oras nekoks.
Mhm, man irgi kaip tai geriau anksčiau, nes kol kas viskas pamažu taip dedas, kad, jei ateisiu, tai turbūt tik iki kokių šešių galėčiau pabūt. Aišku, netaikau čia į pagrindinius personažus, pagal kuriuos viską reik reguliuot :D bet tokiu atveju reiktų tiesiog daugiau nuomonių išklausyt ir tada visi spręstų, ar pavėlint laiką, ar ne.
2012 m. gegužės 14 d. 12:56:07
Jeigu tėtus automobilį iki to laiko nupirks, gal ir mane pamatysit :) Dar vieną music'ietę atsitempsiu paskui
Ir Eurovizijos pakartojimą galima pažiūrėti
Jeigu jau meet'as tai mee'tas :)
2012 m. gegužės 14 d. 10:18:45
camon , zmones, kam ta eurovizija.
2012 m. gegužės 14 d. 10:09:45
Jei jau pasiryžti tokiai avantiūrai, tai reiktų rūpintis iš anksto staliukų užsakymu. Nereikia būti naiviais ir manyti, kad vos tik įžengsim pro duris, visi pašoks ant kojų ir pilnom kelnėm laimės užleis mums vietas.
O užsakinėjant kažką iš anksto, reikia bent jau apytiklsiai žinoti dalyvių skaičių.
2012 m. gegužės 14 d. 00:31:35
Jei nesikeičia, tai gegužės 26, šeštadienį. Didžiojo Eurovizijos finalo dieną. Taigi, jei kažkam tas reikalas laaaabai rūpi,
https://einam.lt/renginys/106602/eurovizija-2012-finalo-transliacija-didziajame-ekrane
2012 m. gegužės 14 d. 00:21:52
Kurią čia dieną tiksliai?
2012 m. gegužės 14 d. 00:13:23
tai va, man patiktų pati idėja kur nors eit, bet ta kaina..... :/ O kad klubai sezonus uždaro. Tamsta savaite anksčiau užsidaro ir nelabai man netgi pats renginys... :/ Teks patiems kažką organizuotis. Na o bet tačiau - profesionalai ką gardaus gal patartų ir GERO vyno. Ir užkandžių prie jo (išsnobėjau...
) Ir šiaip - po stogu, jei oras nekoks.
2012 m. gegužės 14 d. 00:06:48
uoj, tik ne į kažkokias vyno dienos, galim pasidaryt savo meete vyno meetą :D
2012 m. gegužės 14 d. 00:00:50
kaip smagu už geras iniciatyvas ir kaip gaila, kad tądien nebus bene įmanoma sudalyvauti..
kitas renginys laukia.
vatai..
2012 m. gegužės 13 d. 23:41:41
Hmm, pasiūlymas būtų ŠMC, nes ten vyks Vyno dienos. Viena "smulkmena" - bilieto kaina 48 Lt.
2012 m. gegužės 11 d. 23:32:03
Va su vieta tai sudėtinga, nes, greičiausiai lis...
2012 m. gegužės 11 d. 23:29:26
Tai žmonės nebūkit šiknos, imam tada 16h?:D
ok, apsišopinam prieš meetinantis!
Ir tai ką darom su vieta?
2012 m. gegužės 11 d. 20:26:41
Nepabandžius nesužinosi
2012 m. gegužės 11 d. 18:19:31
Cic.
2012 m. gegužės 11 d. 18:15:33
Gi ne vampyrė esi, kad saulės šviesoj pradėtum žibėti?:D
2012 m. gegužės 11 d. 17:33:55
Lyg tai galėtų padėti :D
2012 m. gegužės 11 d. 17:09:06
man irgi arciau prieblandos gerai butu :D bet siaip ir ryto gi mozna sulaukt gerame meete
2012 m. gegužės 11 d. 15:18:16
vakarop turėčiau ir aš prisijungt :D
2012 m. gegužės 11 d. 13:53:08
Mes tau akinukus nuo saulės suveiksim iki vakaro :)
2012 m. gegužės 11 d. 13:32:24
A, tai tokiu atveju jei kai kuriems tikrai geriau anksčiau tai viskas ok, čia man gi tik žinot arčiau prieblandos norisi :D
2012 m. gegužės 11 d. 11:03:09
Mhm, man irgi kaip tai geriau anksčiau, nes kol kas viskas pamažu taip dedas, kad, jei ateisiu, tai turbūt tik iki kokių šešių galėčiau pabūt. Aišku, netaikau čia į pagrindinius personažus, pagal kuriuos viską reik reguliuot :D bet tokiu atveju reiktų tiesiog daugiau nuomonių išklausyt ir tada visi spręstų, ar pavėlint laiką, ar ne.