O man kaip tik kuo anksciau - tuo geriau, nebent kas pernakvoti norit priimti? :D Del apsishopinimo irgi pritariu, jog pakankamai dideli zmones esam, galim ir pries meeta tai padaryt :)
Man tai ta 15 val atrodo ryškiai per anksti. O ir dėl vietos pasigalvoti gerai visiems reiktų, kažkaip ta tradicija susirinkus svarstyti kur čia nuėjus biškį jau užknisa :) arba naktį po Vilnių bastytis ieškant kas priims irgi jau ką aš žn ... žodžiu žmonės, apsiginkluokit informacija, norais, pasiūlymais :)
Ghrm, gal ir sudalyvaučiau, jei pavyks/nebus kitų planų/reikalų/nebūsiu išvažiavus, nors man asmeniškai savaitės dieną būtų priimtiniau nei savaitgalį, savaitgaliai mano paprastai jau būna vienaip ar kitaip suplanuoti, bet oh welll:}
negroju ir nedainuoju, bet tikrai mielai paklausyčiau jūsų.
tinka ir miškas, ir baras, ir pieva, ir asfaltas. ir ko jūs čia apie tą euroviziją tiek svaigstat? :D negi tikrai įdomu?;D
".. negroju ir nedainuoju, bet tikrai mielai paklausyčiau jūsų. tinka ir miškas, ir baras, ir pieva, ir asfaltas. ir ko jūs čia apie tą euroviziją tiek svaigstat? :D"
EGLIUX, Teisinga kryptim mąstai, ŠAUNUOLĖ !
Itin svarbu NORAS ir Pasiryžimas paimt ir vis tiktais SUDALYVAUT Meet'e ,,, na kad ir ant to paties asfalto ar bile kokiam "Kanalizacijos šuliny" (nu čia tokis juods humors, jeigu ką ..)
Visos kitos aplinkybės, tame tarpe ir Eurovision žiūrėjimo - yra nesunkiai sudėliojamos .. Jeigu ją transliuos tarkim Rotušėj (arba prie Balto tilto), katrie tikrai norėsim to reginio, lengvai galėsim nuvinguriuot ir pratęst programą Eurovision vėpsojimu ...
Išvada tiesiog elementari: 2 riebūs Zuikiai 1 šūviu : 2012 ' Music'o Meet'as + Eurovision final's
nu bet tu ir entuziazmas:}
Ghrm, gal ir sudalyvaučiau, jei pavyks/nebus kitų planų/reikalų/nebūsiu išvažiavus, nors man asmeniškai savaitės dieną būtų priimtiniau nei savaitgalį, savaitgaliai mano paprastai jau būna vienaip ar kitaip suplanuoti, bet oh welll:}
tinka ir miškas, ir baras, ir pieva, ir asfaltas. ir ko jūs čia apie tą euroviziją tiek svaigstat? :D negi tikrai įdomu?;D
".. negroju ir nedainuoju, bet tikrai mielai paklausyčiau jūsų. tinka ir miškas, ir baras, ir pieva, ir asfaltas. ir ko jūs čia apie tą euroviziją tiek svaigstat? :D"
Itin svarbu NORAS ir Pasiryžimas paimt ir vis tiktais SUDALYVAUT Meet'e ,,, na kad ir ant to paties asfalto ar bile kokiam "Kanalizacijos šuliny" (nu čia tokis juods humors, jeigu ką ..)
Visos kitos aplinkybės, tame tarpe ir Eurovision žiūrėjimo - yra nesunkiai sudėliojamos .. Jeigu ją transliuos tarkim Rotušėj (arba prie Balto tilto), katrie tikrai norėsim to reginio, lengvai galėsim nuvinguriuot ir pratęst programą Eurovision vėpsojimu ...
Išvada tiesiog elementari: 2 riebūs Zuikiai 1 šūviu : 2012 ' Music'o Meet'as + Eurovision final's
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
vaje, ačiū už statistiką...su 42 dainom per sudėtinga buvo paskaičiuot ane?:D ir šiaip man gan neįdomi tavo nuomonė... va tep va. ir dar kartą sakau, kad ši tema apie meet'ą o ne euroviziją!!!
OBLINA - Tau tiesiog PLIUSAS už tiesiai-šviesiai nusakytą aptariamą tikslą
"...ir dar kartą sakau, kad ši tema apie meet'ą, o ne euroviziją!!! Va tep vat! "
1. Iš tiesų šitoj temoj ryškinamės situaciją dėl Music'o Meet'o 2012
P.S. O Eurovision' finalas čia tik šiaip, na tarkim, jog tai galimas "prielipas" Meet'o programos paįvairinimui (...)
