Crazyz nepamiršta plakato, o kas nors... nu nors kas nors tegu įsigyja išmanųjį telefoną ir jį atsineša. Nes Crazyz per meet'us pastoviai nori prie music'o jungtis.
O dėl dresscodo - negali jis būti kokia nors spalva? Bet nebūtinai apsirengti visam ta spalva - svarbu turėti bent vieną tos spalvos drabužį ar aksesuarą(na žinot, kaip per st. Patrick day būna - kas nori apsirengia žaliai nuo galvos iki kojų, o kas nori tiesiog turi žalią kepurę, šaliką ar marškinėlius etc.). Simboliška, nesudėtinga, nedarko žmogaus stiliaus, bet parodo, kad žmogus vis tik ruošėsi tam, o ne bet sau ,,lėkiau pro šalį tai užsukau"...
Žinoma, kad būtų gerai ir gitara, nes laukia tokia viena daina kaip staigmena.
Crazyz nepamiršta plakato, o kas nors... nu nors kas nors tegu įsigyja išmanųjį telefoną ir jį atsineša. Nes Crazyz per meet'us pastoviai nori prie music'o jungtis.
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2012 m. rugpjūčio 25 d. 23:01:12
15h visiems tinka? ar anksčiau - vėliau?
2012 m. rugpjūčio 25 d. 12:32:55
that's mee :)
2012 m. rugpjūčio 25 d. 00:31:13
Tau reikia medalį nupiešti už nesugadintą naivumą :D
2012 m. rugpjūčio 25 d. 00:30:22
Nes aš su kerzais vaikštau dažniausiai. Iš po jų sunkiai kojinės lenda.
2012 m. rugpjūčio 25 d. 00:17:02
Kad kas papostintų, kur mes esam ir taip tikėdamiesi sulaukti daugiau meetintojų :D
2012 m. rugpjūčio 25 d. 00:10:24
Kodėl ne kojinės skirtingos - dabar skirtingų spalvų kojinės labai madinga Vakarų Europoje ir už Atlanto
2012 m. rugpjūčio 24 d. 23:49:39
Tai kokio b1b1o tu jų kliančyji per kiekvieną meetą?
Ok, apsirengsiu juodai, ir viena pirštinė bus mėlyna, kita oranžinė :P
2012 m. rugpjūčio 24 d. 23:15:45
Na, taip, bet aš esu prieš išmaniuosius, šudai, o ne telefonai.
Ne, reikės apsirengti visomis trim spalvomis :D
2012 m. rugpjūčio 24 d. 21:32:32
Da nu na, ko tu kaip bomžas rodaisi be išmaniojo į meetus?
Juk išskirtinai tau kyla poreikis jungtis prie music'o
2012 m. rugpjūčio 24 d. 20:55:54
Galima aš juodai?
2012 m. rugpjūčio 24 d. 16:34:09
Tai galima apsirengti music.lt logo spalvomis :D (mėlyna, juoda, oranžinė) :D
2012 m. rugpjūčio 24 d. 16:20:59
O dėl dresscodo - negali jis būti kokia nors spalva? Bet nebūtinai apsirengti visam ta spalva - svarbu turėti bent vieną tos spalvos drabužį ar aksesuarą(na žinot, kaip per st. Patrick day būna - kas nori apsirengia žaliai nuo galvos iki kojų, o kas nori tiesiog turi žalią kepurę, šaliką ar marškinėlius etc.). Simboliška, nesudėtinga, nedarko žmogaus stiliaus, bet parodo, kad žmogus vis tik ruošėsi tam, o ne bet sau ,,lėkiau pro šalį tai užsukau"...
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:52:23
jo, čia rimtas, reikia išmaniojo, nepasirodykit blyn bomžai, žinau, kad turit.
Žinoma, kad būtų gerai ir gitara, nes laukia tokia viena daina kaip staigmena.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:48:49
:DD nu gerai
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:43:32
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:42:37
tai galėsi padėti barake padaryti :D
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:36:43
tu nepamiršk plakato padaryt :D
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:35:06
kokie principai :DD
Ale, anyway jei bus geras oras ir būsim kurį laiką lauke, tai būtų smagus suneštinis, kad nuo savęs atsineša, kas čipsų, alyvuogių or smth, ar pyragą iškepa :D
2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:30:22
aš aplamai prieš vynus esu, tiesą sakant :D Tai sakau bus alus (kaip visada). Ir dar, kadangi buvo paliesta dreskodo tema, tai aš norėčiau ateit apsirengus normaliai :)
2012 m. rugpjūčio 24 d. 13:22:30
prašom tada gerbiamoji pasiūlyti savo :D