2. Šis MEET'inis reikalas juk GALŲ GALE TURI ĮVYKT! Ir tiesiog YR' IDEALU būtent besibaigiant pavasariui
3. Ir pageidautina, jog be didesnio jūsų + mūsų terliojimo'si, trypčiojimo'si (t,y, tarsi "veršiavimosi karvidėj") ar tiesiog elementaraus Nosių Krapštymo !
4. Didesnės dalies potencialių dalyvių objektyviai nusakyta nuomonė - GEGUŽĖS 26-os vakaras, t.y. paskutintas pavasariaus savaitgalius ! Ir BASTA - šios datos jau nebekeičiam !
5. Tad belieka palengva susidėlioti Meeto' Aplinkybes, veiksmo vietos koordinates KALNŲ PARKO viršukalnėj bei KAS, KAIP ir KUOMI asmeniškai prisideda prie bendros Meet'o programėlės ... ...
TAD DABAR KRISTALIZUOJAM ŠAUNIAS IDĖJAS + MINTIS ... Taigi pirmyn !
Meet laikas: 15h, kaip visad kiti gali prisijungti vėliau, jei neišeina šiuo laiku, mes draugiškai pasitiksime :)
Kur toliau rutuliojasi meet'as: Jei nelįsti labai į mišką ir atmetant laužą, tai pirmas taškas - shop'as, toliau - stalo kalnas/kalnų parkas ar kažkur kitur. Bet būtų tikrai smagu, jei kas gitarą atsineštumėte.
Aišku priklausys kur būsim nuo oro, na,bet gegužės gale turėtų būti jau geras oras.
Mes visus gražiai ir draugiškai išlydim namo, su apsikabinimais ir t.t. :DD
O šitą, realiai studentams blogai yra birželio pirmoji pusė ar net gegužės galas, kada prasideda sesija :)
Todėl šiuo atveju manau geriausias variantas išlieka Gegužės 26 :)
Na tai norinčius stebėt euroviziją išleisim, ane? Taip kad nematau problemos. Kaip jau minėjau, man įdomiausia dalis yra tik sausi skaičiukai, ją norėtųsi matyt. O su muzikine dalim jau spėjau susipažint kad ir musice. Ką siūlau visiems norintiems mytintis taip pat padaryt. Abu pusfinalius matysim, žinosim, kas ir kaip, tai kur problema? Norinčių pamatyt dar kartą? ir, jei ką, vėl Užkuraitį, sakantį, kad va, Lietuva ir vėl pirma...penkta nuo galo, taigi...., išgirst? Bet aš ir tokius suprasiu ir jokiu būdu nesmerksiu.
Kristina, man ta data tokia pati kaip ir didžioji dalis kitų savaitgalių.
Konkrečiai šiandien tai dienai planų neturiu.
O force majore faktorius lieka kaip ir ankstesniais kartais.
Jei nieko nenutiks - būtinai būsiu
Aš kabinėjuos tik dėl to kilusio eurovizinio ažiotažo. Matau sunku kai kuriems prioritetus susidėlioti. Tai ir velniaadvokatauju iš neturėjimo ko veikt
2012 m. gegužės 11 d. 10:59:25
O man kaip tik kuo anksciau - tuo geriau, nebent kas pernakvoti norit priimti? :D Del apsishopinimo irgi pritariu, jog pakankamai dideli zmones esam, galim ir pries meeta tai padaryt :)
2012 m. gegužės 11 d. 00:36:13
pritariu Prieblandai, 15 val tikrai per anksti, nors nesu tikra, kad tikrai dalyvausiu, bet vis tiek. Ir jei gamtoje bus, tai ar nebūtų geriau jei žmonės jau pasishopine ateitų?:D
2012 m. gegužės 10 d. 21:47:13
Man tai ta 15 val atrodo ryškiai per anksti. O ir dėl vietos pasigalvoti gerai visiems reiktų, kažkaip ta tradicija susirinkus svarstyti kur čia nuėjus biškį jau užknisa :) arba naktį po Vilnių bastytis ieškant kas priims irgi jau ką aš žn ... žodžiu žmonės, apsiginkluokit informacija, norais, pasiūlymais :)
2012 m. gegužės 10 d. 15:46:21
nu bet tu ir entuziazmas:}
2012 m. gegužės 10 d. 12:15:51
Itin svarbu NORAS ir Pasiryžimas paimt ir vis tiktais SUDALYVAUT Meet'e ,,, na kad ir ant to paties asfalto ar bile kokiam "Kanalizacijos šuliny"
(nu čia tokis juods humors, jeigu ką ..
)
2012 m. gegužės 10 d. 11:28:35
2012 m. gegužės 7 d. 12:27:12
OBLINA - Tau tiesiog PLIUSAS už tiesiai-šviesiai nusakytą aptariamą tikslą
"...ir dar kartą sakau, kad ši tema apie meet'ą, o ne euroviziją!!! Va tep vat! "
1. Iš tiesų šitoj temoj ryškinamės situaciją dėl Music'o Meet'o 2012
P.S. O Eurovision' finalas čia tik šiaip, na tarkim, jog tai galimas "prielipas" Meet'o programos paįvairinimui (...)
2. Šis MEET'inis reikalas juk GALŲ GALE TURI ĮVYKT! Ir tiesiog YR' IDEALU būtent besibaigiant pavasariui
3. Ir pageidautina, jog be didesnio jūsų + mūsų terliojimo'si, trypčiojimo'si (t,y, tarsi "veršiavimosi karvidėj") ar tiesiog elementaraus Nosių Krapštymo !
4. Didesnės dalies potencialių dalyvių objektyviai nusakyta nuomonė - GEGUŽĖS 26-os vakaras, t.y. paskutintas pavasariaus savaitgalius ! Ir BASTA - šios datos jau nebekeičiam !
5. Tad belieka palengva susidėlioti Meeto' Aplinkybes, veiksmo vietos koordinates KALNŲ PARKO viršukalnėj bei KAS, KAIP ir KUOMI asmeniškai prisideda prie bendros Meet'o programėlės ...
...
TAD DABAR KRISTALIZUOJAM ŠAUNIAS IDĖJAS + MINTIS ... Taigi pirmyn !
2012 m. gegužės 7 d. 00:47:13
Man atrodo, kad nieko nekeičiam.
Data: Gegužės 26 d. a.k.a. šeštadienis.
Meet vieta: kaip visada prie Katedros bokšto
Meet laikas: 15h, kaip visad kiti gali prisijungti vėliau, jei neišeina šiuo laiku, mes draugiškai pasitiksime :)
Kur toliau rutuliojasi meet'as: Jei nelįsti labai į mišką ir atmetant laužą, tai pirmas taškas - shop'as, toliau - stalo kalnas/kalnų parkas ar kažkur kitur. Bet būtų tikrai smagu, jei kas gitarą atsineštumėte.
Aišku priklausys kur būsim nuo oro, na,bet gegužės gale turėtų būti jau geras oras.
2012 m. gegužės 6 d. 23:20:36
Neužslepiam temos :)
2012 m. gegužės 5 d. 11:50:09
Mamų turinčių vaikų kategorija :D
Rūtone>taip be abejo, aš asmeniškai pats irgi taškų skaičiuoklę norėčiau išvysti.
2012 m. gegužės 5 d. 09:16:19
Ir kodėl aš galvojau, kad tai - atviras renginys?
2012 m. gegužės 5 d. 09:08:18
Hm, sakot 26 geguzes, kaip tik atostogos Lietuvoj. Nu zinau kad nieks nelaukia, bet visgi noretusi bent kelis musicus isvysti ir realiame gyvenime :)
2012 m. gegužės 5 d. 00:24:57
Na tai norinčius stebėt euroviziją išleisim, ane?
Taip kad nematau problemos. Kaip jau minėjau, man įdomiausia dalis yra tik sausi skaičiukai, ją norėtųsi matyt. O su muzikine dalim jau spėjau susipažint kad ir musice. Ką siūlau visiems norintiems mytintis taip pat padaryt. Abu pusfinalius matysim, žinosim, kas ir kaip, tai kur problema? Norinčių pamatyt dar kartą? ir, jei ką, vėl Užkuraitį, sakantį, kad va, Lietuva ir vėl pirma...penkta nuo galo, taigi...., išgirst? Bet aš ir tokius suprasiu ir jokiu būdu nesmerksiu.
2012 m. gegužės 4 d. 23:25:26
Ir kas per mistiška trečioji kategorija?
2012 m. gegužės 4 d. 23:23:23
Patenki į trečią kategoriją :D
2012 m. gegužės 4 d. 23:20:23
Tai aš, vadinasi, studentė, ar kaip?
2012 m. gegužės 4 d. 23:19:57
Kristina, man ta data tokia pati kaip ir didžioji dalis kitų savaitgalių.
Konkrečiai šiandien tai dienai planų neturiu.
O force majore faktorius lieka kaip ir ankstesniais kartais.
Jei nieko nenutiks - būtinai būsiu
Aš kabinėjuos tik dėl to kilusio eurovizinio ažiotažo. Matau sunku kai kuriems prioritetus susidėlioti. Tai ir velniaadvokatauju iš neturėjimo ko veikt
2012 m. gegužės 4 d. 23:11:43
Studentai vasarą dirba :D seniai ilsisisi :D
2012 m. gegužės 4 d. 23:11:05
Inga, netinka tau ši data ar šiaip kabinėjiesi? :)
2012 m. gegužės 4 d. 23:09:03
Darbas darbui nelygu.
Jei gerai pamenu poilsio dienų dar neatšaukė